Anlamadım sizce engelli olmasaydınız! Başlığını kime attınız, engelli olmuyann bir arkadaşmı bu konuya yorum yapacak, zannetmiyorum, bence bir yanlışlık var doğrudan, Engelli olmasaydınız diye başlık atılsaydı daha net bir anlam ifade ederdi.
Ben bir engelli olarak konuya direk dalacam, varsayımları ve hayelleri birtarafa bırakıp biraz real takılacağım, bir söz vardır Dünyada iman ahirette mekan lazım derler, bazı arkadaşlar Dünyada mekan ahirette iman derler, nasılolsa annamaz kıl, bana uygun olanı Dünyada mekan ahirette iman olacak.
Sonradan 40 yaşımda engelli biri olarak ne abartan olurum nede çoğaltan, vardan yok, yoktan var olmaz, Engelli biri olmasaydım diyemiyorum Allah'a karşı gelinmez ona şerkte koşulmaz, diğer taraftan sağlıklı bedenimdede bu böyle idi yani yine esir düşmüş bir beden ve beyin vardı, anlıyacağınız Allah'a sağlıklı veya engelli bedenlerde olsun karşı gelinmez.
Her insan hasta olabilir kimisi şanslıysa tedavi olur kimiside engelli olur bir risk taşır, eğer Allah'ına güveniyorsan riski almaya değer bence,
Maşer günü bütün müslümanlar bir araya gelip toplanacaklar Alah'ın huzurunda, hepimiz 33 yaşında olacağız,
Hic şöyle düşündünüzmü, belediye de olsun Devlettin diğer kurumlarında olsun, Yaşlılara, hamilelere, Engellilere öncelik verilecek, ve sen o haktan yararlanamıyacaksın, senin avukatlığınıda şeytan yapacak, Ben engelli olmasaydım ne yapardım! Şeytanın o çok sevimli avukatlıģını bildikten sonra ona ôyle bir ceza verirdimki , onu 5 sene eşeğe dônüştürürdüm aynını tekrarlarsa bir beş senede keçiye dönüştürürdüm anlaşılan oki onu hep farklı bir hayvana dönüştürürdüm. Allah'ın zoruna gitmesin,
Ben engelli olmasaydım Allah'ın en sevilen Adamı olurdum hiç kimseye hesap vermez ve hic kimseden emir almazdım, Bir tek Allah'ın bana verdikleriyle yaşar hiç kimseden borç istemezdim, bilirdimki dônüş Allah'a olacak, Dünya malı Dünyada kalır, ne yapayım köşkü ne yapayım Rezistansı
Denizde balık Dağda kereste, kuş besledim kümeste,