Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliler için ÖTV'siz araç alımında 2021 yılı limiti belli oldu: 330.800 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok vekiller
yok vekil danışmanı
yok sekreteri yok komşusu yok şöförü
gıdısının gıdısı hepsi yalancı ve tembel demekki
Aile bakanıda bence tembel hep bahane yok asgari ücret
yok evde yemek pişirdim yok kocam kahve istedi işinize bakamadım.
100.000 lerce maaş alıp yan gelip yatan ASALAK sürüsü...
Ne güzel kandırdılar yine engellileri...
Defolun gidin asalak tembel yalaka beyinsiz sürüsü şu devletin milletin sırtından artık.

Cumhurbaşkanına direk biz anlatamaz isek kimse anlatamaz... Asalaklar anlatamaz...

Enflasyon 9
köprülere % 26 zam...

sizi gidi sizi çifte standartçılar sizi...

İnşallah bir gün kafası çalışan vatanını milletini ümmetini seven dürüst çalışkan insanlar gelir devlette yönetici olur.
Sırf BİAT ediyor diye gelen boş tenekeler gider.

Arkadaşlar, 2022 yılı limiti için şimdiden yetkililere yazmaya başlayın. Yoksa 2022'de 350bini aşmayacak bu gidişle.

Değerli arkadaşlar bu hafta oldu oldu yoksa seneye kadar bu limitle devam. Ben Konfederasyon başkanına ve yardımcısına mail yolladım. Mümkün olduğunca fazla yerlere yazmamız gerek hatta basın yolu ile sesimizi duyurmamız lazım.

Arkadaşlar emin olun hiç bir cacık çıkmaz yok konfederasyonmuş yok dernekmiş Allah aşkına engelli millet vekilleri ne yapıyor belediye başkanları ne yapıyor.

Bizler yalnızlaştırılmaya çalışıyor.

isteseler ÖTV limit kaldırılıp 1.6 sınırı getiremezler miydi Üzülerek paylaşıyorum ancak kimsenin umurunda değiliz ve olmayacağız.

Araçlar ocak 2 zamlar gelme başladı

Toyota corolla full paket Tavsiye Edilen 2021 MY
Fiyatları (TL) 338.000

Ortalama %10/15 zam geliyor anlaşılan
Diğer markalar liste güncellenmekte yazıyor
Tuscon uyuyordu ötv muafiyetli oda uymaz artık bu gidişle

CumhurBaşkanımıza Ve Maliye bakanlığına duyrulması gerek bu limit yükselmesi gerektiğini 330 yetersiz konumda düştü bile ocak ayında

Fc34 arkadaşımıza katılıyorum Cumhurbaşkanına duyurmamız lazım sesimizi.. yoksa ancak A/B sınıfı otomobil alabileceğiz. Hemen hemen her markada "fiyatlar güncellenmektedir" yazıyor.

Ferhat1981

Diğer markalar güncelleniyor fiyatlar acıklammadı ama onlar zam yapacak kesin
Kalan 2020 modell araçları da el altından ucuz yollu galericiler alır bayiiler den
( 21 model Zam geldiği için )

CumhurBaşkanı Ulaşirsa değişiklik ihtimal Var ulaşmazsa 330 kalır 2022 kadar Ve ozaman max 350 olur yine araç fiyatlar artar değişen birşey yok yani

Arkadaşlar sizin yerinizde olsam Türkiye Sakatlar Konfederasyonunu küçümsemem.küçük bir dernekten bahsetmiyorum
Cumhurbaşkanına sunulacak olan rapor bu federasyon ile birlikte aile bakanlığı tarafından hazırlandı
Kabul görür mü bilemem
Ama hazine ve mal.bakanlığına hatta Cumhurbaşkanınına direk sesinizi duyurmanın bir yolu varsa destekleyelim😅 zaten bu işin olmamasını isteyen taraf hazine bakanlığı hakkınızı savunacak olan konfederasyon
Aylardır engelli vekillere ve cimere yazdık
Vekiller cvp bile vermiyor
Cimer klasik cevaplar
Bakanlık bu konfederasyon ile toplantı yapıyor ama umarım anlatabilmişimdir

Bu arada konfederasyondan mailime cevap geldi bir soru daha sordum cevap alırsam burada paylaşırım kimseyi yanıltmak istemem
Yine ekliyorum ne kadar çok sıkıştırırsak o kadar hızlı çözülecek https://twitter.com/MehmetB12436056?s=09
Hergün onlarca twit atıyoruz
Lütfen destek olun

İSTEYEN DİZEL VEYA BENZİNLİ ALABİLİR.İLERLEYEN ZAMANDA FİYATLAR ARTARSA BUNUDA BULMAK ZORLAŞACAK
2020 MODEL NISSAN QASHQAI SIFIR ARAÇ FİYATLARI (ARALIK 2020)
1.3 DIG-T 160 DCT Visia (*) 327.900 322.800
1.3 DIG-T 160 DCT Tekna (*) 361.900 335.200
1.3 DIG-T 160 DCT Sky Pack 382.500 344.700
1.3 DIG-T 160 DCT Midnight Edition 393.400 354.300
1.3 DIG-T 160 DCT UEFA Champions League Edition 431.500 388.900
1.5 dCi 115 DCT Visia (*) 351.400 328.500
1.5 dCi 115 DCT Tekna 379.000 351.000
1.5 dCi 115 DCT Sky Pack 403.600 363.600
1.5 dCi 115 DCT Midnight Edition 414.500 373.200
1.5 dCi 115 DCT UEFA Champions League Edition 447.400 406.900

Change.Org da imza kampanyası başlarsak faydası olmaz mı anlayan birileri kampanya başlasın hükümette etkili oluyor bu site milyonlara ulaşıyor

İyi akşamlar bende imzaladım ayrıca faceden yaklaşık 250 kişiye attı..Obi-wan2019

Obi-wan2019

Konu ile ilgili yazışmaları ve lobi çalışmalarını yapıyoruz.
Umarım olumlu sonuçlar alırız.

Konfederasyon Genel Sekreteri Böyle bi cevap Verdi

Umarız hayırlı olumlu Sonuçlar cıkar diyelim

İnsa
Konu ile ilgili yazışmaları ve lobi çalışmalarını yapıyoruz.
Umarım olumlu sonuçlar alırız.

Konfederasyon Genel Sekreteri Böyle bi cevap Verdi

Umarız hayırlı olumlu Sonuçlar cıkar diyelim

İnşallah...

banada bu minvalde ve tekliflerinin içeriği ile ilgili bir mail geldi
Bi kaç soru daha sordum cevap alırsam paylaşacağım
Ben de bu konfederasyonu bilmiyordum ta ki
Engelli memur sen e bakanlık engelli hizmetler müdürlüğü müdürü orhan koçun yazışmasını görene kadar
Orda Türkiye sakatlar konfederasyonu ile toplantı yapıldığı ve raporun Gelir idaresi başkanlığına gönderildiği yazıyordu.sitelerini ve Twitter adreslerini incelediğimde TCDD nin engellilerin ücretsiz seyahat hakkını pandemi neden gösterilerek iptal ettiğini buna İtiraz ettiklerini ve sonuç aldıklarını
Sonra ekpss ile ilgili lobi çalışması yaptıklarını ve sonuç aldıklarını gördüm her engeli türü ve gördüğüm kadar ile her görüşten insanlar var ki bu çok önemli
Kısacası ben konfederasyonun çok etkili olduğunu düşünüyorum
Bizde twitter ve mail yolu ile destek verirsek bu işin hallolacağını düşünüyorum

Trenlerde yaşayan engelliler var diye duymuştum onuda ondan iptal etmişlerdir durum felaket

Bekleyelim mi ne yapalım, sizler ne yapmayı planlıyorsunuz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

melihbe
Beklemek zorunda herkes zaten ya araç fiyatlar düşecek kur bağlı Yada ötv indirim Vs Birşey olmazsa Alacak araba kalmadı zaten limit tekrar düzenlenmez ise eğer 303 gibi 330 limite uygun araç Yok gibiii görünen o

%80 ötv yi %60 lara çekme durumu olur mu ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Engellilerden bile tasarruf edecek hale geldiler yazıklar olsun... Güya V çıkışı yükselen ülkeyiz..

Bizler eğer birlik olursak belki daha güçlü oluruz eğer yazabileceğimiz başka bir yer varsa orayada yazalım cimerde bana aynı cevabı atmış belki söylendiği gibi otomatik güncellenmiştir syn C Başkanı el atabilir duruma

melihbe

Ben beklemedim aracımı aldım. Bu saatten sonra da isterse sınır 500bin olsun yapacak bir şey yok 5 sene sonra görüşürüz.
Zaten 500bine de istediğim aracı alamıyorum.

Bende Toyota Corolla alacaktım Rapor cıkmadı. Çıksada ne alacaz oda belli değil. Durum vahim gibi gözüküyor. Hybrid düşünüyordum oda yalan oldu galiba.

Eğer aceleniz yoksa bekleyin bence, arabalarınızı da satmayın.
Mevcut şartlarda araç seçeneği çok az zaten.
Yeni bi düzenleme gelmezse en azından 1 sene sonra yeni limitle degerlendirirsiniz.
Ben yeni araç almak için 2 sene beklemiştim mesela.

merhaba, arkadaşlar ben bir konu hakkında bilgi rica edeceğim. Daha önce engelli olarak hep otomobil aldım.Kalabalık bir aile olduğumuzdan , şimdi minibüs tarzı volkswagen transporter ve peuget expert tarzı 8+1 otomobil ruhsatlı olarak bir araç almak istiyorum. İnternette otomobil ruhsatlı satılık ikinci el araçlar görüyorum. Ben sağ bacak engelliyim. Dediğim gibi engelli indiriminden yararlanarak 2 adet sıfır otomobil aldım. Aparat olarak soldan gaz pedalı kullanıyorum. Sıfır olarak böyle bir araç almak istersem alabilirmiyim?

Kampanyayı bende imzaladım ve paylaştım sizde yapın lütfen twitter üzerinden de engelli vekillerimize yazdım ama lütfedip bir yorum vs yapmadılar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt