Nuri sen ben kulaklar aynı üçümüzünde )
Kader işte
peki size neden calismadiginizi yada ookumaidginizi sordukarinda yada neden evlenmediginizi sorduklariinda ne hissediyorsunuz=
bendeki kas ebadi baya genisti sari bakimsiz saclara kina yakardi babannem gur olsun diye fulya bide bizim eski bosnak kafalarda sari makbul deildi
Sorularina bnde cvb vermek istedim davetsiz misafir misali neden Çalışmıyorum çünkü hem canim istemiyor issizlik artti malum hemde düzgün is yok istedigim sekil de gonlume goresi ee kasiyerlik falanda kolay is degil bnde yaptim agir is işsizlik de tavan ...sorana malum issizlik dersin ..neden evlenmedin sorusunada kim ne karisir bnm neden evlendigime belli değil mi cvb insan dusunse bile anlar bulur ya gönlüne gore birisi gelmemiştir karsina yada hazir degilsindir evliliğe daha kendini olgun hissetmiyosundur bna kimse bu sorulara bu cvb i verdikten sonra tekrar aynı soruları soramiyo tabi ukalalik olarak algilanmasin gayet sakin ve kibar bi dille söylüyorum kimene senin ne düşündüğün sen kendi hayatını kendin renklendir kendin sekillendir senin hayatın hic kotude hissetme sorular karşısında kendini daima gül geç