Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekliye bayramlarda ikramiye verileceği açıklandı

Hangi platrformda olursa olsun,siyasi görüşü ne olursa olsun insanlar birbirilerine ve görüşlerine saygı duymak zorundadır.
Kimsenin kimseye küfür etmek gibi bir hakkı yok.
Herkese keyifli sohbetler.

bence önce engelli emeklilik yılları düşürülmeli özellikle 2008 öncesi sigortalı olanların emeklilik yılları düşürülmeli

valla elimden geldiği kadarıyla bu konuda mücadele ediyorum ama kimse den ses çıkmıyor

bu konu da %100 olarak haksızlık var yani aslında kanuna aykırılık gibi bir şey çünkü net olarak ayrımcılık var

2000-2008 arası sigortalılar baya bizi enayi gibi çalıştırıyor hökümet ama seçimde tokatı vuracam

Benim emeklilik başvurum bu ay basında olacak ve onaylanması felan 1-2 ay sürer sanırım.
Bu durumda bende ikramiye almaya hak kazanırmıyım ? Geriye dönük alacak olarak işlenirmi ?

arkadaş CHP fikir yapıyor.Baştakiler yerine getiriyor demişsiniz sizce 90 senesinde koskaca SSK iflasa getirin bir kişi sizce başa gelseydi.acaba ikramiye veya zam mı verirdi yoksa elinizdeki aylıgı mı alırdı.

90 senesinde CHP başındaki kişi SSK başında idi.ve SSK iflasa gitmişti.hatta A TAKIMI programına o zaman katılıp konuşma yapmıştı.istersen youtube izle.görürsünüz.bunlar AK PARTİ geleli kar ediyor.yatırım yapıyor.

istersen youtube izle.görürsünüz.bunlar AK PARTİ geleli kar ediyor.yatırım yapıyor.

Dostum youtube kaynak değildir. Her duyduğun yalana inanma!

Bak rakamlarla yazayım, ister inan, ister kontrol et.

1992-1999 yılları arasında (Kılıçdaroğlu) SGK'nın toplam zararı 2 milyar TL
2003-2016 arasında SGK zararı 277 Milyar TL
SADECE 2017 yılında SGK zararı 30 MİLYAR TL

Ayrıca 2003 yılına kadar emlak ve hastane zengini olan SGK'nın şu anda ne hastanesi kaldı, ne de doğru dürüst gayrimenkulü... Neredeyse tamamı satıldı.

Yani SGK'nın ne kar ettiği var, ne de yatırım falan yaptığı. TAm tersine cumhuriyet tarihini en büyük zararını yaşıyor.

arkadaş bunu youtube yapmıyor.eski SAVAŞ AY sundugu A TAKIMI programı yapıyor.

sence 92- 99 yılları arasında 2 milyar tl zarara ugratan (kılıçdaroğlu)Türkiyenin başına gelse ne olur?söylermisin.

30 milyar zararı olan bir devlet nasıl oluyorda koskaca hastaneler yapıp içine süper donanımlar koyabiliyor.

ayancik57

İşsizlik fonu ne güne duruyor yoksa bu kadar şeye para mı dayanır di.100milyar para birikti (eski100 katrilyon) bunuda millet için değil yandas ve tabiki kendileri için kullanıyorlar . ticaret değil komisyonculuk yapıyorlar gerçekler bir gün Ortaya çıkacak ama ülke elde tutulacak hiç bir şey kalmayacak öğün onlarıda bu sınırlar içinde bulamazsın zaten.

sence 92- 99 yılları arasında 2 milyar tl zarara ugratan (kılıçdaroğlu)Türkiyenin başına gelse ne olur?söylermisin.

Arkadaşım ben siyasetten bahsetmiyorum... rakamlardan bahsediyorum. Şüphen varsa açar, bakar, kontrol edersin.

Boşa kürek çekmeye gerek yok.

30 milyar zararı olan bir devlet nasıl oluyorda koskaca hastaneler yapıp içine süper donanımlar koyabiliyor.

Ayrıca hastaneleri SGK yapmıyor. Artık öyle SGK hastanesi falan yok. Hastaneler yap işlet devlet modeliyle özel sektöre devredildi. Devlet hastabaşı garanti ücret ödüyor. Aynı köprüden geçenin ödediği deli dumrul vergisi gibi.

92- 99 yılları arasında 2 milyar tl zarara ugratan (kılıçdaroğlu)

ya şu lafa sinir oluyorum " Kemal Kılıçdaroğlu ssk'yi batırdı " Arkadaş kılıçdaroğlu zamanında emekli maaşları bağlama oranı %70 oranındaydı emekli olan kişi maaşıyla insan gibi yaşardı. Prim günü dola emekli oluyordu.

Akp ne yaptı; emekli maaşı bağlama oranını %30 a kadar düşürdü, 700 tl emekli maaşı bağlanan bile var.

Primi dolana emeklilik sistemini kaldırdı.
artık mezarda emeklilik var. 65 -71 yaş .

Tüm bu değişikliğe rağmen şimdi ki ssk açığı kılıçdaroğlu zamanında ki açıktan daha çok.

Benzin 6 lirayi geçti. Dolar 4.25 , Enflasyon 16 yılın zirvesinde

MeTePe

ben parti icin sölemicem ama mete kardeşim mademki skg bukadar zarar ediyorda bukadar hastane neden acılıyor şehir hastanesi yoksa akp mi acıyor ama sgk bünyesi zarar eden bir kurum neden durduk yere bilmem yataklı hastane acılıyor onu cözmüş durumda deyilim eskiye nazaran bakılırsa hastane acılmazdı kapanırdı ha ben akp savunucu deyilim sadece gördümü yazmak istedim.

skg bukadar zarar ediyorda bukadar hastane neden acılıyor şehir hastanesi yoksa akp mi acıyor ama sgk bünyesi zarar eden bir kurum neden durduk yere bilmem yataklı hastane acılıyor

Arkadaşım önceki mesajımda da yazdım. SGK hastane açmıyor. Bütün SGK hastaneleri yıllar önce Sağlık Bakanlığına devredildi. SGK hastanesi diye bir şey kalmadı.

Koca koca şehir hastanelerini AKP açıyor. Bunu da şöyle yapıyor: Şimdi Ankarada diyelim ki 20 tane devlet hastanesi var. Bir işadamına ihaleyle şehir hastanesi işini veriyor. Ona diyor ki, ben bu 20 devlet hastanesini kapatacağım, tüm hastaları sana göndereceğim. Sana da hasta gelsin, gelmesin şu kadar hasta için parasını ödeyeceğim. Sen bu hastaneyi yap, işlet, para kazan.

Yani akıllara zarar bir proje bu. Kim, niye savunuyor anlamak mümkün değil.

Bunlar (şehir hastaneleri) özel işletilen devlet hastanesi olacak. Yapımına devlet para harcamıyor. Ama işletilmesine 30 yıl boyunca yıllık kira ödeyecek. Aslında ödenen kirayla her yıl bir kaç yeni hastane yapmak mümkün. Ayrıca evinize yakın bir hastane varken şehrin tee bilmem neresindeki 5-10 bin yataklı hastaneye geitmek zorunda kalacaksınız.

Dilerim bu proje başarılı olur da millete bir faydası olur. Çünkü nereden bakılırsa devlet için büyük zarar kaynağı...

arizona Emeklilik işlemleri en fazla 40 gün içinde bitiriliyor ve maaş bağlanıyor . Yetişirse kurban bayramına ikramiye alırsınız , bankadan promosyon alırsınız . Geçmişe dönük ödeme olmuyor .

Like disslike butonları kaldırildimi ben goremiyorumda?

@musty35[FONT=sans-serif] sayfanın en altında tema seçmek için açılır kutu var ordan -Engelliler.Biz Tema Dar- seç düzelir Bilgisayar için bahsediyorum diğer cihazları bilemem.[/FONT]

Günaydınlar
Benim bildiğim kadarı ile sosyal devlet açık vermeli ki vatandaşı refah içinde olsun.
Avrupa da sgk açıkları ortama % 17 Türkiye de %2 ve zarar ediyoruz deniyor (Ali Tezel ).
Sadece Kılıçdaroğlu nun başkanlığı zamanında Demirel hükumeti çok kişiyi emekli ettiğinde sosyal devlet olup çok açık verdik.
O zaman Kılıçdaroğlu başkan olduğundan üsteki hükumet ne derse onu yapacaktı (emir kulu ) ve yaparak sosyal devlet olmamızı sağladı,kötülük yapmış gibi görünse de çok iyiydi. Açık büyük olursa siz emeklilerin maaşı da 1,5-2 katı olur.

ne kırıcı saygısız yorumlar varken onlara ses çıkartmayıp benim yorumumu silmeniz tam bir çifte standart...yukarıda editör herkes herkese saygı duymalıdır diyor ama benim mesajım siliniyor!!!??....yani burda da tayyipi poh poh lamak mecburi yoksa mesajlarımız silinir!!..aynen hükümet karşıtı gazetecilerin hapse atılıp yazılarının engellenmesi gibi!!....herkese teşekkür ederim..

metepe arkadaş sen hiç hayatında sabahın sabah 5:00 hastaneye sıra numarası almaya geldiğin alamadıgın zaman ise geri döndüğün günler oldu mu?.numara aldıgın zaman ise saat 9 :00 kadar doktoru beklediğin günler oldu mu?konuşmandan belliki sen bunları hiç yaşamamışsın. maalesef 10 sene evvel bu böyle idi.keşke bu zamana kadar gelenlerde bunlar gibi yapsaydıda bu rezilliği çekmeseydik.sen daha 2 yaşındaki bir torununu siğortalı gösterip emekli yapmak isteyen bir kişi (kılıçtaroğlu) türkiyenin gelişmesini düşünür mü?

