Ben sonradan engelli %40 rapor aldım, Çocukluğum.okuyarak ve çalışarak geçti, Simit Şu, Yumurta ve ayakkabı boyacılığı yaptım, sonraları çok sevdiğim arkadaşlarımın yanında yardım ederek çalıştım, pazarcılık yaptım Giyim üzerine, Turistlik Çantalar sattım, yine çok sevdiğim bir arkadaşımın Cafeteryasında çalıştım, Okulum ve Askerlik bittiğinde Baba mın yanında bir Aile şirketi kurduk çakma müdürlük yaptım Emekli olana kadar bir fiil 25 yıl çalıştım Ağır sanayide fason ve makina kalıp cısı olarak,
Evlendim iki çocuğum var, Saygın bir kurumsal şirketimiz var, Devletimizin engellilere sağladığı tüm haklardan yararlanıyorum, Bir Doktor Avukat Öğretmen değilim, kaderim yıllarca iniş çıkışlarla geçti
Şu anda Spor ve Trizimle uğraşıyorum engelli yaşamak çok zor hele de bir kariyer ve krizman varsa ihtar edenler bile var varlık içinde yokluk çekmek, pesetmedim her insan gibi benimde bir Allah'ım var
Eeee ne yapalım kader işin tanımı silahsız asker misali, çok ağır şartlarda çalıştım siyaseten, spor ve Truzim bir çiftçinin mahsulini yapması gibi benim yaşam kaynağım,
Engelli arkadaşlarımın hepsinin spor ve Trizimle uğraşmalarını istiyorum