Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Ben buna tam olarak katılmıyorum.maddi yeterliliğim ve bağımsızlığım var. Ama her şey çok güzel değil. Herkes yanına gelmiyor/dönmüyor. Kimseye muhtaç olmamak ve bağımsız olmak çok güzel o ayrı bir konu. Ben şunu görüyorum ;evet, engelli ve engelsiz birileri evlilik yapıyor ama bunun genelinde engelli olan erkek...Genellikle engelli olmayan bayanlar engelli erkeklerle evlilik yapabiliyor ve aileler de o kadar sorun etmiyor. Fakat engeli olmayan erkekler engelli bayanları istemiyor.Heleki aileleri, oğlancı toplumumuz, hiç istemiyor ve oğullarına asla layık göremiyor. İstisnalar olsa da bu böyle. Şu konudaki yorumlara bakarsanız da evlilik yaptım diyenler erkek ve eşleri engelli değil... Kadın olanın engelli olduğu evlilikler az..Tek kıstasınız olsun: ayakta kalabilecek maddi yeterliliğiniz ve bağımsızlığınız. Bu olursa, göreceksiniz her şey güzel olur ve herkes yanınıza gelir/döner.