Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En Son Hangi Kitabı Okudunuz ?

Hakan GÜNDAY - Az
yeraltı edebiyatı sevenlere

Çocuk Eğitiminde Pozitif İletişim - Adem GÜNEŞ
Genel psikoloji anlayışından farklı yaklaşımlar bulabileceğiz bir kitap

Ahmet Altan - Kristal Denizaltı. çok harika bir kitap.

Sabahattin Ali'nin Kürk Mantolu Madonna'sını okudum.
Yarım günde bitti ve çok çok beğendim. 1943 yılında yazıldığına inanmakta zorlandım. Sabahattin Ali bu ülke için önemli bir değer, usta bir edebiyatçı, geç kalmışım okumakta. Başucu kitaplarından biri olarak ayırdım hemen. Henüz okumadıysanız tavsiye ederim.

Ukde- herkes mi aldatır (zafer şamkin)

Kullanılmış Biletler Murathan MUNGAN

Murathan MUNGAN ın sinema üzerine yazdığı gazete ve dergilerdeki yazılarının toparlandığı bir kitap.

John Verdon-Şeytanı uyandırma, Dedektif Gurney ile yıllar öncesinde aydınlanmamış bir seri cinayet vakasının yıllar sonra sanki kaldığı yerden devam etmesi üzerine artık bu sır perdesini aydınlığa kavuşturma zamanı gelmiştir...Yine harika bir kitaptı.Gurney sevenlerin bu maceradan da hoşlanacağına inanıyorum ;)

benim bir sırt çantam var .hani ilköğretim öğrencileri okula giderken sırtında taşır ya öyle bir şey .içine bildiğimiz iç çamaşırı olan don alırken bir torba verirler ya ondan alıp çantamın içine diktim . içinde kalem-defter ,üç adet de değişik kitap gittiğim her yerde taşırım .. şu an elimde BENDEN SELAM SÖYLE ANADOLU'YA (Dido Sotiriyu) adlı kitabı okuyorum fırsat buldukça ..

Jojo Moyes-Sevgilimden son mektup, ilk kitabı senden önce ben i çok beğenip sadece yazarın ismine duyduğum güvenle aldığım ama kitabın uzunca bir bölümünde bu kitabı yazmaktaki amacını sorguladığım ama son çeyrekte yazarın toparladığını düşündüğüm ilk kitabı ile kıyaslayamadığım bir kitap yinede kötübir kitaptı demek haksızlık olabilir ama yazarın hangi kitabı sorusuna kesinlikle senden önce ben derim(ona göre okuyunuz efenim)

Bireyselleşmiş Toplum...Zygmunt Bauman...Kuramcı Polonyalı Moron Amcanın kitabı ilginç..postmodernizm üzerinden yürümüş...bir Alman hayranlığı seziyorum...Polonya vatandaşının Alamana hayranlık duymasıda garip...sayfa 76 tam benlik :)

Mario LEVİ Lunapark Kapandı

Hayata dair birçok soruyu barındıran, yerleşik değerleri sorgulayan, aşktan, aşka engel olan korkulardan dem vuran güçlü bir roman bu. Levi hikâyesini yasak aşkın erkek kahramanına anlattırıyor, ama merkezde kadın kahraman var aslında. Onun geçmişindeki trajedi belirliyor kitabın akışını. Çağımız insanına dair bir roman “Lunapark Kapandı”; herkesin kendi çaresizliğinde gizlendiği, yasakladığı aşklarda hayatı yitirdiği, düzeni korumak uğruna saklandığı bugüne dair bir roman. Bir insana, bir ilişkiye, diğer ilişkilere, kurulu düzenlere, kurulamayan gerçeklere dair şaşırtıcı ve güçlü bir roman.

Hamdi KOÇ-Çıplak ve yalnız, küçük bir adamın geçmişine yaptığı yolculukla fark ettiği büyük ve kanlı hikayesi demiş yazar sanırım kitabı en iyi anlatacak kısa açıklamda bu olsa gerek...

