Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
piriminizi derece ve kaç yıllık ken emekli oldugunuzu ayrıca ele geçen ve toplu tazminat kaç tl alındı şeklinde yazılırsa daha tatmin edici olur bende bekliyorum inş 8 ayım kaldı
Arkadaşlar kurumuma 16 ocak 2019 tarihinde emekli olcağım emekli dilekçemi cuma günü yazıp verdim.kurumumuzca oluşturulan bu matbu dilekçemizi ankara genel müdürlüğümüze ebays üzerinden gönderildi.evrağın aslı ise salı günü ellerinde olur..bundan sonra yazışmalar başlar..
Niye emekli oluyosun daha çok erken çalıssaydın..artık işyerimdeki insanlara niye emekli olacağımı anlatmaktan sıkıldım ya..sağlık diyorum..hımmm öyle mi diyolar sonra iki dakka sonra bi daha sil baştan soruyolar.şunu anladım bizi anlamadıkları kesin
Sanırım bazı insanlar ölene kadar çalışmayı yada koltuğuyla beraber mezara gitmeyi hayatlarına şiar edinmişler
Cidden haklısınız insanlara bişey anlatmak zor çünkü görünüşte bir sıkıntım yokken aslında yıllardır hem şeker hemde kalp rahatsızlığım var inanın artık insülün taşımaktan ve diğer ilaclarımla dolaşmaktan utanıyorum kimse inandırmak zorunda değilim ama hastanelerde günlerce bu yüzden yatan kişi kadar kimse bilemez ve ilaçlara bağımlı yaşamakk zorluğunu..
Ben emek verdim yıllarca ve gece gündüz vardıyalı çalıştım
sadece bana ait olanı istiyorum az yada çok..
Hakettiğimi düşünüyorum ..er yada gec bende ve benim gibi insanlarda umarım kazanırlar davalarını..
bizi anlamayanlar, herhalde erken emekli olarak milletin hakkını falan yediğimizi düşünüyorlar komik bir şekilde!?...keşke beyin kanaması geçirmeseydim de zamanında olsaydım ama allah ın ilahı taktiri yazımız böyleymiş...ki kaldıki haketmeyen yani hastalığı daha hafif olanlara da zaten emeklilik vermiyorlar,biz hak ettik ki olduk....zaten neyin hak edişi hastalık bu ya!
2008 öncesi engelli memur kadrosunda işe girmiştim 1999 yılında..hizmetim 19 yıl 7 ay oldu..memur emekli maaşım tahmini 2400/2600 tl arası diye hesapladım.derece kademem 1/1.. ve ek göstergem 2200 de.üniversite mezunuyum.bakalım emekli maaşım ne olcak bu rakamlardan arasında olcak
İnşaallah sizinde gönlünüze göre olur..ocak 16 da emekliyim bakalım kesin emekli maaşım ne kadar bağlancaksa burdan sizinle paylaşcam..tek dezavantajımız bizim diğer memurlar gibi hizmetimiz fazla deil...sizin emeklilik durumunuz nasıl..hizmetiniz kaç yıl..memur mu yada ssk lı mısınız yada
Aminnn [emoji120]
Afiyetle yiyin paracıkları..
Ben 7 ay 1997 girişliyim
Ssk 3291
Bagkur 468 gün var
2 gündür çalışıyorum ssk başlandı
engel oranım 45..
Ben kisisel başvuru yaparak aldım sağlık raporunu..
Bu hafta içi kuruma giderek raporumun gecerli olup olmadığını sorgulayacam..
Artık ona görede bir yol çizerim diyorum..
Bu site sayesindee öğreniyorum herseyi allah razı olsun hepinizden..
SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi