Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekliye bayramlarda ikramiye verileceği açıklandı

Elbetteki kim para çaldıysa allahbelasını versin haram zıkkım olsun ha benherşey güzel olacak dedimde siz bundan ne anladınız bilmiyom ama belliki yanlış anladınız neyse ben yine diyorum ALLLAH devletimize zeval vermesin hainlere ve nankörlere fırsat vermesin kim ülkeninse zarar vermiyorsa allah binbir belasını versin

az önce dediğiniz numarayı aradım malesef engellilere ikramiye yok

MeTePe

on numara bir yorum yazmış sevgili metepe hocamız,hani belki bilmiyorsunuz,araştırmıyorsunuz ama okuyun ögrenin işte,tutturmuşsunuz bir ssk zamanında batırıldı,sanki şimdi batmadı ssk,hastaneye gidiyorsun,tanıya para,ilaca para,tahlile para,cehalet çok kötü birşey valla,allah yardımcımız olsun..

@Zorro

E-devlet e az evvel baktım .Normal şartlarda emekli olursam ne kadar maaş uygulamasını acınca '
Eskiden baktığımda 780 tl civarı çıkıyordu.

Tekrar bakınca ''Daha Önceden Tarafınıza Yaşlılık Aylığı Bağlandığı İçin Yeniden Aylık Hesaplanmamaktadır!!!.
uyarısı veriyor.Bu ay basında maas bağlanacak anlamına geliyor sanırım.

Kime ne kadar ödenecek?

Ramazan ve Kurban bayramları öncesi 1000’er lira ödenecek. Emekliler ve maluller 1000’er lirayı alacak. Diğer kesimlerin ise ikramiye tutarı hisse veya iş göremezlik oranına göre farklılık gösterecek.

Ben 40gün hastanede yattım 5defa amaliyat oldum 2senedir tedavi sürecim devam ediyor neden benden para istenmedi

murt kardeşim,seçimden sonra tabiki kıyamet kopmaz ama ülke gerçekten uçuruma dogru gidiyor buda bir gerçek,ister kabul et ister etme,hangi parti gelirse gelsin zor günler yaşayacagız,siyasilere birşey olmaz kardeşim,mazota benzine zam yapar,senden benden toplar paraları ama olan yine bizlere olacak,akp ilk on yıl çok güzel hizmetler yaptı,ama devamınıda getiremedi,ülke gittikçe borçlanıyor,bu borcu ödeme gücümüz yok,herkes herkese hain gözüyle bakıyor,insanları bilerek kutuplaştırdılar,memleketin böyle günlerde huzura daha çok ihtiyacı var,herşey ülkemiz için güzel olsun diyorum inşallah,hiç umuudmda yok ama:)

Hakancan peki çare kim onu de chp mi hdp mi mhp mi akp mi yada varda başka bir parti biz mi bilmiyoz birde müslümanın asla umudu bitmez taki son nefesini verenedek

hakancan06

A.B.C. Partisi hangisi gelirse gelsin herkes maaşını alır ama şu gerçeği sakın unutmayın savaşa tam anlamıyla girersek yani şuan tam girmiş sayılmayız . Suriye bataklığından bahsediyorum ne kamu personeli maaş alabilir ne emekli işte o zaman vatan için fedakarlık zamanı RTE `nın askerlik yapmayan damadı ile çürük raporu alan oğlu ile her türlü giderim o bataklığa ama bunlarda yanımda gelecek ! RTE `de ATATÜRK gibi cephede olsun bu vatana canım feda olsun.

murat4444

murat kardeşim çareyide sen bulucan,16 yıldır bu ülkeyi aynı parti yönetiyor,şuan geldigimiz duruma bak,menmunsan hiç sorun yok,eger menmun degilsen başkalarınıda denemek zorundasın,bende müslümanım elhamdullah ama haksızlıgada,zulmede göz göre göre evet demem yani..

Hepimizin amacı aynı huzurlu ve refah bir ülkede rahat yaşamak inşallah olur ben 90larıda 2binli yıllarıda ıyi hatırlıyorum ALLAH TÜRK MİLLETİNİ KORUSUN hayırlısı neyse o olsun ülkemiz içinde bizim içinde

Hayatında hiç çalışmamış malulen emekli olmuş engelli vatandaşlar emekli ikramiye alabilecekmi

Mallülen emeklilik için en az 10 yıl SGK başlangıcı , en az 5 yıl yatırılmış prim zorunluluğu ve rahatsızlığın SGK girişinden sonra ve çalışırken ortaya çıkması zorunluluğu var .
harun Sizin sorunuza gelirsek çalışmadan nasıl mallülen emeklilik hak edişi var ?

Özel emeklilik Anadolu hayat emeklilik mı demek istiyorsunuz harun2431
Sadece prim ödeyerek 10 yılda emeklilik

Soruyu yanlış analdın heralde malulen emekli olan kişi yani engelli kişi emekli olmuş malulen ikramiye alabilirmi

Arkadaşlar gerçekten bilen biri yazabilir mi? Engelli emekli ikramiye alabiliyor mu.

reuters

engelliye yok kardeşim bayram harçlığı
emekli isen alırsın
sig bağlandıysa rapor oranı kadar alırsın % 40 ise 400tl alırsın
malulen emekli isen : %60 600tl bayram harçlığı alırsın
dul ve yetim isen pay hakkın kadar bayram harçlığı alırsın yani herkese 1000tl vermediği gibi engelliye de vermiyor.

SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin Temmuz zammı yüzde 5 ila 5,5 tahmin ediliyor. Zam yüzde 5,5 olursa maaşlar 51 ila 250 lira arasında artacak.
Ayrıca

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, emeklilere bin liralık bayram ikramiyesinin haziran ayının ilk haftasında ödeneceğini bildirdi.

14 haziran arife günü hesaba yatar temmuz zam mı %4 ile %5 arası gibi bir şey olur.

İron bilgi yanlışı gördüm gibi . Mallülen emeklilikte rahatsızlığından dolayı erken emekliye ayrılır ve yaş gün prim tamamlamış normal kişi gibi tüm emeklilik hakkından faydalanır .

% 60 - %70 -% 80 -%90 oranında ikramiye verilirse mallülen emeklilik normal emeklilikten daha farklı olur . Evet maaş bağlanma oranı değişiyor ama sosyal hakları diğer emeklilerle aynı .

valla hocam ben hayret ediyorum bu AKP` ye ver kardeşim herkese 1000tl neden kıvırıyorsun yok rapor oranına göre bayram harçlığı dul ve yetime pay hakkı kadar bayram harçlığı falan filan .............

[FONT=sans-serif]AKP ` ye oy veren arkadaşlar bu 10 maddeyi bana açıklasın lütfen ! kafama yatarsa belki ben de AKP ` ye oy vereyim.[/FONT]​

[FONT=Verdana][FONT=sans-serif]1. AKP emekli maaşlarını neden yarı yarıya düşürdü? bu kul hakkı değil mi ? Bu insanlar [/FONT][FONT=sans-serif]780tl [/FONT][FONT=sans-serif]emekli maaşı ile nasıl geçinecek?
[/FONT]
[/FONT]
[FONT=sans-serif]E[/FONT][FONT=sans-serif][FONT=Verdana]n düşük emekli maaşını b[/FONT][/FONT][FONT=sans-serif]en 930 tl olarak biliyordum. 780tl olduğunu söylediler .[/FONT]

[FONT=sans-serif]2. AKP elinde Kuran maşallah cuma namazını kaçırmazlar ama idda , sayısal loto , süper loto , milli piyango , şans topu , süper loto , on numara gibi kumar oyunlarından neden %20 vergi alıyor kumar haram değil mi? günah değil mi ? kumarı neden kaldırmıyor.[/FONT]

[FONT=sans-serif]3. AKP dindar parti ise ; neden rakıdan %70 vergi alıyor içki haram değil mi ? neden alkollü içeceklerin satışını yasaklamıyor?[/FONT]

[FONT=sans-serif]4.AKP dindar namazında niyazında bir parti ise ; neden genel evde çalışan kadının sırtından vergi alıyor beden işçiliği yapan bu kadınlardan vergi almak haram değil mi?[/FONT]

[FONT=sans-serif]5. AKP 500 bin tl değerindeki ev alanlar için banka kredisini %99 altına düşürdü ama ne hikmetse satılık ev fiyatların değeri birden çıktı. Fakirler için mi elinde kalan evleri satamayan zengin müteahhitler için mi bu çalışma[/FONT]

[FONT=sans-serif]6. AKP 16 yıldır ne et fiyatlarını , ne balık fiyatlarını ne altın , ne dolar , ne Euro ` yu , ne mazotu düşürebildi. tamamı hayal kırıklığı [/FONT]

