Bence bu konu bir görüş meselesi. Hatta hayata bakış meselesi.Ben Engelli değilim. Yani Tabiki bende tarama özürlüyüm. :shock:
Ama yapçak bişi yok. Beni seven öle sevdi.
Hııı soru tamam şimdi öle sevmek.
Her İnsanın fasollu tarafları illaki vardır. Kiminde az kiminde çok,kiminde görünür, ve kimindede görünmez Psikolojik olaylar...
Senin için engel olan bir konu benim için engel teşkil etmez. bu olay ekonomiye,yaşam tarzına ve en önemlisi insanın kşiliği ile ilgili bir durum.
Bazen çeşitli ortamlarda ve sohpetlerde bu konu sıkça gündeme gelir. bazı arkadaşlarım. ( Ki Bunların içinde Engelliler Çoğunlukta ) Şunu söylerler;
Davu Dengi Dengine.....
Ben bu Anonim Değişe pek katılamayacağım. Çünkü. Birkere Kendimi Davul Olarak görmüyorum.İkincisi Benim Yaşam felsefem buna müsait değil. Daha önce Engelli Bir Kimsenin Otomobil sürmesi ile ilgili Forma Bir Link vermiş ve Orada Wendy Diye bir bayanın neler yaptığını görmüştünüz...
Wendiy engelli bir beyen olmasına rağmen Engeli olmayan bir beyle evlenmiş ve mutlu bir yuva kurmuşlardır.
Ben Hiçbir fark göremiyorum doğrusu.
Birde Şöyle bir bakın,Hiç kimse Ben engelli olayım demez herhalde. Bu Bizlerin kazanmak istediğimiz olgu değil. O zaman Gayet doğal olan bu durumu evlilik gibi sadece ve sadece iki kişi arasında geçen çok özel bir durum olarak kabul edip onları kutlamaktan başka yapabileceğimiz birşey gelmez elimizden.
Bence Mutluluk ve Uzun Sağlıklı ve mutlu bir yaşam Herkezin Hakkı.Bu hak Engelli yada engelsiz ayrımı yapmadan düşüneceğimiz bir olgu olmalı.
Sorunun Kişisel boyutunda Benim alacağım tavır. Tamamen Duygusal ve tepkisel olurdu.Ayrım yapmadan gizemli temasın olmasını beklerdim.
Nitekim Ölede oldu. Eşim İle aramızda Boy ve Kilo olarak oldukça fark var. Eşim 1.50 ve 42 Kg. Ben 1.86 ve 94 Kg.Veya en azından başkaları öle diyor.EEE Başkaları öyle diyor diyede Aşkımı değiştirecek halim yok yani.Onu ilk Gördüğüm an aşık oldum.ve herşey öyle başladı.
Çünkü benim için Boyun Kilonun yada başka bir şeyin önemi yok.NE SAĞLAM İNSANLAR VAR AMA KAFALARININ İÇLERİNDE BEYİNLERİ YOK!!!
Saygılarımla cem