Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En Son Hangi Kitabı Okudunuz ?

Elmalı kurabiye tadında iki kitap ; Bir kadın nasıl büyür-Stephanie Evanovich ve Papucumun ajanı-Asude

Sabahattin Ali_ Kürk mantolu madonna

Bir kadın nasıl büyür-Stephanie Evanovich

Holly ve Logan'ın hikayesine tanık olduk :)

Screenshot_2014-10-10-10-06-47.png

Keyifliydi... Her ne kadar ağzı bozuk bir hatun olsada bazen bu özelliği ile güldürebiliyor..

Biraz geç kaldım sanki ama Sarah jio - Böğürtlen kışı

Şuanda da elimde John Verdon - ( serinin son kitabı) Şeytanı Uyandırma var.

Ken Grimwood - (ilk kez olduğum yazarlardan ama son olmayacak sanırım :) çok beğendim) .. Zaman Çarkı

Laura lippman'ın okuduğum ilk kitabı ve kesinlikle devamı gelecek :) - Histeri

Aşk köpekliktir-Ahmet Ümit...kesinlikle çok iyiydi...

O kadar konu olmasına rağmen Kahraman Tazeoğlu - Bukre romanını okumak istedim
Ama sadece istedim :)
Devam ettiremedim nedendir bilemiyorum okuyamıyorum sarmadı.
Halbuki Kahraman Tazeoğlunu da severim sözleri güzel genelde.

Canan Tan romanlarını tavsiye ederim

Gülmekten kırıldığım keyifli bir yazar Pucca..
Komik anlatımlı bir günlük... Gülmek için birebir :)

IMG_20141017_222436.JPG

Dani Atkins - Avuçlarının arasına bir kalp bıraktım

Değişik bi okadar da duygusal bi hikayesi var kitabın..

Aşk Köpekliktir Ahmet ÜMİT

Kitaptaki öykülerde aşk bir kavramlar galerisi olarak yer alıyor. On ayrı öyküde, aşkın on ayrı yüzü sergileniyor. Aşk, kimi zaman kanlı bir cinayet için kâfi delil oluyor, kimi zaman bir mucize, kimi zaman çözümsüz bir problem, kimi zaman bir ütopya, çoğu zaman da köpeklik. Aşkı anlatırken gerçeklerden yola çıkıyor yazarımız. Abartısız, basit, yalın ama insanı sarsan gerçeklerden. Aşkın büyüleyici güzelliğinin yanında insan benliğini yok sayan çirkinliğini de dile getiriyor. İnsanı rüyalara sürükleyen heyecanı kadar, ruhumuzu karanlık labirentlerde koşturan kör coşkusunu da gözler önüne seriyor. Aşkın ne olduğunu tarife kalkmıyor yazarımız, ama bu duyguyu okurla tartışıyor.

[FONT=Trebuchet MS]Musa'nın Çocukları Ergün POYRAZ

AKP Genel Başkan Yardımcısı Murat Mercan yazarı ABD'de düzenlenen bir toplantıda CIA Ortadoğu Masası Şefi Richard Perle ve diğer istihbarat örgütlerine şikayet etmiştir.Yazarımız bu kitabında; Tayyip ve Emine Erdoğan'ın doğumundan bugüne kadar olan hayat hikayelerini. Tayip ve AKP'nin İsrail, ABD ve İngiliz büyükelçi ve istihbarat örgütlerinin desteğinde nasıl gelişip serpildiğini görecek, TBMM'de yine bu ülkelerin lehine sergiledikleri faaliyetlerini okuyacaksınız. Tayyip'in Amerikan vatandaşlığı yanında, Arap kökenli olarak tanıttığı eşinin Arap değil, Yahudi soyundan geldiğini ibretle izleyeceksiniz. Keza kendinin de Musa'nın soyundan geldiğini...Kitapta Yasin El Kadı-Tayyip, Tayip-Usame Bin Laden, Tayip-Ülker, Yasin El Kadı-Ülker ilişkilerini bulacaksınız.Tayyip'in mal varlığındaki inanılmaz artışlarla, belediye başkan maaşının yanında, belediye şirketlerinden huzur hakkı adı altında aldığı paraları göreceksiniz. Tayyip'in belediye başkanlığı döneminde yapılanması hızlanan "geleceğin başbakanı ve cihat hazırlığının" TBMM'de geldiği son safhalara tanık olacaksınız.
[/FONT]

[h=2][/h]

GYl7o2.jpg

Dalay Lama'nın kedisi... Sevimli ve eğlenceli bir kitap. :)

Ölmek zordur sevmekten-Ahmet ALTAN

Terry Pratchett[FONT=sans-serif]'in fantastik serisi Disk Dünya nın Büyünün rengi, Fantastik ışık ve Faust eric :D[/FONT]

Demet Altınyeleklioğlu'nun "Gülüm" romanı. Çanakkale savaşındaki Anzak hemşire Helen' in hikayesi..

[FONT=arial]Trakya'da [/FONT][FONT=arial]Bir Savaş Fotoğrafçısı - [/FONT][FONT=arial]Herbert[/FONT][FONT=arial] F. [/FONT][FONT=arial]Baldwin.[/FONT]

Barış MÜSTECAPLIOĞLU - PERG EFSANELERİ

[FONT=Arial]Perg Efsaneleri, bir Türk yazarın kaleme aldığı ilk fantastik kurgu serisidir.

Sürükleyici bir kitap tavsiye ederim sıkılmadan okursunuz...[/FONT]

2 defa yarım bıraktım ve sonra azmettim bitirdim ✌:D
Jean Christophe Grange,, Ölü ruhlar ormanı

afrikal-leo-amin-maalouf.html

harika bir kitaptır beğendiniz mi ? kuyucaklı yusuf'u da tavsiye ederim

bu yazarı çok duydum ama okuma şansım olmadı hiç .

Sinan meydan,in akli kemallerini okudumm

Sinan meydan,in akli kemalleri

Üst Alt