Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En Son Hangi Kitabı Okudunuz ?

Zülfü Livaneli, "kardeşimin hikayesi"

Romana konuk olan harika bir tespit :)...

"Aşk denen şey bazen yürür, bazen uçar; bazen koşar biriyle birlikte; bir başkasıyla ölümcül yürüyüşe çıkar; üçüncüyü buzdan heykele çevirir; dördüncüyü atar alevlerin içine. Birini yaralar; öldürür ötekini. Aynı anda çakıp sönen bir şimşeğe benzer. Geceleyin saklar şafakta zapt edilecek olan kaleyi. Çünkü dayanacak güç yoktur karşısında." (Cervantes)

Robin Sharma-Ferrarisini satan bilge, son derece yararlı bulduğum içsel,kendinize yapacağınız yolculukta yolunuza ışık tutabilecek kitaplardan birisi.

En son "Küçük Prens"i okudum. Yine, yeni, yeniden. :)

hannah arendh - kötülüğün sıradanlığı
nazi savaş suçlusu adolf eichmann, israil tarafından arjantin'de yapılan bir operasyonla kaçırılır yargılanmak üzere kudüs'e getirilir. kendisi de alman bir yahudi olan siyaset bilimci hannah arendh, eichmann'ın duruşmalarını izler, izlenimleri New Yorker dergisinde bes gunluk bir yazı dizisi olarak yayınlanır. yüz binlerce insanı ölüm kamplarına transfer eden eichmann'ı tahlil ederken, nazilerle işbirliği yapan yahudilerden de bahsediyor.

Barış Müsteçaplıoğlu - Perg Efsaneleri (Korkak ve Canavar-Merderanın Sırrı- Bataklık Ülke-Tanrılar Alfabesi)
Fantastik bi roman sürükleyici zevkle okuyup elinizden bırakamayacağınız bi kitap şiddetle tavsiye ederim.

d11644fa-7b8f-41e0-b776-eb5d3af0c0d8.jpg

ÇOK GÜZEL BİR KİTAPTI
MİLLY'İN TÜM KİTAPLARINI ALACAĞIM SANIRIM :D

soguk-kahve.jpg

BİDE SOĞUK KAHVEYİ BİTİRDİM ASLINDA ALDIĞIMA PİŞMAN OLDUĞUM KİTAPLARDAN BİRİDİR...
UZUN ZAMANDIR SALLIYORDIM HADİ DEDİM DEĞİŞİKLİK OLSUN....
AMA BU TARZ KİTAPLAR BENİM CİDDİ CİDDİ İÇİMİ BAYIYOR...

Erkekler neden terk eder ? / Dr.Brenda Shoshann, Kadın ve erkek ilişkilerindeki çıkmazlar,kırılma noktaları,çözümlere dair oldukça başarılı,gerçekçi bir kitaptı...

Ahmet Batman-Bana İkimizi Anlat.
Özgür Bacaksız-Deli Çocuğun Güncesi.

Eski Milli İstihbaratçı Mahir Kaynak'tan / Gizli Servisler...

Uzun zaman sonra "NUTUK" okudum,neden bu güne kadar bekledim diyede kendime kızdım:(

Merak ettiğim bir kitap Şirinim nasıl değerlendirirsin ve tavsiye eder misin ? 19.baskıyı yapmasıda son derece altı çizilesi bir artı gibi görünüyor sankim ama okuyan ikizimin yorumuda bir o kadar önemli ?

minerva canımcım ben sevdim sıkılmadan okudum 278 sayfa bişi...
Sonu çok karışık :D
İlginç bir bağlamış ama güzel keyifle okuyabilirsin...
Sıkılmazsın yani...

kahraman tazeoğlu (VAZGEÇTİM ve SENİ İÇİMDEN TERK EDİYORUM bitti.yeni BUKRE,ye başladım...)

Azizler Cetesi Evelyn ANTHONY

Dünya gizli servisleri arasındaki amansız rekabeti anlatıyor. Azizler Çetesinin dünyanın değişik ülkelerindeki yüksek rütbeli insanları öldürmesini çözmeye çalışırken gizli servisler arasındaki amansız mücadeleyi anlatan bir kitap.

Erin Pizzey ÖPÜCÜKLER

Karakterleri birbirinden son derece farklı bu üç kadın, modern yaşamın önlerine çıkardığı sorulara yanıt aramaya çalışmaktadırlar Bu çaba içinde aşkın ve "öpücüklerin tek başına hiçbir anlam ifade etmediğini öğreneceklerdir.

Tavsiye ediyorum; KADIN VE ŞERİAT ; Prof; ilhan arsel

Üst Alt