Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliler.biz meslek kartelası..?

bilgisayar programcılığı mezunu,yönetim bilişim sistemleri öğrencisi ve devlet memuruyum

Suret

çok haklısın,bende bu konuda engllilere faydası olabilecek içerikler üretmeyi düşünüyorum,bu konuda yapılabilecek şeyleri anlatacağım,tecrübelerimi paylaşacağım ve hatta uygulamalı olarak yapıp yayınlayacağım içerikler üreteceğim.

seninde düşüncelerini, bu içeriklere dair beklentilerini ve bu fikre yaklaşımını forumda açtığım son konuda paylaşmanı isterim

saygılar...

İç İşleri Bakanlığı Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni olarak çalışıyorum.

İnşaat mühendisiyim, Bursa Büyükşehir Belediyesinde memur olarak çalışıyorum.(ms hastasıyım,%40 engelli)

Özel bir şirkette Mali İşler Müdürü olarak çalışıyorum.:eek:

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'nde memur olarak çalışıyorum. Basit şizofreniden %45 oranında raporum var.

Ben de bir kamu kurumunda İstatistikçi olarak görev yapıyorum. %90 küsür oranlı omurilik felciyim. Bilgisayar programcılığı mezunuyum ve Uluslararası İlişkiler açıköğretim okumaya devam ediyorum :)

Makine Terknikeri
İstanbul Büyükşehir Belediyesi / Satınalma Uzmanı

% 40 idari amirleri dövme hastalığı : )

Okudugum bölüm gemi makina işletme kendi işimi yaparken rahatsızlandım yani gemide çalışırken mozambikte sıtmaya yakalandım ve rahatsızlıklarım başladı
bugun ise hastalık zamanı insan ilişkilerimi geliştirdim ve yeni bir karıyer e başladım sıfırdan
bir denizcilik şirketinde insan kaynakları müdürlüğü yapıyorum

engel oranım %90 ÜK/total koloktomi/böbrek/faktör 5 leiden/dural sinüs trombozu geçirmiş bir hastayım
şu an için sosyal yasantımda bir sorunum yok ,

Özellikle belirtmek istediğim şey hayatın sizden alırken size getirdiklerininde farkına varmak lazım

İşkur aracılığıyla mı bilginiz oldu?

Hayır bi arkadaşın tavsiyesi ile İBB İştirakler Müdürlüğüne Cv ile Başvuru yaptım kabul edildi

İBB ve tüm iştirakleri ve hatta bunlarda çalışan taşeron personeli de dahil olmak üzere referans olmadan (referanstan kastım anlaşılmıştır sanırım) işe temizlik personeli bile giremez. Bir istisnası vardır, alınacak personel fevkalade özellikleri sebebiyle her yerde aranan biri ise, tamam, o alınabilir.

Emekliyim + Sunexpres de Uzman yardımcısıyım. iyi hafta sonları...

İşitme sorunum var
6 sene tekstilde çalıştım
2 senedir çalışmıyorum nereye başvursam olmadı
Atamalardan pek umudum yok ama bir yere işçi olarakta giremiyorum
Hayırlısı artık

hozgul

Fevkalade özelliklerim yok,her yerde aranan biri de değilim,herhangi bir TORPİL'de olmadı ancak işimde gayet başarılıyımdır çünkü en Titiz olduğum konu İşim ve Giysilerimdir. Yalnızca 3 aylık bir deneme sürecinden geçeceğim söylendi ve 15 günde deneme sürecini geçip kabul edildim (Yüksek performans ve giderlerde azalma görüldüğünden)

Schizophrenia

20 sene bu kurumlarda görev yapmış, alımların nasıl yapıldığını çok yakından takip etmiş biri olarak söyleyebileceğim tek şey: Edinilmiş bilgileri zorlayıcı

Daha öncesinde 17 yıl Havaş da çalıştım Havacılık tecrübemden dolayı girdim.
Suret

İşitme engelliyim ve raporum %42. Milli Eğitim Bakanlığının 2010 yılında düzenlemiş olduğu sınavla kendi memleketimin bir ilçesinde bulunan bir okula memur olarak atandım. 4 yıl bu okulda görev yaptıktan sonra kendi bölgemde bulunan ilçe Milli Eğitim Müdürlüğüne geçtim ve İnsan Kaynakları departmanında Atama Biriminde 4.5 yıldır çalışmaktadayım.

Memuriyet öncesinde AÖF İktisat Mezunuydum. Şu an Tarih Öğretmenliği okuyorum ve aynı zamanda GYS sınavına hazırlanıp Şefliğe geçmeyi planlıyorum... Bir yandan da Amacım Öğretmenliğe geçmek.Hayatım çok sıkıntılardan geçti ve hala da zaman zaman geçiyor da; fakat şöyle bir gerçek var ki İşiniz olunca ve kendi paranızı kazanmanız ve harcamanız gibisi de yok...

Kendimi yıllarca soyutladım ki bunun ne kadar büyük bir hata olduğunu anlamam memuriyeti kazanmamla anladım ve tabiki bulunduğunuz çevremi değiştirmem ve güzel insanlarla dostluk kurmak ta bunları anlamamda etkisi oldu...

Neden ısrarla torpille işe girdiğimi iddia ediyosun ? Bazı istisnalar kaideyi bozar.

Schizophrenia

Edinilmiş bilgilerin aksini ifade ediyorsunuz. Geriye kalan: istisna olduğunuz... Elbette söylediğinize itibar edeceğiz.

Son 1.5 yıldır Kırıkhan Devlet Hastanesi Biyomedikal Depo (Tüketim + Demirbaş) Taşınır Kayıt Yetkilisiyim. Çok memnunum, yıl sonu geldi sayılır, işler bu zamanlarda inanılmaz yoğun ama tatlı bir yoğunluk.

İBB ve tüm iştirakleri ve hatta bunlarda çalışan taşeron personeli de dahil olmak üzere referans olmadan (referanstan kastım anlaşılmıştır sanırım) işe temizlik personeli bile giremez. Bir istisnası vardır, alınacak personel fevkalade özellikleri sebebiyle her yerde aranan biri ise, tamam, o alınabilir.
Ender olarak istisnalar olabilir (çok zor) ama genel olarak hozgul 'e katılıyorum.
İBB den emekliyim.

rümeysa ayşe...engelli kadrosunda çalışan Mehmet Üstün diye bir arkadaşım var yapı kredi çağrı merkezinde..?

22 YIL Güvenlik görevlisi olarak çalıştım,geçen sene beyin sapı kanaması geçirdim ve bu ekim yüzde 57 ile emekli oldum..

Üst Alt