Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Eskiden yeni kanser olanlar direk %80 oran alıyordu. İyileşmiş olanlar %20. Şu an yeni oranlar belirlenmiş. Evrelerine göre. İyileşmiş kanser hastaları % 20 mi ek alıyor yoksa 5. seneden sonra olan orana mı tabi. Bunu anlayamadım ben de. Hangisi geçerli yani..?
Halen aynı rapor, değişmemiş ki
Kazanılmış Haklar 15. madde de aşağıdaki cümleyi tam anlayamadım. Anlayabilen var mı acaba
Sağlık kurum ve kuruluşları tarafından 4760 sayılı Özel Tüketim Vergisi Kanununun 7 nci maddesinin birinci fıkrasının (2) numaralı bendinin uygulamasında, 1/8/2002 tarihinden önce alınmış sağlık kurulu raporları ile süresinin bitmesine altı aydan az kalmış sağlık kurulu raporları hariç yeniden rapor düzenlenemez
Burada tam olarak ne demek istiyor acaba
O diğer yüzdeler metastazı olanlar için demek ki.
2002 den önceki olan tüm raporlar geçersiz1996 yılında işe giriş için alınan (%55 rapor )geçersiz mi?
AYNEN SÜREKLİ RAPORUN HALEN GEÇERLİ TAKİ KURUM İSTEYENE KADARBen 2015 te rapor aldım sürekli şimdi bir kurum istese yenidenmi rapor çıkartacam arkadsşlar bu nasıl bir sistem böyle