[FONT=sans-serif]7.AKP nin özele yaptırdığı ve hasta garantisi verdiği şehir hastaneleri şehir merkezinin dışında ve şehir içindeki devlet hastaneleri kapanıp burada çalışan personel şehir hastanelerine sevk edilecek yani engelli kişi 2 saat hastaneye gitmek için en az iki yada üç araba değiştirecek . Şehir hastanelerinin zararını yine vatandaş ödeyecek geçmediğimiz köprü gibi öde babam öde.[/FONT]

[FONT=sans-serif]8. Elektrik faturamda her ay 16tl dağıtım bedeli ayrıca trt payı vergisi alınıyor ne iş ? milleti soydunuz yeter.[/FONT]

[FONT=sans-serif]9. AKP iş bulamayan gençlere genel sağlık borcu çıkarmadı mı ? yazıktır günahtır ya inin artık halkın sırtından geçinmeyi[/FONT]

[FONT=sans-serif]10. Suriyelilere neden AKP vatandaşlık veriyor ? tarihimizde ilk defa vatandaş ithal eder olduk yahu[/FONT]

[FONT=sans-serif]daha neler yazarım neler aklınız gider .[/FONT]
[SIZE=3]
[FONT=sans-serif]yok mu bir Müslüman evladı ?[/FONT]
[FONT=sans-serif]Bu 10 maddeyi benim gibi kara cahile açıklasın evet AKP oy veren Müslümanlar , özünüze dönüp artık bir açıklama yapın lütfen![/FONT]
[/SIZE]

İron çok şükür 3. hava limanımız var , emekli maaş aldığı gibi fıldır fıldır uçakla geziyor . Hava limanı olmasaydı bu emeklilerimiz evde oturacaktı . Gezmesin mi insanlar ?

İçki , kumar ve sigara kötülüklerin anasıdır . Zam yapıyor sen kanser olma zarar etme diye . ( bu irona da iyilik yaramıyor :) )

Genelevler toplumun sigortasıdır fuhuş olmasın diye , çalışan da ağır işçidir erken emekli oluyor . Çalışan herkes vergi mükellefidir :)

Mütaahitler ev yapıyor ev satıyor ekonomi istastikleri oranları neyse yükselme yapıyor . Betona yatırım her vakit kar eder örnek Osmangazi köprüsü :)

Eskiden ilaç kuyruğu vardı doktor kuyruğu şimdi onu önlüyorlar , bas parayı tedavi ol sistemi akıllıca :)

TRT de Diriliş bakıyoruz bölüm başına 1 milyon TL para ödüyorlar , faturada para vermezsek Diriliş bakamayız :)

GSS insanları sevindirmek için , borçlandırıyor sonra af ettim diyor . İşsizler seviniyor borcum yok diye toplum mutlu oluyor :)

Suriyeliler misafirdi fazla kalınca ev sahibi yapıyoruz , onlarda mutlu oluyorlar :)

Sıradaki sorularını alalım :cool:

Türkiye Emekliler Derneği, emeklilerin konut ihtiyacını ucuza karşılayabilmek için başlattığı projenin ilk etabını Ankara'da hayata geçirecek.
20 yıl vadeyle kira öder gibi konut sahibi olacak

DORLİON

bu cevaplar beni tatmin etmedi . Ben akp `ye oy vermem kafama yatmadı .

Bana AKP ` ye oy veren bir Müslüman açıklasın bu 10 maddeyi haram mı değil mi? yoksa tüm bunlar Türk Halkına reva mı ?

Osmanlı torunları padişah 4. Murat içki ve sigarayı , kahveleri yasaklamadı mı ? Hem de çok katı bir yasak getirdi.

RTE neden bir gece yarısı ansızın KHK hazırlayıp ertesi gün bunu resmi gazetede yayınlayıp bu 10 maddeyi yasaklayamıyor ? enteresan sözde dindar parti ellerinde Kuran ağızlarında yalan gözünüzü açın önünüze bakın artık diyorum.

Zorro

bırak bu işleri toki de kim oturur bunların yaptığı ev dağın başında kalitesiz ucuz malzemeler şöyle bir bak hep satılık toki evleri oturan yok

Bu ülke müslüman bir ülke bu ülkede ki partilerin hepisi müslüman partisi ve bu partilerden biri bu dediklerini yapabilecekse ona oyumuzu verelim şeriat geliyo cumhurriyet yıkılıyo diye bagırmıyalım ha bundan önceki yönetimler müslüman partisi değil miydi

Üst Alt