nasibegül;
Son noktayı koymuşsun
parası pulu evi arabası var diye engelli erkekle evlenen kadından hayır gelmez aynı şey engelli kadın içinde geçerlidir.. Şu bir gerçektir ki arkadaşlar GÖRSEL her zaman hepsinden önce geliyor ve emin olun ne paraya ne pula bakıyor baksa da karşı taraf ya çok zor durumda ve çıkmazda yada mantık evliliği yapar hayatımı kurtarır en azından daha iyi şartlar altında yaşarım veya sömürür tekmeyi basarım düşüncesi ile engelli birey ile evlenir..istisnalar yokmu? tabiki var işin içinde AŞK,GÖNÜLDEN SEVME,DERİN DUYGULAR,ROMANTİZM ve en kötümser hali ile Saf Temiz duygularla YARDIM ederek mutlu ederek Mutlu olan hayatla barışık, bazı şeyleri aşmış engelsiz biri ise...Zaten böyle bir insana insan demek büyük haksızlık olur çünkü böyle bir varlık şahsi düşünceme göre bir MELEKTİR....
Maalesef ki toz pembe bir dünyada yaşamıyoruz tam tersi acımasız gaddar ve bir o kadar da zorluklarla dolu bir gezegende yaşıyoruz Heleki engelli bireyseniz bu zorluklar 2 katına çıkmakta...Fakat herşeye rağmen yaşamak güzel diyebileceğimiz yüzlerce sebebi ve atmosferi olan mükemmel bir yapının içinde barınıyoruz.Bizler dünya içerisinde yaşayan en gelişmiş ve yine en geniş düşünebilme potansiyeline sahip varlıklarız. bu yüzdendir ki hep en iyisine en güzeline en kalitelisine en pahalısına sahip olma güdüsüne sahibiz.Fakat çoğu kişinin es geçtiği bir nokta vardır.KENDİ KUSURLARIMIZI EKSİKLİKLERİMİZİ YA GÖRMEZDEN GELİP SALAĞA YATAR yada gerçekten KENDİMİZİ YARGILAMA VE EKSİKLERİMİZİ GÖREBİLME POTANSİYELİNE SAHİP DEĞİLİZDİR... Hiç kendinize sordunuzmu? Ben en iyisini kusursuzunu istiyorum peki ben "en" lerin neresindeyim?...
Doğuştan Ortopedik engelliyim hafif aksayarak yürüyorum ve bekarım.
şükürler olsun ki şu an her ihtiyacımı kimseye muhtaç olmadan yapabiliyorum.Gösteri yapıyormuşum gibi lütfen algılamayın fakat işim var.evim var 2 abimle ortak olduğum yazlığımda var çok yakında emeklide olacağım yaşımda daha 37... Bende isterim engelsiz güzel bir bayanla flört etmeyi sarmaş dolaş sokaklarda ele ele gezinmeyi ve evlenip ömrümü onunla geçirmeyi.Bende isterim yüzüne baktığım zaman gözüm gönlüm açılsın,,,,çalıştığım yerde kız arkadaşlarım var samimi olduklarımda gülüp eğlendiklerimde,Keske diyip hayal kurup iç geçirdiklerimde....Fakat maalesef karşı tarafa zarf atma ve hoşlandığını belli etme durumları oluşunca işler değişiyor
.... karşı taraf durumu anlayıp samimi moddan çıkıp ismimle hitap yerine "abi,arkadaşım hitap" moduna geçiş yapıyor bunun anlamı basit; BENDEN UZAK DUR
))
Arkadaşlar bazılarınız yazdıklarımı belki saçma sapan veya gereksiz bulabilir fakat maalesef ki dost acı söyler.. Nasibegül hanımın bir sözüne tam olarak katılmıyorum davul bile dengi dengine dir sözü göreceli bir kavramdır ve üzerinde tartışılır..
Arkadaşlar incitici veya küçük düşürücü kelimeler kullandığımı düşünmüyorum fakat yinede hatalıysam affola.saygılar.