nickneymi
Simdi güzel kardeşim ya bilmeyerek ya da kötü niyetle inanmak istemediğin bir şey var bilale anlatır gibi anlatacağım lütfen dikkatle dinle.
Sen diyorsun ki 2 sınıf var, ortopedikler ve %90 lar.
90liklar zibilyon tane araç aldığı için ortopediklerin hakkı kısıtlandı. O yüzden 90liklar dursun hissedilmicek olan ortopediklerin limiti kalksın. Bu limitin kalkma ihtimali konuşulduğunda da şikayet etmeyin. Ben şahsım adına sevinirim ama adil olmadiginida söylerim. Gelelim nedenine.
Aslında 2 sınıf yok 3 sınıf var. Bak 3 sınıf.
1) Biri mağdur ortopedikler hemfikiriz.
2) İkincisi dolandırıcı olmayan mağdur %90 liklar. Ben şahsen henüz hiç ÖTV siz araba almadım.
Ki burası inkar ettiğin nokta.
3) Üçüncüsü detaylarını sende biliyorsun dolandırıcı, kötü niyetli, 3 kağıtçı %90 liklar.
Burda da hem fikiriz.
Şimdi sen dolandırıcı %90liklarin yüzünden limitlendirilmissin de bizde limitlendirilmisiz.
Biz de kötü niyetli olsak senin gibi ya da doğuştan bencil, bizden de sana bir sürü argüman türerdi.
Yahu %90 nere %40 nere ufacık oranıyla oturup dua etcegine bize laf söylüyor (senin yaptigin aynen bu)
Sonradan bi hak tanınmış önümüze geçmeye çalışıyor. Vb. Vb.
Bizde böyle şeyler söylüyor olsaydık saçmalamış olurduk değil mi. Peki sen neden saçmalamakta ısrar ediyorsun.
Ayrıca sinirlerine hakim olamayıp hakaret ediyorsun güzel kardeşim.
Sen kimsin ki işimiz gücümüz yok sana duygu sömürüsü yapacağız.
Git bi aynaya bak ben kimimde tanımadığım bütün bu insanları aynı kefeye koyup hakeret edebiliyorum diye kendini sorgula.
3 kuruş aklınla bize ettiğin hakaretler yeter.
Şahsen ben insan olduğum için, yanlış düşünüyorsun bak biz de böyle dertler yasiyoruz diye örnekleriyle anlatıyorum. Anlarsın belki diye.
Ama sen bencillik duvarını yıkmaya yeltenmiyorsun bile.
Ek not hali hazırda milyonluk BMW ye biniyorum ister inan ister inanma hiç biriniz kadar umrumda değil bu ÖTV olayı.
Bi imkan taninmis işime gelirse kullanır eşime bir araba alırım hayat standardımızı yükseltirim gelmezse 1-2 sene daha bekler gider ÖTV sini öder alırım.
Ama buna gerçekten ihtiyacı olan listenin 2 numarasında bir sürü aile var. En az senin kadar mağdurlar.
Al sana matematik.
O %89 vb dediğin muhabbetlern hepsinde seninle hem fikirim. Sen ne kadar ses cikardiysan bugüne kadar aynı oranda altına imzamı atıyorum.
21121210G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi