1980 li yıllarda Türkiye'de bilgisayar sektörü daha emekleme devrindeyken lise çağıdandaydım. İstanbul Bakırköy'deki özel bir muhasebe-bilgisayar kursuna başladım ve bilgisayar programlamaya merak saldım. Askerden sonra ise psikolojik rahatsızlığımdan dolayı engelli birey oldum, bilgisayar konusu ise rafa kalktı benim için.. özel şartlarımdan dolayı senelerce yalnız yaşadım, hayatımı kazanmak için su servis elemanlığı bile yaptım zor bir süreçti benim için.
Ama 17 yaşında başladığım bilgisayar aşkım beni yarı yolda bırakmadı gittim Microsoft yetkili sertifikası veren bir kursa yazıldım, biraz bütçeme göre tuzlu bir para verdim ama sonunda Bilgisayar Sitem Mühendisi sertifikasını aldım.
2000 yılından sonra kolayca büyük bir şirkette üniversite mezunu olmadığım halde elimdeki sertifikanın referansı ile işe başladım.
Şu an bu sektör almış başını gidiyor bildiğiniz üzere. Demem o ki engelli olun olmayın sevdiğiniz bir alandaki merak ve aşkınızın peşine düşün. Başarılı olduğunuzu hayata bağlandığınızı , sosyal ve ekonomik alanda yeterli konuma geldiğinizi göreceksiniz çünkü siz bu işi severek yaptınız başarılı oldunuz..