Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli ile engelsizin ilişkisi/aşkı nasıl yürür?

İste nisanliyken sözlüyken bunları gormezden gelmemek lazim şimdi boyle olan evlenince ne yapmaz öldürürde ya ben böyle bayanlara acimiyorum gercekten.Sevmekla olmuyor anlaşmak önemli seni doven karşılıklı iki medeni insan gibi konuşamayan biriyle evlilik yürür mü? @hakan06 ileride olacaklar aynen dediginiz gibi cok dogru söylediniz.

Yani şahsen evlilik şans işi bence neyin cikicaği bellisiz engelli engelsiz diye ayirt edilmeli mi gercekten seviyorsa hayir sonucta engelsiz insanlarda aldatiliyor onemli olan uyum kafa yapisi kültür ailelere gelince onlar zaten fantastik bi beklentideler süpermn olsun da iyi baksin kizimiza bize ya da oğlumuzun eşi şoyle boyle aslinda bi rahat biraksalar hersey belki guzel olucak benimde bi iliskim vardi babasinin bir lafi icin biraktim.Aileler karismasin yani😅Bu arada Allah hepinizi mutlu etsin 🙈

hakan06 ne olay ne olay bide muhabbet ediyo geri:D evlenince görür gününü:D

Sevgili olsunda ne olursa olusun bazıları için

Böle insan çekilirmi bir ömür agresif sinirli piskopat

Kızın elide armutmu topluyomuş

Pluvia

armutmu topluyor bilmiyorum ama yakında dişlerini toplar yerden hayır anlamıyorum bu öküzlerde ne buluyorlar

iki medeni insan gibi konuşamayan biriyle evlilik yürür mü? DİYOSUNUZ NE GÜZEL DEDİNİZ İKİ YETİŞKİN MEDENİ İNSAN SORUNLARININ KONUŞARAK DİYALOG KURARAK ÇÖZER DEĞİLMİ KEŞKE BU DÜŞÜNCENİZ GERÇEK HAYATTADA UYGULANABİLSE SORUNLARI SUSARAK DEĞİL İKİ YETİŞKİN MEDENİ İNSANA YAKIŞIR ŞEKİLDE ÇÖZEBİLSEK DEĞİLMİ

İnsanları anlamak gerçekten çok zor,ben artık birini anlamaya calismiyorum yoruldum o yüzden bekarlık adimda da oldugu gibi sultanliktir.:)

Canim oyle sevgi olmaz olsun hep bekar kalırım daha iyi :D

Son düzenleme:
Kadınları anlamak çok zor vesselam sonuçç olarak iki medeni insan gibi konuşulup sorunlar çözülür deniyo iki yetişkinede bu tavır yakışır ama kadın susarsa konuşmazsa neye kızdığını kırıldığını anlatmazsa erkek ondan defalarca özür diler farkında olmadan kırdığı için ama AĞZIYLA DEĞİL SIRTIYLA KUŞ TUTSA YİNE KADINA yaranamaz

evlenmek , yuva kurmak istiyoruz ama bırak engelsiz olanı engelli olan bile bakmıyor bize :) nasip kısmet artık.

Evlilik hakkında eskiden şöyle düşünüyordum sever isem ve sevilir isem olur ne romantik değil mi ?:p Şimdi ise şöyle düşünüyorum işime gelirse ve işine gelen birini de bulabilirsem olur .

bence önyargılı yaklaştın ertem. klasik olacak ama sadece insan olgusunun gerektirdiği vasıflara sahip olması benim için yeterli. ama çoğu kişi dış görünüşe bakıp karar veriyor. ne yani benim dış görünüşüm iç güzelliğimden daha mı önemli?

nostaljik BEN SİZİN BEKLENTİNİZ ÇOK ONDAN OLMUYORDUR DEMEK İSTEMEDİM KARŞI TARAFIN BEKLENTİSİ ÇOK ONU KASTETTİM ONUN İÇİN KİMSE MUTLU OLAMIYO YANLIZ YANLIZ HAYAT GEÇİP GİDİYO

nostaljik

çok haklısın bazı engellilerEVLENMEYİ BIRAK konuşmaya sohbet etmeye bile tenezzül etmiyo BUNUN ADI EGOMUDUR BAŞKA BİŞEYMİDİR ANLAMADIM GİTTİ KENDİNİ ÜSTÜN GÖRMEMİDİR

@sgurkan aslında gerçekten de öyle duygusallık romantiklik falan iyi bir şey değil yaş geçtikçe anlıyor insan müzik,sinema piyasası yolunu buluyor bu işten özendiriliyor toplum ama tehlikeli zararlı bence insanın gözüne perde iniveriyor ben çok zararını gördüm geçmişte ondan biliyorum .

bazı kronik rahatsızlıklarım var.eğer evlilik düşünen varsa tanışabiliriz.erkeğim36 yaşındayım.istanbul da yaşıyorum.ciddiyim.

Kimin ne olacağını bilemezsin. Böyle insanlara cok kızıyorum ne oldum değil,ne olacağım demeli insan

Aslında burada konu hayatını kısmende olsa yardım ile idame eden engelli ile engeli olmayan birinin evliliği diye düşünüyorum. Her raporu olan zorluk yaşamıyor; Gözün birisi görmez, astım hastasıdır, tansiyon-şeker vardır gibi gibi. Sağlam insanlar bile biribirine katlanamıyor, boşanmalar çok fazla esas sorun fiziksel engelden ziyade sanki para, ihtiyaç, sevgi yerine mantık evliliği tarzı konulardan çıkıyor gibi. İnsanoğlu imkanlar arttıkça doyumsuz oluyor, belki eskiden bisiklet alamıyordu haline şükrediyordu ama imkan artınca hem tepeden bakmaya hem de gözünü aşırı yükseklere dikmeye ve çevresiyle sorunlar yaşamaya başlıyor. Eş seçimi önemli ve seçtiğiniz eşinde sizin gibi hissetmesi ve ileride şartlar değiştiğinde size bakış açısının değişmesi durumunu dikkate almak gerekir diye düşünüyorum. Allah hayırlı eş nasib etsin, eşimizede hayırlı eş olmayı nasib etsin.

incisel

korkmanıza gerek yok,ayrıca korkunun ecele faydası yok:D,sadece biraz dikkat etmek lazım,insan kendini belli ediyor,gerisinede kader deriz:)

Benim için evlilik bitti artık kim gelirse yok dicem

Yalandan utanmaz insanlardan bıktım

Ne görücüsü iyi ne bulduğumuz insan iyi

Bekar klmak iyisi

fatmazehra

Bende aynen seni gibi seyler yaşadım ama sonu yok silesi ayrılmamiz icin elinden geleni yapti başardilarda hayatimi anlatsam roman olur.

Bi zamanlar kendim gibi biri olursa yani engelimiz aynı olursa neden olmasın derdim sonra baktım o işler öyle olmuyormuş. Gerçekçi bakmak lazım bi tarafın sağlık durumu daha iyi olmalı ki bi şekilde denge sağlanabilsin birlikte yaşamak konusunda. Yani zor işler bu işler. Şimdi ki düşüncem ise evlenip ne yapacam,benim zaten yeterince derdim var,kendi kendime yetebilsem razıyım.

Evet bende skolyoz hastasıyım ama eşim sağlıklı 8 yıldır evliyiz bir sorun yok

Üst Alt