Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkürler arkadaşım inşallah hayırlısı olur sağlığımız elverdiği sürece çalışırız inşallah hele hayırlısı yla emekli olabilir sek çok değineceğim gerçekten bütün arkadaşlara emeklilik uğraşlarına kolaylıklar diliyorum
Askerliği mi borç landim bitti
Şafak 54
Vergi indirim belgemin ssk vergi dairesine den istedi
Bi dilekçe goturdum vergi dairesine biz osta ile yolları dedi
Günüm dolunca drekt gidip başvuracağını
Yani vergi indirim belgenizi sgk da götürüp dosyanızı kaydettir
Mek menfaatinize olur diye düşünüyorum..
arkadaşlar nasipse bende vergi indirimiyle emekliliği hakettim nasipse..bu günlerde engelli raporlarının düzenlenmesiyle ilgili yönetmeliğin yeniden düzenleneceği söyleniyor..peki böyle bi şey olursa 2013 sonrası raporlarda geçersizmi olur acaba?? saygılar
sayın arkadaşlar FİNALİN sonuna gelmiş bulunmaktayım 4320 günümü doldurdum bu gün son günüm inşallah bana emeklilik maaşımı ağız TATIYLA yedirmek nasip eder geride kalan arkadaşlarıma ŞAFAK SAYANLAR gün bekleyenler arkadaşlarıma emeklilik olma günlerine nasip ederim saygılarımla sunarım her kese teşekür ederim ....?
Tilemse hızlı olma sebebi ben geçen yıl vergi dairesi ile yazışmayı ve diğer yazışmaları sgk ya yaptırmıştım. tekrar yazışma yapmadılar. yani herşey hazırdı. zaten maaş 01.01.2017 itibari ile başlıyor. tahsis numarasının sonu 8 ve ayın 22. günü maaş ödeme günü olacak. maaş başvurduğun aydan sonraki ayın 1.gününden başlar.