Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Engelliler.Biz Organizasyonu] 12 Temmuz 2008 Cumartesi: 3. Wattabe Etkinliği'nde buluşalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biliyorsunuz bu hafta sonu denizce ve akşahinin nişanı var ve ankara ekibi olarak herkes onun hazırlıkları ile meşgul.
isimlerini mutlaka tek tek yazdıracaklardır yanlız bunu pazartesinden önce kimsenin akıl edecegini sanmıyorum.siz bu listeyi lütfen ekleyinde acıkta kalmayalım :)
servis kullanacagız yanlız şimdilik yangi güzergahı kulanacagımızı ben hiç bilmiyorum.
servis konusunu herkes kendisi belirtecekmiş :shock:

ok. Yeriniz baki... Karışıklık olmaması açısından isimler ve servis yerleri kesin belli olunca listeye ekleyelim..

biri duysun sesimi nolur:)

ben de gelmek istiyorum ama daha omurilik felci konusunda tecrübesizim:)kaldı ki bi de o dertle uğraşıyorum:)akülü ile bu servis araçlarına binilir mi?iki kişi olabilir mi refakatçi?cevap gelse daha ne sorular var bende sorulacak ama:)hadi bakalım böylece beş mesaj hakkımı da dolduruyorum sanırım..özel mesaj atamazsın diyo:))

Servisler tekerlekli sandalyeye uygun değil maalesef. Standart otobüs. Servise kucakta taşınmak ve sandalyeleri de bagaja atmaktan başka yol yok.
Refakatçi dahil birkaç misafirin de gelebilir.
Bence İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 153 numaralı telefonunu ara ve onlardan sandalyeye uygun araç talep et. Onlar seni etkinlik alanına getirsin :)

Etkinlik alanında tekerlekli sandalye kullanıcıları için her yer uygun. Ayrıca 4 adet de uygun tuvalet olacak. Başka? :)

evet seni gidi tilki seni.
sen sor soracağını cevaplar her zaman hazır ve nazırdır :)

Sağolsun dostlar hiç cevapsız bırakmadılar.
oturanboğa ama hiçte oturduğunu görmedim.ne iş yapıyor acaba?

ankaradan katılacağım. kendi olanağımla. GELMEK İSTEYEN MAİL GECEBİLİR
AYDIN YARINLAR

DÖNENCE' Alıntı:
akşahin
denizce
caferülgen
atomkarınca
minevra
fatoş60
dönence
inşşallah kalem :)
vertigo
antioksidan zaten ekletmiş kendini :)
karaçocuk
ütopya
...

bu listedeki;

akşahin (zaten büyükçekmece'de)
kalem (katılacağını umuyorum)
vertigo
anti oksidan

istanbul'dan katılacaklar.. biz istanbul çocuğuyuz yanlışlık olmasın.. :D:D

Kartal'dan 4 kişi gelecek. 153 veya kendi imkanlarıyla. 2 engelli, 2 de refakatçi. Melis adıyla üyeliği varmış sanırım, ama giriş yapamadılar. Servise ihtiyaçları olursa yine bildiririm. Ekleyebilir misiniz lütfen, olmazsa benim adıma da ekleyebilirsiniz.

selam arkadaşlar ben de gelicem inş kosovali_nusret kadıköyden servisle gelicem :shock:

:?: piknige gelmek istiyorum ismimi nasıl yazdırabilirim :?:

melis, senin adını sdy listeye eklettirdi. Sen ve 3 kişi daha geleceksiniz. Kendi olanaklarınızla geleceksiniz. Doğru mu?

mustican, Bursa'dan gelen bir otobüs olacak. Onlara katılabilir diye düşünüyorum. Bu başlıkta "sonmez" kullanıcı adlı üye var. Ona ÖM yazsana bu konuda...

Gelicem - Kadıköy Haldun Taner Servisi..

MAŞALLAH HERKES ORDA OLACAK.SİZLERE İYİ EĞLENCELER ARKADAŞLAR.BENİM YERİMEDE EĞLENMEYİ UNUTMAYIN HE :)

AVNİ ABİ YA AMA BENİM LİSTEMDEKİLERİN HEPSİ ÖNCE ANKARADA OLACAKLAR VE BÜYÜK ÇOGUNLUGU İSTANBULA BİRLİKTE GECECEK :oops:

AYRICA MUSTİYİDE LİSTEYE EKLİYOR VE KOCAMAN BİR ÖZÜR
DİLİYORUM GEÇ EKLEDİGİM İÇİN :oops:

Tar sendromlu kız kardeşim Gemlik'ten gelebilirse ,o da katılacak.Son değişiklik ;
tarelif+bebişi+tar kızkardeş+4(servisle gelecek -Ali Sami Yen Stadı karşısından)

bülent bey çok arzu etmeme rağmen bu sene de aranızda olamayacağım

ank. buluşmasından direk köyüme gitmek zorundayım

size ve dostlarıma iyi eğlenceler diliyorum

sevgiyle kalın :)

vertigo, ablam ya köy kaçmıyor ya yerinden hep birlikte süpper eğlenecektiık :cry:

anlattın durumu biliyorum gerçi ama köye gidişini biraz erteleyemez misin :wink: :cry: :cry:

bu arada ben daha senin biletini ayırtmadım hiç içimden gelmiyor valla :cry:

canlarım ya inan bu wattabe de olmayı çok istiyordum

sitemizin büyük buluşması ... her yerden dostlar gelicek ve eminim harika bir gün olucak

benim gönlüm de sizlerle olucak

inanırmısın köye gitmeyi şu an hiç istemiyorum

ama mecburum babam acil çağırıyor

1 hafta erteledim ank. için 1 hafta daha erteleyemiyorum ...

neyse ablam, mini wattabeyi burda yapacağız artık,acısını da seneye çıkarırız :wink:

bu arada wattabe kontenjanımız netleşmek üzere,hafta başında tam sayıyı veririz

merhabalar kadıköyden kalkıcak servis hangi köprüden geçicek acaba

slm oturan boğa nasılsın?ya ben sıze bişeysorucam ben capa dan gelmek istıyorum nassııl ve en yakın yer bana neresi?

filiz_1980, en kolayı Cevizlibağ otobüs durağından binmen olur.

Merter Metro durağının altındaki otobüs durağından yani; doğru mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt