Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MaluLen emeklilik için SGK dan görüş istedim. SGK nın görüşüne göre şafağım 3 gün ancak ben malulen emekli olmayacağım. Erken engelli emekliliği için başvuracağım onun için daha çok çalışmam lazım
Arkadaşlar emekli olduğunuzda Emeklilik bilgilerinizi SGK pirim (v.b) Maaşınızla birlikte ilgili emeklilik formu bölümüne yazarsanız bizler için çok faydalı olur teşekkür ediyorum...
Herkese merhaba
18.05.2018 de emekli olacağım allah izin verirse
1.sorum çalışıyorum ayın 18 inde hemen dilekçe vermek daha iyi olur yoksa ay sonunu beklemek mi
2. Sorum ne kadar maaş alabilirim
yahu arkadaş şafak mafak bir halt kalmadı iş yerine emekliden sonra devam edeyim dedim yok dedi ee şirkette başka emekliler var dedim. Onlar torpilli dediler bu ne saçma sapan hayat ya. Senin personeline bir iyiliğin dokunsun aidiyetlik duygusu artsın ama yok olmaz ...... Offf be arkadaşlar sıkıldım yaa, nereden para arttırcaz nasıl geçinicez araştırmaktan kafada saç kalmadı .....
Arkadaşlar hayırlısıyla bugün oldu inşallah.Benim size şöyle bir sorum olacak :Bugüne yetiştir ki Mayıs maaşını da alabil ve ayrıca ikramiyeden de faydalan dediler sigortada.Yetiştirmek için vergi dairesine gidip vergi indirim yazıma hızlıca cevap vermelerini rica ettim ve işlemler bitti.
bu fotoğrafa bakarak şimdi ben Mayıs maaşını alıyor muyum.Nezaman maaş bağlanır veya ek ödemem ne zaman görülür.