Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En Son Hangi Kitabı Okudunuz ?

Kırmızı ve Siyah- Stendhal

Napoleon Bonaparte'ın sürgüne gönderilişi ile yaşanan Restorasyon Dönemi'ni ustaca anlatan Stendhal; Katolik Kilisesi'ni, liberaller, aristokratları, burjuvaları, kralcıları ve özgürlükçüleri tutkulu bir aşk hikâyesi içinde aktarmıştır. Yükselme ihtirası ile yanıp tutuşan genç Julien Sorel'in zaman zaman ikiyüzlülüğe kadar varan içten pazarlıklı halini, bağlı olduğu dünya görüşünü ve Napoleon hayranlığını saklamaya çalışırken yaşadığı bunalımı anlatan roman bu yönüyle bir psikolojik roman özelliği taşır.

Ahmet hamdi tanpınar - saatleri ayarlama enstitüsü

Stephen King- Doktor Uyku....güzel, akıcı..keşke filmi yapılsa dedirten cinsten..King hayranlarına duyrulur

Elif Gibi Sevmek 1- Hikmet Anıl Öztekin

3eda6d6c-ea94-4493-9739-26e4a161cd1e.jpg

ÇOK GÜZEL BİR ROMANDI...

1236623_777489122289259_5355598050139519493_n.jpg

Zaman yolculuğu yapabilen jackson'un hikayesiydi...
devamı gelecek bir kitap bence :)

Meyhane-Emile ZOLA

Meyhane'de Zola, kenar semtlerin kokuşmuş ortamında yaşayan bir işçi ailesinin kaçınılmaz düşüşünü tasvir eder. İçkinin ve aylaklığın sonu, aile bağlarının çözülmesine, fuhuşun pisliklerine, dürüstlük duygusunun giderek yitirilmesine, sonuç olarak da yüzkarası bir rezilliğe ve ölüme varmaktadır.

Varoluş süreci-------michael brown----şimdiki an farkındalığına yolculuk

Özgür Bacaksız - Deli Çocuğun Güncesi çok severek kendi günlüğümü okuyomuş hissine kapılarak okuduğum kitaplardan biri.. :)

531050811901t4.jpg

Gerçekten sürükleyici anlatımıyla güzel bir romandı....
Sonunu neden bu şekilde bitirdi bilemedim farklı son bekliyordum :(

Din ve Beyin elimde süründü gitti :) Bitince 2 haftada Uğur Koşar serisi su gibi gitti :) tavsiye ederim arkadaşlar ;)

Allah de Ötesini Bırak
Yüzleşme
Kendini Bilen Rabbini Bilir
ve
Beş Rahmet Kapısı devam....

Seldoş, "Ustam ve Ben" hiç sarmadı, yarım bıraktım. İlerleyen sayfalarda nasıl ? Ona göre okumayı tekrar deneyeceğim.

Semoşum, bitirmeme çok az kaldı ancak ben sevdim kitabı be:) fil, filbaz ve usta M.Sinan arasında geçen olaylar dönem tarihine göre çok iyi kurgulanmış...Oku oku biliyorum ki yarım iş bırakmayı sevmezsin sen...:)))

20100305_m.jpg

içinde kısa kısa hikayeler var, aslında devirlerin hiç değişmedğini anlatıyor hikayelerinde .

Benim sevdiğim kitaplar saymakla bitmez ama şuan önerebileceklerim arasında;
Sarah JİO 'nun kitapları var... Mart menekşesi, yağmur sonrası,böğürtlen kışı...:)

Canan Tan - Pembe ve Yusuf da okunacaklar arasında olmalı bence..

Kristin Hannah-Kız kardeşler arasında,
E.L.James-Grinin elli tonu,
Dr.Garry Small,Gigi Vorgan-Bir psikiyatristin gezli defteri,

Üçüde kategorileri içinde iyi kitaplardı diye düşünüyorum...

Bir arkadaşım üstün Dokmen in kelebekler ve insanlar kitabını hediye etmişti.Gokhan 'in edebiyatci ablasını bana benzettigini söylemişti ve bende keyifle okudum

üstün Dokmen in kelebekler ve insanlar bu kitabı tavsiye edermisiniz yani konusu akıcı mı acaba merak ettim.?

Ben aynı gün okuyup bitirdim rose and love.Kitabin sorusu güzeldi :Kısa ama renkli bir hayat mi istersiniz yoksa uzun ama renksiz bir yaşam mi?Tercih sizin okumak isterseniz güzel bir kitap tavsiye ederim

Merhaba esra-duru
Aynı gün bitirebildiğinize göre renkli ama kısa demektir.Diğer soruya gelince ne kadar çok yaşadığım değil nasıl yaşadığım önemli..Çileli uzun yaşamaktansa kısa ama adam gibi yaşamaktır tercihim.Ve en kısa zamanda okuyacağım inşallah kitabı.Teşekkür ederim.

Aklından Bir Sayı Tut - John Verdon

"Biliyorum ne düşündüğünü , ne zaman uyuduğunu
nereyr gittiğini
nereye gideceğini .
Seninle bi randevumuz var ,
Bay 658 "

harika bi kitaptı tavsiye ediyorum, başınızı döndürcek .. :)

Üst Alt