Soner Yalçın Kayıp Sicil

Heyt be , diyeceğiniz bir kitap

Felsefe ve kuram kitaplarından sıkılınca daha sade konular seçiyorum..buna başladım..silah ne ayak demeyin...banka güvenliği olduğumdan nöbette öğle yemeğinden sonra okuyabiliyorum sadece...çekmecemde duruyor...

[url=http://hizliresim.com/lYAAEg]

[/URL]

Son düzenleme:
Kristin Hannah-Ateşböceği yolu, Tek kelimeyle harikaydı...

Bugünleri kafam yoğun ..dinlenmek için ,eskilerden Salah Birsel'in ''HALLEY KİMİ KURTARIR '' adlı bir öyküsünü okuyorum .

Tess Gerritsen-Sona kalan (Tess için biraz basit vasat kalmış bir kitaptı diye düşündüm) Şu an okuduğum diğer Tess kitabı daha iyi asla arkana bakma, Tess çok iyi bir gerilim yazarı ama bazen performans düşüklüğü yaşayabiliyor.Tess ile tanışmak için benim ilk Tess kitabım gece nöbeti olmuştu ki kesinlikle tavsiye ederim ;)

Uçurtma Avcısı - Khaled Hosseini kimi yerde çok hüzünlenerek ama severek okuduğum bi kitaptı tavsiye ederim..

Yaşama Çevrilen Pedal / Lance Armstrong

Başarılı bir bisiklet yarışcısı olan 25 yaşındaki Lance'nin kanser hastası olması ve kanseri yenip büyük başarılarını anlatan bir kitap.
Yaşadığı o kadar acılara rağmen yaşama hevesini kaybetmeyen bir adamın hikayesi..

Sarah JİO-mart menekşeleri, yine keyifli,duygusal,su gibi akan bir romandı,tavsiye edilir Sarah Jio okumayı sevenlere...

3 ayda bitirebildiğim bir kitap, keşke ilk 400 sayfası da son 60 sayfası kadar akıcı olsaydı...

Germinal - Emile Zola

Bende sonunda Will ve Clark ile tanıştım...
Onların hüzünlü aşkına tanıklık etmiş bulundum...
Will'in zatürre'den ölmesini tercih ederdim...
Bu roman kesinlikle yaşanmış bir hayat hikayesi sanırsam...
Will'ler ve Clark'lar hayatın her anında...
EVET EN SON OKUDUĞUM ROMAN "SENDEN ÖNCE BEN"

salya sümük ağladığımı söyleyemem ama güzel bi romandı keşke sonuda iyilikle yazılmış olsaydı...
Kahramanlarımızdan bir tanesi hayallerini gerçekleştirirken keşke diğeride onun hayallerine destek vererek yanında kalabilseydi...

-Tek Tadımlık Hayat
-Nefretten Sonra
-Çocuk da Yapamadım Kariyer de
Son okuduklarım.

Kürşat Başar 'ın son çıkan romanı "Yaz" ı okuyorum. Fırından yeni çıkmış susamlı pide gibi :) Yanii tarafımdan şiddetle tavsiye olunur... (açken olur böyle benzetmeler :p )

Arkadaşlar AŞKA ADANMIŞ BİR ÖMÜR-HZ.HATİCE-NURDAN DAMLA'NIN yazdığı kitabı okumaktayım güzel tavsiye ederim

Şuan okuduğum kitap Soğuk Kahve .... Henüz bitirmedim ama güzel yazılmış.... sıkmıyor , kalıplara oturtmuyor , kendi görüşlerini, yaşanmışlıklarını, bakış açısını güzel ifadelerle kullanmış. Şimdilik beğendim.

Tess Gerritsen-Sona kalan (Tess için biraz basit vasat kalmış bir kitaptı diye düşündüm) Şu an okuduğum diğer Tess kitabı daha iyi asla arkana bakma, Tess çok iyi bir gerilim yazarı ama bazen performans düşüklüğü yaşayabiliyor.Tess ile tanışmak için benim ilk Tess kitabım gece nöbeti olmuştu ki kesinlikle tavsiye ederim ;)

bende Cerrah kitabını okumuştum. Acatyip sürükleyici ve merak uyandırıcıydı. Okumadıysanız tavsiye ederim

Üst Alt