Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli oldum, ama maaşım çok düşük. İtiraz etmeli miyim?

Emekli oldum maaşım 694 tl

Ben %44 engelliyim 21/06/2000 sigorta girişim var 2600 gün 2008 öncesi 2470 gün 2008 sonrası pirim günüm var temmuz 2018 de vergi indiriminden emekli oldum bağladıkları maaş 694 TL + 34 TL ek ödeme doğru olabilirmi sizce

Emekli aylıkları 1000 TL'nin altında olmayacakmış!?

Merhaba arkadaşlar emekli maaşları 1000 tl altında olmayacakmış artık benim merak ettiğim sürekli iş görmemezlik ödeneği alanlarıda kapsıyor mu ? Cevaplarınızı bekliyorum

750,000 tl primle 1980 tl bağlandı bence normal gibi 150 bine 891 olur ise 750 bine 4500 bağlanması gerekmiyormu 2008 yılından sonra katsayılara bağlı emekli maaşı düştü..

emekli maaşım doğru hesaplanmışmı

arkadaşlar maaş bağlandı 1213 + ek ödeme 48 / %43 rapor var ssk giriş 1987 prim gün 4125 asgari ücretten ödenmiş ssk süresi 30 yıl bana maaş düşük geldi maaş hesaplaması nasıl yapılıyor.

ssk giriş 1987
prim gün 4125

2000 öncesı aylık bağlanma oranı: 60

2000/2008 aylık bağlanma oranı : 60

2008 /2010 aylık bağlanma oranı : 30

2000 öncesı gün : 912
2008/2010 arası gün : 1362
2000-2008/2010 arası gün: 1857
toplam gün : 4125
gösterge 9475

Son ödemen prim sayisı dikkate alınıyor ne kadar yuksek odenirse okadar iyi maaşla baglanirsiniz.Bende normal hesaplama yaptim netten 1.250 tl cikti okadar düşük olmasi mümkün degil.Burut 4000 tl ustunde cunku.
Yarı yariya dusmus onca yıl calis calis:mad:

tolgaist

Tolga bey hayırlı olsun.Benimde 6000 gün vardı asgarı ödemeden emekli oldum 2010 da normal maaş alanlardan düşük aldım.Gün sayısı doldumu fazla ödemek maaşı düşürüyor.Yüksekden ödemek ve normal prim sayısıyla daha çok maaş alınıyor.Zamanla yükselir. prim gününün çok olması maaşı yükseltmıyor.Yüksek prim yüksek maaş.

sgurkan
1.250 tl. gezmene tozmana ,süsüne yetmez kız. :)

benim gun 4125 ama ssk giris eski 87 net hesaplama nerden yapilir faruk bey

faruk34

O hesap net degil faruk bey zaten daha var emekliliğe.

ayrıca siz nerden biliyorsunuz benim gezmemi tozmami süsümü sanki sosyal medyada eklisinizde.

[FONT=sans-serif]arkadaşlar maaş bağlandı 1213 + ek ödeme 48 / %43 rapor var ssk giriş 1987 prim gün 4125 asgari ücretten ödenmiş ssk süresi 30 yıl bana maaş düşük geldi maaş hesaplaması nasıl yapılıyor.[/FONT]

[FONT=sans-serif]ssk giriş 1987 [/FONT]
[FONT=sans-serif]prim gün 4125[/FONT]

[FONT=sans-serif]2000 öncesı aylık bağlanma oranı: 60[/FONT]

[FONT=sans-serif]2000/2008 aylık bağlanma oranı : 60[/FONT]

[FONT=sans-serif]2008 /2010 aylık bağlanma oranı : 30[/FONT]

[FONT=sans-serif]2000 öncesı gün : 912[/FONT]
[FONT=sans-serif]2008/2010 arası gün : 1362[/FONT]
[FONT=sans-serif]2000-2008/2010 arası gün: 1857[/FONT]
[FONT=sans-serif]toplam gün : 4125 [/FONT]
[FONT=sans-serif]gösterge 9475[/FONT]

İçimi kararttınız ha 1500den az bağlayan devlete yazıklar olsun

Belkide ölürsek o zamana kadar yırtarız maaş derdinden ☺

Sen yine kamudasın bir şekilde yırtarsın maaş konusunda bize ne olur bilmem

Bana mi dedin ben kamuda değilim özel sirketteyim.

Pardon yanlış hatırlamışım o zaman primine göre değişir ama sende yırtamayabilirsin düzenleme olmazsa sgurkan

SSK prim yuksek odeniyor her geçen gün düşmezse yüksek alirim da ama bu gidişat kotu görünüyor.

Hayırlısı sultan umarım istediğin gibi olur ben şuanın şartlarıyla 1500 lira alsam sevinirim :)

Bu rakamı nasil buldun hesaplattin mi?kendin sistemden mi hesapladın.

hepimizin hakkinda hayirlisi olsun inşallah.

Aldığın maaş yuksekse tavandan odeniyorsa iyi alirsin yinede.

benim primim doldu gereksiz yere ödeniyor o halde desenize. gerçi iş yerinden ödeniyor bana dokunmuyor ama ben fazla maaş alırım umudunda idim üzüldüm şimdi.

faruk34

ben yüksek maaş alır umudunda idim üzüldüm şimdi

ay.er
Yani aynen oyle emeklilik maaşa iyi bir yansima olmayacak senede 40 tl mi 50 tl mi bende tam net rakam bilmiyorum daha da dusuk olabilir,ama bu tutarlarda bir yansima olacakmis.

ay.er
Prim günü dolupta yaşı bekleyenler sağlıktan faydalanmak için GSS (genel sağlık sigortası yaptırıyor ) kaymakamlıktan.O da kişinin malvarlığına göre aylık ücret cıkartıyorlar.Durum kötüyse ödeme almıyorlar yeşil kart gibi.

Siz hesaplamalara takılmayın bugün normal şartlarda asgari ödemeden emekli olanlar ortalama 1.700 üstü alıyor.Yeni emekli olanlar ilk aylarda düşük alıyor her ay ufak ufak normal seviyeye yükseliyor bende öyle oldu.Ayfer hanım çalıştığınız sürece prim ödenmek zorunda.Kanunlar yerinde durmuyor değişiyor devamlı.

Şu anda emekli hakkını kazanıpta emekli olmayan arkadaşlar var.Şu an işyerinde aldıkları maaş yüksek emekli olunca rakamlar düşüyor.Buda durumu olmayanlar için düşündürücü.Hakkınızda hayırlısı ,inşanlah umdugunuz gibi emekliliğinizin tadını cıkartırsınız.

tolgaist
Maaş ne kadar görünüyor Tolga bey e -devlette ek ödemeyle birlikte.

Son dönemlerde emekli olan tanıdıklarmın maaşlarına yakın rakam

benım ssk giriş eski 1987 hesaplamayı net olarak nereden öğrenirim

Tolga bey iyi geceler
Bu işin yatan prim gün sayısından ziyade ne kadar prim yattigiyla alakalı önemli olan ne kadar yüksekse priminiz maaş omuzda o kadar yüksek olacaktır toplam prim günü ve toplam prim miktarından günlük ne kadar kazandığınızi ( bunda değerlenme ile ) hesaplarsaniz ortalama ayliginiza aylık bağlama oranını koyduğumuzda emekli maaşınızı bulabilirsin yazdığım site artı eksi 20 lira kadar yakın bir hesaplama yapıyor buradanda hesaplayabilirsiniz

http://www.emekli-maasi.com

İyi geceler

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt