Mümin Çelik
evet raporumda ticari kullanamaz yazıyor. tam bir geri zekalı bu raporu verenler, aparat takıp gazı sola aldıktan sonra araç otomatik vitesse istersem scania kullanırım.
aykara
Aslına bakarsan o şizofrenleri akp bile çok ciddiye almıyor eğer alıyorsa bunun adını paylaşılmış şizofrenidir.
Ben artık yakıt depo ediyorum. Depoyu dolduruyorum 10-20 lt de ekstradan bidona alıyorum.
nickneymi
Bu kadar basit bir iş bir kişinin lafına bakıyorsa; ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu bir cumhuriyet bir kişinin köyü haline gelmiştir. Hiç bir insan her şeyi bana soracaksın diyerek bu kadar yükün altından kalkamaz. Engelli araç olayı basit
1. Suistimali engelle
2. Limiti 550-600 yap
3. Kdv yi yüzde 5'e indir ya da komple hem ötv hem de kdv muafiyeti getir.
Artık engelli için limiti geçtik, artık limit 1 milyon olsa dahi araç alınamayacak seviyeye geldi her şey. Bayon bir ay önce 200k ya felan 198 alınıyordu şimdi 230 k muafiyetli fiyat.
Anadolunun küçük bir ilinde bir reno bayisinde satış danışmanı şunu dedi
"ötv muafiyet istiyorsanız raporunuzda sorun olmasa dahi maliyeye gidip özerge alacakasınız" dedi.
Dedim bu niye böyle, dedi; "Bu sadece bu ile özel bir şey, çok fazla suistimal var".
Düşünün beyler bunu söyleyen satış danışmanı, kim nasıl araç alıyor bayiyi nasıl ayarlıyor, raporu nasıl alıyor belli değil.
mchi
Ben sana duygu sömürüsü yapıyor musun demeden önce bir mesajlarına ve üyelik tarihine baktım. 2019 yılında üye olmuşsun. Yazdığın bütün mesajlar ötv muafiyeti. Tek bir sağlık sorunun hakkında bir şey yazmamışsın, sana iki soru
1. Çok özel değilse engelin ne
2. Yine çok özel değilse engelli yakını mısın ve yakınının rahatsızlığı ne