@MeTePe bildiğim kadarıyla doktordur ve bu konudaki görüşlerini yabana atmamak gerek.
Hastanede sıra olayı bugün de var yine en erken saat 9 a kadar doktor bekliyoruz tabi ilk sırayı almadıysak..Suriyelilere açılan özel bölümler de cabası üstelik bedava hizmet alıyorlar parası da halkın cebinden çıkıyor.
Bir haftadır Hatay'dayım ve göz doktoruna gittim ve gittiğime de pişman oldum 5 dakikada bir hastaya bakılıp acelece gönderiyorlar bana da verdiği gözlük bi b..ka yaramıyor.
son olarak şunu söyleyeyim, arkadaşımızın söylediği bir gerçek yeni yapılan süper(!) hastaneye gitmek için 30 dakika otobüsle yolculuk yaptım çünkü hastaneyi şehrin neredeyse dışında bilmem neresine kurmuşlardı. Bu yüzden özel hastaneye gideceğim artık sabahın köründe sıraya girmeye gidiyorum 200 kişilik kuyruk var verdiği hizmetide yukarıda yazdım bu yaşadığım şeyler.. haa derseniz eskiden daha kötüydü ben de derim ki kötünün iyisi olmaz doktorlara sağlıkta dönüşüm adıyla kıytırık performans sistemi getireceksiniz, sonra da onlardan performans ve kaliteli hizmet bekleyeceksiniz öyle mi, çok komik.

metepe arkadaş sen hiç hayatında sabahın sabah 5:00 hastaneye sıra numarası almaya geldiğin alamadıgın zaman ise geri döndüğün günler oldu mu?.

Arkadaşım sen neyi anlatıyorsun?
Sağlık sisteminde elbette bazı iyileştirmeler oldu! Ben bunun tersi bir şey mi söyledim?

Sen Kılıçdaroğlu SSK'yı batırdı dedin, ben de asıl batıran şimdikiler diyorum. Bunun hastanede sıra beklemeyle ne alakası var? Yanıt vermekte zorlanınca konuyu başka taraflara çekiyorsunuz.

Hastanelerin artık SGK'nın olmadığını bile bilmiyorsunuz! SGK'nın karda olduğunu zannediyorsunuz. İster Kılıçdaroğlu gelir ülkeyi kurtarır, ister başkası gelir ülkeyi batırır.

Ben sadece sizin söylediklerinizin yanlış olduğunu söylüyorum. Bana bahane anlatmayın.

24Haziran iyi olacak veya ince düşünmek gerekir.
Hayırlısı

Hhh

Emekli bayram ikramiyesi ne kadar 2018 Emekli ikramiyesi ne zaman yatacak
04.05.2018 14:00 - Güncelleme: 05.05.2018 16:43

Bu ülkede engeliler sürekli 2. Planda olduğu sürece kimse ifla olmaz neymiş bayram ikramiyesini orana göre verecekmisiz

Sürekli iş gormemezlike ödeneği alan kısma bakarmisniz sanki bizimle dalga geçiyorlar biz onuda istemiyoruz vereceğiniz para kadar sandığa gideriz siz biz engelileri ikinci planda tuttuğunuz sürece bizde gerekirse herkesi ikinci planda tutarız ya hero ya mero unutmayın

Biz insan evladı degil miyiz yeter yaw

Son düzenleme:
slm...Arkadaş bu kadar boş düşünme senin yaşın daha 20 bile degil belli.sen annene ve babana sor bundan evvelki rezillikleri.şimdiler batırdı diyorsun söylesene bana batırılan bir devlet nasıl tüm borçlarını bitirip başa devletlere borç verebiliyor.tam osmanlı döneminde çizi yapılmış marmaray hattını faaliye geçiriyor.en önemlisi BOLU dagı tüneli hizmete sokuyor.bunları göre göre bu kadar cahil olma.sizin gibi cahiller oldukça türkiyenin gelişimi zor ama tam olacak.

siyaset yapmak yerine engellilerin işine yarayabilecek paylaşımlar yapalım .:) daha yararlı olmazmı arkadaşlar

Son kez uyarıyorum.
Lütfen siyaset YAPMAYIN!!!

Bin tl verirler iki bin tl alırlar merak etmeyin :) bugüne kadar kim kime ne vermiş karşılıksız neden seçimler gündeme gelmeden önce vermedi bunları adamlar oy almak için elinden geleni yapar...
Imar affı geliyormuş bak sen adam devletin arsasına bina dikecek 5 kuruş vermeden ev sahibi olacak sen bende bilmem kaç milyar bankaya borçlanıcaz ev sahibi olucaz varmı lan öğle şey ben malım o zaman hem vergi verecem hem borçlanıcam dikerler öyle işi....

Sürekli iş görmezlik maaşı alanlar eksik mi alacak bence yalan az alanda çok alanda aynı alacak dedi başbakan

Üst Alt