Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Hata yapmışsınız.
31.12.2014 tarihinde başvursaydınız evet 1 ocaktan itibaren maaşınız bağlanmış olacaktı.
Ancak şimdi sizin maaşınız 1 marttan itibaren başlayacak.
Bu forumda en az on yerde açıkladım bu farkı ama yeni üye olmuşsunuz sanırım.
Bu uyarınız gerçekten önemli ! , başvuruda bulunduğum gün , günümün dolduğu fakat "on gün" kadar geçmesinin iyi olacağı (gün ve diğer şartlar uygun olduktan sonra , sebep neyse !!!) ve on gün sonra başvurmam istendi SGK dan ! fakat bir arkadaşımın eşi "günün dolu şartların uygunsa" hemen başvurmamı yoksa , 10 gün geçince , ayın 25 i olduğu için önümüzdeki aya sarkacağını ve dolayısı ile başvuru tarihinden sonraki ayın başından itibaren emekli edileceğimi söyledi , onun bu ikazı ile ayın 27 sinde dilekçemi verdim ve ayın 1 'i itibariyle emekli edildim. !Hata yapmışsınız.
31.12.2014 tarihinde başvursaydınız evet 1 ocaktan itibaren maaşınız bağlanmış olacaktı.
Ancak şimdi sizin maaşınız 1 marttan itibaren başlayacak.
Bu forumda en az on yerde açıkladım bu farkı ama yeni üye olmuşsunuz sanırım.
2.120 tl bağlanmış
kardeş toplam kazancın nekadardi kaç ay surdu bide başvurduktan sonra edevlette bilgiler kaç gün donra çıkar2.120 tl bağlanmış
1 | 30.01.2015 | İZMİR SGİM KARABAĞLAR SGM EMEKLİLİK SERVİSİ-2 | ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ |
2 | 30.01.2015 | İZMİR SGİM KARABAĞLAR SGM EMEKLİLİK SERVİSİ-2 |
mart ayı başı gibi tahsis numarası belli olur sanırım..kurum dışına demek vergi dairesinden vergi inidirimi ile ilgili yazı istemiş anlamına geliyor..vergi dairesinden vergi inidirimi yazısı geldikten sonra daha hızlanır.gerçi istanbulda böyle..izmirde nasıl olur bilemem.çok tşk ederim tahsis numarası ne zaman çıkar bilginiz var mı 30 ocak 2015 te başvuru yapıldı tekrar işe giriş için merak ediyorum
04.02.2015 KURUM DIŞINA TAAHHÜTSÜZ GÖN. ÜZERE İŞLENDİ
4 04.02.2015 KURUM DIŞINA BİRAZ ÖNCE DEĞİŞMİŞ YİNE EVRAK TAKİP NE ANLAMA GELİYOR BİLİYOR MUSUNUZ
1 ay daha sabır edin..mart ayında herşey daha netleşir.Bende bunlar yazıyor.Başka bir işlem yok sizde bugün işlem yapılmış bende hala bir şey yazmıyor.
1 30.01.2015 İZMİR SGİM KARABAĞLAR SGM EMEKLİLİK SERVİSİ-2 ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ 2 30.01.2015 İZMİR SGİM KARABAĞLAR SGM EMEKLİLİK SERVİSİ-2
murat kardeş daha başvuralı 4-5 gün olmuş daha yolun çok çok başındasın..mart ayından önce bişey belli olmaz..ilk mmaşını bence mart sonu veya nisan sonu çekersin.Bende30 ocakta başvurdum edevlete hala birşey yok