Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliler.biz meslek kartelası..?

Halk Sağlığı Lab. Kimyagerim %60 ortopedik engelliyim, su numune kabul birim sorumlusu olarak görev yapıyorum.

Chemist-Kimyager kabul birim görevlisi olarak atanmak için kimya mı okumak gerekiyor? Ayrıca işiniz rahat mı yogunlugunuz çok oluyo mu?

Suret

Hayır ben yüksek kimyagerim istanbul üniversitesinde 5 yıl ingilizce kimya okudum artık iki yıl da.mastır yaptım. Sağlık bakanlığı halk sağlığı lab kimyager kadrosuna atandım, aslında laboratuvarda çalışmam gerek iken engelim sebebiyle numune kabul birim sorumlusu olarak görev verdiler mesela engelli olmayan arkadaşım da bu görevi alabilir kadromuz kimyager, şöyle düşünün engelli bir öğretmen ya da engelsiz de olabilir görevlendirme ile mudur yardımcılığı görevi verilebilir ya da ar-ge de görev alır. Umarım aciklayabilmisimdir.

Numune kabul birim sorumlusu olarak görev yapabilmek için, kimyager, biyolog, kimya müh ya da doktor unvanına sahip olmanız gerekli.

İnşaat teknikeriyim çimento fabrikası laboratuvar şefiyim

Chemist-Kimyager hem de çok açıklayıcı oldu, çok teşekkür ederim detaylı aciklamalariniz için :) ayrıca İngilizce bilen birine rastlamak da süper, şimdiye kadar bu sitede karsilasmamistim. Ben engelli raporumu yeni aldım, 2018 ekpss ye katılmayı hedefliyorum umarım yukselebilecegim bı iş gelir, siz ne zaman atandiniz ? Puaninjzin yüksek olduğu kanaatindeyim :)

Suret

2003 mezunuyum, mesleğimde 13. ü yılım, altı yılı özel sektör, beş yılı mebde memurluk, iki yıl önce de tekrar sınava girip kimyager olarak atandım. Sizin mesleğiniz nedir?

Ben üniversite okurken özel sektörde çalışırken Ak parti yoktu, şimdi sizlere çok güzel imkanlar var umarım lisans mezununsunuzdur ve aranırsınız. Başarılar kardeşim

Chemist-Kimyager ben bı arge kuruluşunda yaklaşık dört yıl bilgi güvenliği uzmanı olarak çalıştım, 2011 yılında işletmeden mezun olmuştum ama asistan olarak başladığım yerde ilgi ve yeteneklerime göre bilgi güvenliği kariyerine yoneldim. 2016 Ocak ayında sözleşmem bittiği için isimden ayrıldım, KPSS'de uzmanlık sinavlarna hazırlandım ama atama olmadı benim alanimda, ben beklerken de ekpss geldi :)

Lisans mezunuyum, inşallah atanirim.

Allahın izniyle güzel bir hazırlanma ile büyük ihtimal atanirsin kardeşim. Daha sonra da çalıştığın kurumda yükselme sınavlarına ya da uzman yardımcılığı sınavlarına girersin. Allah huzur ve sağlıklı ömür versin.

Amin, cümlemize :) saygılarımla, kolaylıklar dilerim.

Suret

bunu buraya paylaşamayacağım. çok sakıncalı durum.. özelden konuşabilir miyiz?

kurumasl bi firmada tasarım uzmanıyım 3D tasarım yapıyorum

Bunun için hangi bölümü okudunuz ya da hangi kursa gittiniz?
gökhanc

TEknik lise menzuyum program için kursu firmamız verdi

Engelliler.biz sitesinde bu kadar miyiz mesleği olan ya da çalışan ?? Her konuda olduğu gibi bu konuda da paylasmaliyiz tecrubelerimizi, temenni ediyorum :)

Saygılarımla.

Memurum %74 engelim var. Engeller diabet tansiyon bel fıtığı damar tıkanıklığı parmak ampute falan fişman alayından var.

Birleşmiş milletlerde çalışanlar var mı?

Kurumsal firmalarda uzman/yönetici statüsunde çalışan var mı? Arge sektöründe (Tai, aselsan, roketsana gibi) çalışan var mı?

% 52 engel durumum var onkoloji hastasıyım neyse ki sadece ilaç ve kontrol hastasıyım. bilişim firmasında satış pazarlama departmanında çalışıyorum. Ekpss'yi deneyeceğim çünkü çalıştığım yerde koşullar bayağı zorlu.

Ben sonradan engelli %40 rapor aldım, Çocukluğum.okuyarak ve çalışarak geçti, Simit Şu, Yumurta ve ayakkabı boyacılığı yaptım, sonraları çok sevdiğim arkadaşlarımın yanında yardım ederek çalıştım, pazarcılık yaptım Giyim üzerine, Turistlik Çantalar sattım, yine çok sevdiğim bir arkadaşımın Cafeteryasında çalıştım, Okulum ve Askerlik bittiğinde Baba mın yanında bir Aile şirketi kurduk çakma müdürlük yaptım Emekli olana kadar bir fiil 25 yıl çalıştım Ağır sanayide fason ve makina kalıp cısı olarak,
Evlendim iki çocuğum var, Saygın bir kurumsal şirketimiz var, Devletimizin engellilere sağladığı tüm haklardan yararlanıyorum, Bir Doktor Avukat Öğretmen değilim, kaderim yıllarca iniş çıkışlarla geçti
Şu anda Spor ve Trizimle uğraşıyorum engelli yaşamak çok zor hele de bir kariyer ve krizman varsa ihtar edenler bile var varlık içinde yokluk çekmek, pesetmedim her insan gibi benimde bir Allah'ım var
Eeee ne yapalım kader işin tanımı silahsız asker misali, çok ağır şartlarda çalıştım siyaseten, spor ve Truzim bir çiftçinin mahsulini yapması gibi benim yaşam kaynağım,
Engelli arkadaşlarımın hepsinin spor ve Trizimle uğraşmalarını istiyorum

Veteriner Hekimim. Bölgenin en büyük marketinde 4 Departmanın müdürlüğünü yapıyorum. %46 görme + astım engelliyim. Kısmetse yakında memurum. Ayrıca bu platformda emeği geçenlerden Allah razı olsun.

zero_88 teşekürler cevabınız için, işiniz tam olarak nedir yani memur olarak ne iş yapıyorsunuz, hangi maliye kurumundasiniz?

Yapıkredi çağrı merkezinde çalışıyorum ve başka yapıkredili var mı

Üst Alt