Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliler için ÖTV'siz araç alımında 2021 yılı limiti belli oldu: 330.800 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kapmanyayi ben de imzaladım.Ama daha neler yapabiliriz acaba...

Tayyiple konuşmak lazım telini bilen var mı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

melihbe :))))

arkadaşlar henüz birşey bitmiş değil. lütfen destek verin. twetter, cimer yazmaya devam edelim. konu bu ay cumhurbaşkanımıza iletilecektir mutlaka. aile bakanlığının çalışması var. 450.000 TL olması için uğraşılıyor.

Honda motorlarda yüzde 10 gümrük vergisi indirimi yansıtmış fiyatlara. Otomotivler içinde böyle bir vergi indirimi var mı acaba?

tanerbudak

Hadi İnşallah Taner Bey Yazdım 2 kez limit belli oldukdakdan sonra cevap Verilmedi henüz hayırlısı inşallah yükselir 400/450 limitlere gelişme olursa bilgi verirseniz cok iyi olur
Araç almadım yeni güncelleme bekliyoruz artık şansa kadere yükselir ise

Merhabalar Taner Bey,

destek olabilmemiz için link paylaşabilirmisiniz. Umarım herkes bu linki bekliyordur. Teşekkürler.

Merhaba,
Daha önce 2 kere yazmıştım,az önce tekrar yazdım limitin yükseltilme yetkisinin Sayın Cumhur Başkanımızda olduğu için talebimin de bizzat kendisine iletilmesini istedim.İnşallah 450 bine yükseltilir.Tüm engelli arkadaşlarıma CİMER'e talep de bulunmalarını tavsiye ederim,sağlıklı günler dilerim

Taner abi Cimer, imza tamam.diger link adreslerini verirsen burdan da yazalım...

Araç alacaklar 2022 maaşı alıyorsa aracın fiyatının az çok olunmasına bakılmaksızın maaşı kesiyorlar Banu’da düşünerek hareket edin.şuan ya araç ya maaş diye bakılıyor maalesef...

5 Defa CIMER e yazdim TBMM ye iki kere dikekçe yazdım Son yazdıklarıma cevap vermediler Twitterde sakatlar konfederasyonuna yazdım Obi-wan2019 beyin dediği kampanyayı imzaladım paylaştım onlarcasıda imzaladı yarın AA dan bir haberci ile Engelliler derneği adına haber yapacaģız belki birileri haber yapar diye dahada varsa devam sonuna kadar gidelim çünki bu beni değil bütün engellileri ilgilendiriyor ve insanların ihtiyacı var onceden dediğim gibi eminim Cumhurbaşkanımızın bundan haberi yok

Bence sizlerde AA habercisi varsa bulunduğunuz bölgede o bölgedeki Engelliler dernekleri ike haber yapabilirsiniz

Ha bide kanalların ihbar hatlarına yazdım ama kimse haber yapmadı

kutup yıldızı

Bizde 2016 da araç aldığımızda sağdan soldan öyle söyleyenler oldu ama kesilmedi kim söylüyor kesileceğini araba ile aldığı maaşın ne alakası var

yunusunabisi
Başıma geldi söylenti üzerine yazmadım.fark edilip,tespit edildiği anda kesiyolar.tesbit edilmezse bişey yapmıyorlar.

Yukardaki maaş konusu engelli maaşımı acaba?

35efe35 Bu arada e dilekçe Imzaladım 3 dilekće var konu ile ilgili engelli araç yazarsanız daha çabuk bulyor

Gözümüz aydın.. şaşırmadık yine.. an itibariyle peugeot 3008 1.5 dizel otmomatik allure paket 450 bin liste fiyatı varken 2021 modellere 15 bin ve diğer modellere göre de 20 bin civarı zamlar gelmiş.. hayırlı olsun. Artık asla alınmaz suv araç. Tek çare limitin yükselmesi yoksa hayallerde kaldı malesef

siz engelli maaşımı alıyorsunuz bir yakınınız bakım aylığımı sizin üzerinizden

Son düzenleme:
Mağdur olan bin kişi var imza atan 60 kişi ilginç bu limit böyle kalır.

gerçekli işlemleri bende yaptım arkadaslar. 2020 model kalan araçlardan arıyorum artık bayileri. 1-2 araç buldum Toyota hybrid anlaşabilirsek mecbur alacam.

tanerbudak
Hazırladığım tabloyu ana sayfa fotoğrafı yapıp, hiç utanmadan telegram grubundan engelleyecek kadar "niteliksiz" insanlar o gruba yön verdiği sürece ne o gruptan, ne de bu hak arayışından adam akıllı bir iş çıkar kusura bakmayın.

Maliye sistemlerini guncellememiş hala 303 bin görünüyor

SiyahPelerinliAdam

O tabloyu siz mi hazırlamıştınız vay be o kadar çabanıza rağmen bunu yapmışlarsa ayıp etmişler. Orada adminlerde ne olup bittiğini bilmiyor sanırım. Ben de destek verdim ettim ama atmışlar neden bilmiyorum. Orada herkes ayrı telde :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt