Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Elektrik desteğinin uygulanması hakkında bilgiler

Arkadaşlar bi yakınıma elektirik destegi çikti kendisi yardimi kullanmıyor başka bi yakininin faturasını ödeyebilirmi adresler farklı faturanın başka evinkini ödeyebilirmi????

Son düzenleme:
Arkadaşlar ailedestegi bitince elektrik desteğinde sonlandirmislar bende sizlerde de öylemi

65 yaş üstü maaşı alan babaannem var ona elektrik desteği veriliyor, babannem benim evimde yaşıyor.
Babaannemin edevletinden girip "Elektrik Yardımı ile Fatura Ödeme" bölümünden benim adıma olan evin elektrik faturasını ödüyorum
Ocak ayının ilk haftası elektrik faturayı ödedim 259 tl tutarında elektrik yardımı aldım

Yani daha basit anlatıyım
Eve 700 tl gelen elektrik faturamı ben 441 tl ödedim,kalan 259 tlsini devlet ödedi

@fbamasya,

Ben ve komşum sadece aile desteği alıyorduk kesilmiş annem yaşlı aylığı aldığı için onunki kesilmemiş kardeş

Aile desteği kesilenleriki kesildi.diğer elektrik yardımı alanlarda şubat ayı itibarı ile 1050 tlnin üzerinde gelenlerinkide kesilecek.şuan güneydoğu illeri içinmi yoksa Türkiye geneli içinmi bilmiyorum 1 Şubat 2025 itibarı ile 1050 tl üzeri gelecek faturalarda düz 2000 tl olarak ödenecek.10100 mü gelecek atıyorum 2000 ödenecekmiş.Hiçde adil uygulama değil.Bu bariz kul hakkı yemek!!!!

Elektrik faturasında açıklama da devlet destek miktarı yazıyor. Acaba yılın ilk kaç ayında yapılıyor bu destek?

destek felan bilmiyorum ama normal faturalarda zamlı tutara erişsin diye 30 değil de 35 günlük kontrol yapılıyormuş ...şeytanın aklına gelmeyecek hileler

Üst Alt