Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliler için ÖTV'siz araç alımında 2021 yılı limiti belli oldu: 330.800 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasıl yani sizde ümidinizi kestiniz mi başımızın çaresine mi bakalım?

mina1323 hayır ümidi kesmedim. chp nin verdiği kanun teklifinden birşey çıkmaz demek istedim sadece

Bencede CHP'nin çoğu teklifi mecliste kabul edilmiyor. Bu iş tamamen AKP'nin elinde olan birşey. Limit artarsa AKP arttıracak Böyle kalırsa AKP böyle kalsın diyecek. Fakat CHP'nin en azından bizleri düşünüp böyle bir adım atması konuyu gündeme taşıması bile güzel.

akp ile olacak iş chp ile zor hatta imkansız

tek çare cumhurbaşkanı

Chp verdiğ bu tarz tekliflerin hiç bir kabul olmuyor a

TEK Çare CumhurBaşkanımızın elinde bi imzaya Bakar Limit artırmada bi günde isterse çözer

akp chpden oyle nefret ediyor ki keske teklif vermeseydi. inadina düşürmeseler bari :)
bu arada limit artırımı olmaz d segmenti veya suv tarzi arac hayal oldu. zira artik onlarin cok gerisinde kalindi kucuk artislarla yetisilmez. son donem arac alanlar kismetli son tayfadandi.
isin kötüsü bu halle c segmenti de riske girdi

tayyip diyenler olmus masumiyetinize üzüldüm gerçekten. zira ondan böyle bir sey beklemek ne bileyim ..ya neyse oyle bir ihtimal yok

devran23

O İhtimal Olursada devran bey Almazsınız artık ondan öyle bi beklentiniz yoksa mantıklı olan
Millete üzülmeyin kendinize stres yapmayın boşa baskalarının üzüntüleri İle

Hayırlısı Herkes için Yükselir yükselmez onun Garantisi Yok zaten kimse vermedi Burda
İyi akşamlar

ben kendim istifa ettim :)

Trabzon'da şehit yakınlarımız, gazilerimiz, koruyucu ailelerimiz, engelli kardeşlerimiz ve engelli derneklerimizin temsilcileri ile buluştuk. Sosyal hizmetlerimizi ve yardımlarımızı konuştuk.

Aile Çalışma Bakanı Twitter da böyle bi
Paylaşım Bulunmuş Az Önce
Acaba dile getirildimi ötv sorunu

FaCia
Dün Toyota ve Peugeot Bayisine gittim

Toyota Corolla Hatchback Hybrid Flame X-Pack 347.650 için 190.000 tl fiyat aldım
Peugeot 2008 1.2 PureTech GT Line da 340 civarı için 190.000 tl fiyat aldım.

Türkiye sakatlar konfederasyonu verdiği cevapta lobi çalışmaları ve yazışmalarımıza yeni yıldan önce başladığımızı belirtmek istedim diye bitirmiş
Bu iş bitmiş değil bence bu limitin elle tutulur bir yanı yok hesap kitap ortada
Mutlaka düzenleme olacak ama nasıl ve ne zaman olur bilemem
Bu arada sundukları teklifte 5 yıldan 3 yıla inmesi de var
Ayrıca belirlenen rakamı geçmesi halinde bireyin üstünü kendisi ödeyerek istediği aracı alması gibi çok mantıklı teklifler var
Ne kadar çok twitter cimer ve mail yoluyla sesimizi duyurursak o kadar iyi olur
Lütfen herkes destek olsun

Limit belli olmadan önce cimere yazmaya başladım dün akşamda özellikle cb iletilemesi konusunda ısrar ettim umarım limit bi şekilde yğkselir yoksa suv araçlar hayal olucak gibi

Bu işi gündeme taşısa taşısa Fatih altaylı taşır onun her yazdığına bakanlar yada cumhurbaşkanlığı cevap veriyor
İLETİŞİM - FATİH ALTAYLI
Burdan yazalım birlikte 1 haftaya taşıyor köşesine yazılanları

Watchtower

Hangi peugeot bayisinden fiyat aldınız paylaşabilir misiniz? Korando düşünüyorduk, kafamız karıştı. Cevabınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

xanax27

Ssanyong borçları nedeniyle iflas başvurusunda bulundu. Türkiyede akıbeti ne olur bilinmez. Bence siz farklı marka modellere yönelin.

Watchtower

iyi fiyat almışsınız ötv hesaplama da bu fiyat 216 bin çıkıyor . Böyle uygun fiyat vermeleri neyden kaynaklı farklı bir hesaplama mı yapılıyor. Ben hesapkurdu sayfasından hesaplıyoum.

Isim hatası

xanax27 fiyat teklifi aldınızmı dizel araç alınamyor sanırım

Son düzenleme:
Watchtower

Merhaba,
Bende [FONT=sans-serif]Toyota Corolla Sedan Hybrid Flame X-Pack 2020 model için 186.000 Tl fiyat aldım. Sol el engelli olduğum için sinyal aparatı ve Tse belge düzenlemesi 1-2 tanede ek özellik ile arabayı anlastım.Aanahtar teslim 186.000 TL ye anlastım.

2021 model alacaktım ama limit malum diplerde. en boş pakete 190.000 TL çıktı. 2020 model alıp Full packin 1 altını anlastım. Her beklenen gün araçlar artıyor. Artık dayanamadım aldım.. 1 hafta sonrada aracı teslım almaya gidecem.[/FONT]

xanax27 Korando bende baktım normal de 380 Bin TL limited dizel e , ama engelliye ayarlıyoruz 255 Bin TL ye dediler yükek geldi biraz bütçeye.

MACAHELLİ i30 elit var şuan bende bu dolulukta araç alamıyoruz onun yerine birde Korando da Ön de arkada park sensörü bile yok boş gibi geldi sadece kamera var geri görüş. Benim anlamadığım bunun gibi bayiler ayarlanıyor diyor yapabiliyorlar ama diğer firmalar yüzümüze bile bakmıyor limit e girmiyor diye sallıyorlar. İnsiyatif kullanan çıkmadı hiç.

mansion KORANDO ÇOK SATILMADIĞI İÇİN RİSKE GİRİYORLAR BENCE AMA SAĞLAM ARABADIR KORANDO MART AYINDA BENDE ARABA ALACAM NASİP OLURSA KORANDO YU BEĞENYORUM BENDE 550 LİTRE BAGAJ HACMİ VAR 3008 DEN BİLE BÜYÜKTÜR.TABİ 3008 İLE KIYASLAMAK MÜMKÜN DEĞİLDİR AMA BUNDA DA BİRÇOK ÖZELLİK MEVCUTTUR.ŞERİT TAKİP VAR YORGUNLUK UYARI VAR.TRAFİK İŞARETLERİ TANIMA,MOBİL UYUMLU BAĞLANTISI VAR VE EN ÖNEMLİSİ % 60 ÇELİKTEN YAPILMASI EURO NCAP TAN 5 YILDIZ ALMIŞ GÜVENLİK AÇISINDAN DAHA NE OLSUN BENCE İYİ Bİ SUV

Engelli araçlarının 3 yıl sonra satışı için bir çalışma bende duydum gerçek olabilirmi olursa süper olur gerçekten...

Kia Sportage dizel otomatik COOL yani en baz donanım alınabiliyor. Peugeot da ise sadece 1.2 benzinli modellet

Toyota Corolla Hatchback Hybrid Flame X-Pack 347.650 için 190.000 tl fiyat aldım
Peugeot 2008 1.2 PureTech GT Line da 340 civarı için 190.000 tl fiyat aldım.

Arkadaş sen bu fiyatları nereden aldın. Peugeot sitesinde GTLine 1.2 Puretech 2020 modeli 373bin yazıyor.
Hem sınır 330bin hala 340binden bahsediyorsun.

Arkadaşlar eğer bana yeter bu araç diyorsanız Skoda KAMIQ modeline bir bakın. Tek paket var ve sana uygun motoru seç al.

brokenC5

Selam,
Bende 2020 model bayide kalan aracı aldım. 186.000 TL-> ARAÇ TESLİM FİYAT. TOYOTA COROLLO FLAME X PACK 2020 HYBİRD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt