Merhaba.
Benim şafak doğan güneş sanırım. Normalde şubat 2020 idi. Raporum süreli olduğu için askerliği saydırıp emekli olmayı düşünmüyordum. Askerden önce 2 işte çalıştım birisiyle ilgili hiç bir bilgi yok. Sgk kurumlarında görünmüyor bile. İkinci iş ise devlet dairesinde taşeron firma idi. Ama ben askerden sonra çalıştım zannediyordum ama oturduğum yer itibari ile askerden sonra çalışmış olamam. Bir şekilde firma şefine ulaştık. Firma çoktan kapanmış ama adam evrakları verdi, evrakta sigorta numaram eksik yazılmış fatih sgk Müdürlüğüne gidip dilekçe verdik onlarda senin getirdiğin evrak önemli değil biz kendi arşivimizden bakacağız dediler. Arşivde kurtköydeymiş, orada tanıdık biri sayesinde süreci hızlandırıp sigorta girişini sağladık. 2001 şubat olan giriş 1998 Eylül oldu. Bu arada staj başlangıcı 1996 eylüldü. Vergi indirimini internetten sorgulayınca 2 yıl süreli olarak onaylanmış görünüyor. Yarın vergi dairesinden evrak alıp sgk ya gideceğim. Bakalım ne olacak. Herkese hayırlı ramazanlar.