Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Elektrik desteğinin uygulanması hakkında bilgiler

Elektrik yardımında haneye kaç lira düşüyor sizce?

Hanede 3 kişi yaşıyoruz 56 Lira gözüyor ilk yardımı PTT`den aldım 185 Liraydı memur 16 Lira kesti ama ikinci ayda 247 Lira geldi yine gittim 56 Lira kesti neden bu kadar az kesti sizce kafama yatmadı neden memur böyle yaptı

Elektirik indirimi

Elektrik indiriminde.3 kisi 77tl indirim.4 kişi 88 tl indirimmi oluyor yanlismi biliyorum

haftaya e devletten güncellendiği zaman belli olur

onu demek ıstemedım.hanı en son 3 kısılık aıle 77tl 4 kısılık aıle 88 tl ındırımı alıyordu sımdı arttımı o yardım ..

Biz bu ay 3 kişilik aile olarak 75 TL elektrik yardımı almıştık. Şubat ayında artıp artmayacağını bilemiyorum tabii ama artacaksa da bu bir hafta içinde belli olur.

@fkrtce suan kac kısınız ve ne kadar oduyosunuz...elektırık ındırımı 3 kısı 88,78den 93,88 e cıkmıs...4 kısıde 112 tly cıkmıs elektırık yardımı

kac kısınız @Fatma mehmet 93,88 tl elektırık yardımı alıyosunuz sanırım...elektırık zammından sonra arttırmıslar sanırım yardımı

Arkadaslar elektirik indirimi 3 kisi 93.88 olmus 4kiside 112 olmus.bilgisi olup crvap verirseniz sevinirim.konuyu buraya actim cunku baslik acinca siliniyor...

arkadaslar bu elektırık ındırımınden kım kac kısı ve ne kadar ındırım alıyor yazarsanız sevınırım...3 kısı93,88 4 kısı ıse112 tl oldugu solenıyor...lutfen kım kac kısı ne kadar ındırım alıyor paylasırsanız sevınırım

arkadas lar elektırık ındırımı 4 kısı sanırım 99,50 tl olmus..e devlette hazırdır yazıyor suanda bakarmısınız...ve kac kısı ne kadar aldıgınızı yazarsanız sevınırım

Jokersiz45

e devlette suan guncellendı elektırık odemesı ...bakarmısınız ne kadar yatmıs sıze..vede hep 3 kısımıydınız yoksa daha once haneye gıre yada cıkan oldumu

Arkadaşlar her ay 77 tl olarak yatan elektrik desteği 59.71 olarak yatmış neden acaba bilgisi olan varmı yada böyle eksik yatan varmı

bizim 56'dan 59 olmuş kişi sayısına göre değişiyor diye biliyorum

Bana yeni engelli maasi bağlandı Elektrik faturamı başkası ödüyor otomatik ödemede Bu yardımı almak mecburi mi . almasak bir şey olurmu? ya da nakit olarak alabiliyor muyuz. teşekkürler

lm_lm

Hayır, sadece ptt veznelerinden nakit ödeme ile faturayı öderken TC kimlik kartını uzatıyorsunuz ve yardımı o zaman kesiyorlae. Eğer ödenecek fatura yardımdan fazlaysa üzerine ek para veriyirsunuz, az ise de kalan bakiye gelecek aya devir edwbiliyor.

Elektrik desteği

Arkadaşlar 5 kişiyiz evde elektrik desteğinin ne kadar yatması gerekiyor?

Merhaba bana yeni engelli maasi bağlandı. Bugün elektrik desteği de gözüktü 59 TL peki bu yardımı almaz isem maaşım da kesilir mi faturam başkası tarafından otomatik ödeme de ben ödemiyorum. lütfen yardımcı olur musunuz bu desteği kullanmazsam maaşıma bişey olur mu ?

Merhaba arkadaşlar bana yeni 2022 aylığı bağlandı fakat elektirik desteği e-devlette gözükmüyor ne yapmam gerek bide abonelik üstümüze mi olması gerekiyor

Elektrik desteği

Arkadaşlar elektrik desteği e devlette neden güncellenmedi devam ediyor diyor ama güncellenmemiş

Arkadaslar simdi 20 gun yasak var malum ptt kapali olucak bu elektrik indirimini nasil kullanip faturayi yatiricaz

Oglak265

nereden bakılıyor acaba elektriğe? edevlet ptt kurum ödemelerinden bakıyorum ödeme yok yazıyor.

selam arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar
2022 aylığına martta başvurdum ve henüz ödeme almadım. e devlette devam ediyor yazıyor.ve hala elektrik ödemeside almadım.edevlet ptt kurum ödemelerinden bakıyorum acaba başka yerden mi bakmam lazım. .

Elektirik icinde E devlette sosyal yardim kismina girin orda merkezi yardim adi altinda gorunur elektrik yardimi

Üst Alt