selam herkese mesajları okuyorumda güleyimmi ağlayayım mı şu halimize özel sektörde hizmetli olarak okulda çalışıyorum emekliliğim doldu bir ara gidip müracat edeceğim işe gelince ilk girişde bana agır iş yapmayacağımı söylediler hafif işlerde çalışacaktım ama söylenen le yapılan tam tersi affedersiniz eşşek gibi çalıştırıyorlar heleki engelliyi dahada çok çalıştırıyorlar çalıştığım özel bir eğitim kurumu 5 kat üste 4 kat yer altında toplamda 9 kat oluyor aksama kadar in çık in çık merdivenlerde yuvarlanıp gitcem birgün ama nezaman sağlam olanlar eskileri 5 sınıf olan bölümlerde ben engelliyim bana 2 kat verdiler 12 sınıf var bunlar yetmezmıs gibi birde iyi temizlik yapıldımı yapılmadımı diye kontorol etmeyide bana kitlediler buda yetmedi fotokobi bölümü var birde orda hergün 2 saat eğitim alıyorum foto kobi ceken oranın eski elamanı o gelmeyince hasta olunca tatile gidince ben onun yerine bakacakmışım bunlarda yetmiyor birsey taşınacağı zaman bazen sınıfların içi değişiyor dolap masa sıralar ne ararsanız var tasıma işinede herzaman gidiyorum engellisin sen diyen yok mudurler bırakmıyor mecbur yapıyoruz siz siz olun eğitim kurumunda çalışmayın öğretmenlerin odalarını herseylerini temizlediğimiz yetmiyor hergün bardaklarını yıkıyoruz her sabahda çaylarını demliyoruz hepsinin odasında özel çay yapmak için makınaları var içip içip bırakıyorlar akşamları bulaşıklarını yıka sabahları onlar gelmeden çaylarını yap anlayacağınız bitmiyor birtürlü eğitim kurumunun işleri istifamı verdim kabul etmediler Allahtan emekliliğim dolduda bırakacam eğitim kurumunda çalışmayı askeri ücrete 8 saat çalışılıyor heryerde bizdede sabah 7 iç bası aksam 6 paydos 11 saat dediğim gibi siz siz olun egitim kurumunda çalışmayın benim engelim ortopedik %45 .. allah hepimize yardım etsin nefes alıyorsak yasıyoruz yasıyorsak allah biryerden bizim rıskımızı mutlaka verir bizler boşuna gelmedik dünyaya bizlernasıl imtihandaysak bizleri çalıştıran işyerlerininde imtihanı bizleriz bizlere nasıl davranırlarsa karşılığını allah onlara mutlaka veriri bizler elimizden gelenin en güzelini yapalım gerisini allaha bırakalım kimsenin hakkı kimsede kalmaz ölüm var