Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli ile engelsizin ilişkisi/aşkı nasıl yürür?

sgurkan

durun tutturacak mıyım bakalım bende inşallah pot kırmam :D

Ben 30 35 arası görünüyorsunuz.

fatmazehra

demekki aranızda tam aşk yok aşk olursa aileleri karşınıza alır evlenirdiniz demek eşine bakacak kadar eli ekmek tutmuyor sanırım seni kullanıyor onlar bahame seven adam takar yüzüğü dünya karşına gelse umursamaz...vazla zamanını harcama bunca yıl geçmiş bir cacık olmaz ondan:)

@KORKMAZ4423 ya bir söz vardır söylemek istemiyorum şuan bekara ..... boşamak kolay geliyormuş o hesap başa gelmeyince kimse anlamaz.Kimse ayrılmak için birbirini sevmez kimse boşanmak için evlenmez bunu anlayın yeter.

Son düzenleme:
kaç yıldır kızı oyalıyormuş işte adamsa bir ev tutar evlenir bu kadar kolay

KORKMAZ4423

oda kişinin kendi tercihi ben iki yıl konuştum ailesi istemeyince ayrıldım ne görüşeceğim boş boş evlilik yoksa.ben genelde sonuç odaklıyım.sonu olmayan birşeyi beklemeyi sevmem netim bu konuda :D

Evlendikten 10 yıl dan sonra engelli oldum.2 yıldır engelliyim.Ufak sorunlar oluyor ama kayda değer değil.Tabi eşim ailesini kaale almadığı için.Ameliyatimdan sonra eşimin abisine kalsa boşanmıstik.İki kişi seviyorsa birbirini kimseyi takmamak lazım bence

Engelli olmayan bir kız engelli bir erkeğe bakmaz

Wesley

eğer kişi çalışabilecek durumdaysa akli dengesi yerindeyse bilgili ve zekiyse engelli olmasının hiçbir bahanesi yok asıl bu şekilde düşünenler engelli benim nazarımda örneğin; çalıştığım yerde 8 tane engelli memur var biri hariç hepsi engeli olmayan bayanlarla evli bazı istisnalar var orada size hak veriyorum ama genelleme yaparsanız size katılmam mümkün değil

Engelli olmayan bir kız engelli bir erkeğe bakmaz
engelli olmayan erkekler yine neyse engelli bir kızı sevebiliyorda engelli olan erkekler genelde engelsiz bayanlarla evlenmek için uğraşıyor.Çok engelli erkek tanıyorum engelsiz bayan bulmak için yaşlanana kadar bekliyorlar. :)

Valla arkadaşlar engelli engelsiz vicdan olmalı artık o kadar şeyler gördüm ki evlilikten soğudum resmen

grkn 89
Simzdiki evlilikler oyuncak olmuş ne tadi kaldı ne tuzu o yuzden bekarlik en güzeli,rabbim verirse kafaya gore versin anlasabilmek önemli.

mesut41
Amin,Allah cc. iyilerle karsilastirsin.

Bu konuda en cok zorluğu yasayanlar ruhsal engellilerdir bence. Cehalet ve medya yüzünden bizi öcü gibi gorüyorlar. En iyisi iyi bir iş bulup gezip tozmak😃

@plüfovil93 bekarlık sultanlıktır mı yani kısacası öylemi düşünüyosuunuz

engelli engelsizde olsa herkes bi şekilde fiziğe güzelliğe yakışıklılığa tipe önem veriyo huya karaktere bakan çok nadir

Önemli olan iyi temiz kalpli insanlarla karşılaşmamız Allah herkesin gönlüne göre versin

ertem

İleriyle ne alakasi var bunun ondan değil sırf gosteris için, komplekli oldukları icin.

Kendi engellerini engelsiz bayanla evlenerek kapatiyorlar.

Valla Kafama gore olmadiktan sonra engelsiz birini bile istemem.

bende evlenmek için bayan arkadaş arıyorum ama bulamıyorum sakarya tarafı olsun

sohbet etmek tanışmak için

sizinle aynı fikirdeyim egosunu tatmin etmek için engelli birey engesiz birini istiyo olabilir ileriye dönükten kastım benden iyi olsunki ilerde bana baksın diye düşünüyo olabilir çoğu engelli birey buda bana göre ters bi bakış açısı insan daha kendinin engelini kabul edemiyo karşısındakinin engelini dolayısıyla kabul eymekte zorlanabilr engelli bireylerin bi kısmında aşırı ön yargı var kendide engelli örneğin merhaba diyosun masumane bi şekilde onun beklentisi neyse artık sohbet etmeye selam vermeye blile tenezül etmiyo engelli dedinmi korkutucu bişeymiş gibi sanki engellii birey bile kaçışıyo çoğu engellii birey beklentilerimizi biraz aşağıda tutarsak daha mutlu olabliriz sanki çünkü beklentini yüksek tutunca hem mutlu olamıyosun beklediğin gibi olmayınca bi bakıyuosun zaman geçmiş ve yanlız kalmışsın

Arkadaşlar engel değil kalbi güzel olsun bnce ahlaklı oldun

Bencede olmaz olmamalı ama şu zamanda hersey menfaat olmuş sanki bana öyle geliyor.

antalyada seminerde gözleri tam değil ama az gören bir erkekle engeli olmayan bayanın evliliğini birbirlerine sevgisini görmüştüm yüzlerce örnek verebilirim işitme engelli bir kız arkadaşım var işyerinde yakında evlenecek engeli olmayan biriyle

tekerlekli sandalyede olan bir arkadaşımın evliliğine şahit oldum asıl evlilik bence

sırf güzel diye parası var diye devlet memuru diye yakışıklı diye parası mülkü ....ları var diye evlenenler hem mutsuz hem eşlerini aldatmaya meyilli bunlar evlense ne olur evlenmese ne olur mantık evliliği gibi

mesut41

Herkes sizin gibi temiz guzel düşünmüyor muhim olan iyi insanla karşılaşmak ama nasipten otesi yok bende engelsiz biriyle evlencekken tam eşikten döndüm ailesi beni kabul etmemek icin direndi ve basardilar sonunda bizi ayırdılar.Bazen ne kadar cabalasanda olmuyor hayırlısı boyleymis demekki dedim unutmaya çalıştım.

2 gün önce işten çıktım,biraz parkta hava alayım dedim,yan tarafta bir erkek bir kız sarmaş dolaş oturuyorlar,aradan on dakika geçti,adam kızı dövmeye başladı,gögsüne tekme atıyor,koştum elinden zor aldım,başkalarıda geldi yardıma,adam çekti gitti,kıızn agzı burnu kan,mendil verdik sildi yıkadı,adam tekrar geldi,biz dedik kardeşim git işine,bak polisi arayacam filan,kız dediki siz karışmayın nişanlım o benim,sonra oturdular hiç bir şey olmamış gibi muhapbet ettiler:D,içimden dedim 2 sene sonra gazetelere manşet olursunuz siz,eşini 3 aylık bebeginin yanında bıçakladı diye:mad:demek istedigim engelli olmuş yada olmamış ne farkeder,adam olun insan olun,bunları kimseye ne yaşatın,nede yaşayın.

Üst Alt