Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliler.biz meslek kartelası..?

ilyas.61

Tesekkur ederim bizimle paylastiginiz için, bu işe nasıl girdiniz acaba? Hangi okulu okudunuz ya da neler yaptınız?

Suret 2 yıllık büro yönetimi mezunuyum. 2012 yılı ÖMSSde Türkiye geneli ilk 150 ye girdim, ilk tercih olarak atandım 4 yıl boyunca da yüksek performans ile 2 farklı birimde çalıştıktan sonra hastane yönetimi tarafından ödül olarak bu işe verildim. Bu kadar basit.

Eski uzmanlığım (Hala lisansım devam ediyor.): Hayat Branşı Banka Sigortacısı ve Yöneticisiydim - 5 yıl.

Mevcut işim: Rafineri ve Petrokimya Sektründe Kamu Uzmanıyım - 3 yıl.

Bankanın kendi kurduğu çağrı merkezinde insan kaynakları destek elemanıyım.

çok teşekkürler destekleriniz için :)

antalya il milli eğitimde memurum yeni atandım muhasebe öğretmeniyim öğretmen atamalarını bekliyorum nasipse

Benim bu grubu açmamdaki amaç aslında bir yandan da bu işleri nasıl bulduğunuzu da anlatmanız. Çünkü bir dezavantajımız da bilgi eksikliği... ama burda yıllardır çok güzel işlerde çalışan arkadaşlar var, bu güzelliklei nasıl elde ettiklerinin de kısa bir hikayesini anlatsalar çok daa faydalı bir başlık olacağına inanıyorum. Herkes mesleki tecrübesini ya da hangi yollardan geçtiğini anlatabilir. Ayrıca çalıştığı yerde iş olanakları varsa onları da buradan duyurabilir. Engelli olarak istenen nitelikler tutuyorsa burada ihtiyacı olan bir arkadaşa da yardım edilmiş olur. İnternetin olanaklarından faydalanmalıyız. bir çok forumda böyle güzellikler oluyor.

kamu kurumunda mühendis olarak çalışmaktayım %40 engeliyim kronik hastalık

İş kur aracılığı ile girdim.
10 Yıldır çalışıyorum.
Özel bir banka iştirakindayım. %52 görme ve işitme engelim var. 3700-tl aylık gelirim var.

Bir iş sahibi olmak istiyorsanız devleti beklemeyin. çaba sarf edin. Evet zor biliyorum ama hiçbir şey yapmadan da bir şey elde edemezsiniz.

Bipolar engelliyim.
Çevre Yüksek Mühendisiyim.
İşkur aracılıgıyla, kurumsal bir firmada muhasebede çalışıyorum engelli kadrosundayım.
Teşekkürler

bipolar engelliyim
muhasebe öğretmeniyim
işkur aracılığıyla izmirden antalya il milli eğitime yeni atandım
sürekli işçi statüsünde muhasebeciyim
benim le becayiş yapmak isteyen olursa anytalya dan izmir e geçiş yapabilirim

%40 ruhsal engelliyim ve işsizim,atanmayı bekliyorum.Ve keşke buraya mesleğinizi yazarken bizim mücadelemize de destek verseniz.Buraya mesleklerinizi yazarken vaktiniz varsa bize destek vermeye de vaktiniz olur diye düşünüyorum..

%45 oranında engelliyim. 8 yıldır sağlık Bakanlığında memurum. İşimden arta kalan zamanlarda yazıyorum. Daha önce çıkarttığım bir kitabıım ve 100 den fazla bestelenmiş şiiirim var. Kısa bir zaman sonra kendi yazdığım projemi televizyon dizisi olarak yayınlatacağım. Şu an karar aşamasındayım. Üniversite bitmek üzere ama yazmayı seviyorum. Sanırım senarist yada yapımcı olacağım. Bir zamanlar mühendis olmayı hayal ederken kendimi buralarda bulabileceğimi kim tahmin ederdi ki?

herkese merhaba,

başlığımızı canlandırmak adına bir yorum eklemek istedim.

herkes çalıştığı yerleri yazsın, engelli statüde insanların neleri başarabildiğini herkese gösterelim, hepimiz birbirimize destek olalım.

saygılarımla

Merhaba , Meb'de memurum. 2 yıl oldu göreve başlayalı. Konuşma engelim var. Bazen konuşmayla ilgili sıkıntılar olsa da işimi severek, devamlı araştırarak ve kendimi daha da geliştirerek yapıyorum. Günümüz özel sektör koşullarına göre kamu çalışanı olmak çok iyi bir imkan. Rabbim herkese hayırlısıyla nasip etsin.

çok teşekkür ederim destekleriniz için, Allah daha iyilerini de nasip etsin :)

ormanda katibim en yogun bölgeye bakıyom 16 tane köy var ne tapulu kesım ne ıstıhkak ne yangın ne otlatma ne maden ne gunluk yazılar bla bla bla eksık olmuyor cogunlukla hep yogunum yuzde altmısbes engellıyım kuruma atandıgım ılk gundne berı calısıom :) he bu arada sizofrenı hstasıyım :)

orman genel mudurlugunde katıbızde orman gormuyoz ormanı sefle orman muhafaza memuru goruyor bız dairedeyiz :)

maaş ve özlük haklarınızdan bahseder misiniz?

Suret

maaş 4.400 civarı yazında mesailer de oluyor 600 küsür lira Allah bereket versın olmayanlara versın. Özlük haklarımız memuruz yanı bıde engellıyız engellimizi artrıcı iş veremezler sen ıstemedıkden sonra yerınıde degıstıremezler .Bir defaya mahsus ıstedıgın yere tayin hakkında var.

Allah bereket verisn çok teşekkür ederim bilgileriniz için

En son işsizim demiştiniz. İnşallah istihdam sahibi olabilmişsinizdir

Üst Alt