Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Elektrik desteğinin uygulanması hakkında bilgiler

EYVALLAH.

2022 sosyal yardım kısmına giriyorum orada sadece engelli aylığı yardımı var. başka bi yardım yazmıyor. ben 5martta baş vurdum ama henüz ödeme almadım.devam ediyor yazıyor. henüz güncellenmediği için mi öyle anlamadım

kedikoysunlaryoluna
Biz basvurmadik dedigin gibi otomatik sekil baslamisti bizim su an guncel sekilde elektrik yardimi guncellenmis hazir olarak gorunuyor ama henuz ptt kurum odemelerinde yok orada guncellenip sisteme dustugunde tekrar yazarim size bide orayi kontrol edersiniz ordada olmazsa o zaman tam cevap aliriz heralde sizin soruya

Elektrik desteği PTT kurum ödemelerinde güncellenmiş

Arkadaşlar elektrik indiriminden dolayı pttye girmek serbest mi

aylıklar ptt kurum ödemelerinde güncellenmiş ama elektrik hala hiçbir yerde güncellenmemiş gözüküyor bende. böyle bi sorun yaşayan var mı acaba?

Elektrik Faturası İndirimi

Merhaba,

Engelliler için İstanbul'da böyle bir şey mi var ya? PTT bir şeyler deniyor. Nedir bu işin aslı astarı?

Çernobil

benim bildiğim sosyal yardımlaşma vakfında 2022 dosyası olup engelli aylığı alanlara otomatik elektrik indirimi yapılıyormuş. elektrik faturasını pttden yatırınca belli bi oranda indirimli yatırılıyormuş.

yalnız benimki hala yatmamış. ptt ödemelerinde maaşım 5inde çekilebilir diyor ama elektrik ödemesine dair bi şey yok. ilk defa alıyorum aylık. sadece bende mi gözükmüyor yoksa herkeste mi öyle

kedikoysunlaryoluna
Sizin ilk aylik oldugu icin filan olabilir vakifla bi gorusun su yogunluk bittigi zaman cunku bizlerin gorunuyor elektirik indirimi e devlette belliki size daha baglanmamis bu yardim

Kapanma döneminde elektrik indirminden faydalanan var mı arkadaslar

Elektrik ödemesi için pttye gittim..sistemde arıza var dediler. Almadılar ödemeyi

Elektrik indiriminden yararlanmak için pttye giden var mı mayıs ayı icin

Dun bir arkadas sistem bozuk demisti duzeldimi yatiran varsa bilgilendirsin kurum odemelerinde kalkmis cunku elektrik yardimi

Arkadaşlar bu elektrik indiriminden faydalanmak için engelli raporu süreklimi olması gerekiyor.Asgari ücretli olarak çalışıyorum.Sureli olanlarda faydalanıyormu

Sizlere elektrik yardımı hakkında iki sorum olacak idi. Şimdiden teşekkür ederim. Biz şartlı eğitim yardımından ötürü elektrik desteği alıyoruz. Bu destek PTT kurum ödemelerinde 1 hafta gibi bir süre göründükten sonra kayboldu ama hâlâ sosyal yardım bilgileri kısmında görünüyor ve ''ödemeniz hazırdır'' ibaresi de var. Sizce bu yardımı alabilir miyiz? İkinci sorumsa: Faturalarımız e-fatura olarak çıkıyor yani elektrik personeli apartmana basılı fatura bırakmıyor, PTT 'de abone numasını ifade etmemiz indirimden faydalanmamız için yeterli mi?

Var olun.

arkadaşlar herkese merhabalar Sosyal Yardım Bilgileri Sorgulama alanında Elektrik Desteği Yardımı çıkıyor orada 59 tl tutarında ödemeniz hazır Başvuru Tarihi 08/02/2019 yazıyor fakat ben bunu hiç alamadım Toplam Ödeme Tutarı - olarak görünmekte ben bunu nasıl alacağım maaş 2022 aylığı alıyorum oraya yatar mı ne gibi bir işlem yapmam gerekiyor bilenler cevaplarsa sevinirim

2022 ayligina yatmaz elektrik faturanla ptt ye gidersen odeme yapabilirsin

tekrar s.a. herkese ama benim elektrik hala gözükmüyor. 2 aylık ücret aldım ama ne sosyal yardımda nede ptt ödemelerin de elektrik indirimi gözükmüyor. bağlı olduğum vakıf telefona bakmıyor 2 gündür. 144 ü arıyorum oda meşgule atıyor.

ben anlamadım 2020 ödeneği alanlara otomatik elektrik indirimi olmuyor mu? ptt kartımı almadım acaba ondan mı bilmiyorum.

Mayıs ayı Elektrik indirimi PTT kurumlarında gözükmüyor nasıl indirim olacak sizce?

Pazartesi güncellenirse son gündür o son günde nasıl yetişeceğiz kababalık olacak koyun gibi millet girecek sıraya bu nasıl iş son güne Elektrik indirimi bırakılır mı

Elektirik indiriminin 3 ay zamani var .yani 3 ay icinde kullanabilirsin.diger 2. Bir elektirik indiriminde gelse 2sini birdende kullanabilirsin

Ptt kapalı, elektrik faturasını nasıl ödeyeceğiz?

Elektrik indiriminden yararlanıyorum.Bizlere indirim hakkı tanınıyor ve sadece ptt'de ödeyebilirsin deniliyor.ama ptt'lerde kapalı.Neden başka yerlerde örneğin ptt mobilde indirimli ödeme yapamıyoruz?saçmalık değil mi?

Üst Alt