açız diyip, milyonluk araba peşinde koşan
Geçiş garantisi, hasta garantisi, kur garantisi... Günde 25 saat çalışıp vergi ödesek bile bunları karşılayacak gelir bulamıyor devlet. Para basıp ödüyor. Meyve sebze 20 tl kıyma 120 araba da 1 milyon olur.
balakgazi
konu ben mümkün mertebe bu alanda siyasete girmekten kaçınıyorum insan kelam ederken önce düşünmeli
3) ben 2006 2007 yıllarında yeşil kart komusyonunda bulunmam sebebiyle ahırlarda engelli kardeşlerimi yaşlı insanları görürken şimdi buradaki bazı arkadaşların cahilce kötülemeye kalktığı iktidarın kanun değişiklikleri ile yaşlı - engelliye ben bakacağım diye kavgalara şahit olduk
Düşünmeli... Şu an özel tertibatla kimse binemiyor. Benim gibi %90 raporu olanlar rahat inip binebileceği genişlikte araba bulamıyor. Kimler biniyor? Evinde "özürlü besleyen"lerin şehirdeki akrabaları biniyor. (Devlet para verdi Allah razı olsun ahırda bakılan özürlüler baş tacı oldu diyen zihniyet)
DOĞRU OLAN İSE
3)insanlar istediği arabayı almalı ekonomik durumuna göre
Sakatlık-yoksulluk kısır döngüsü inşa edileli beri vergi indiriminin amacı unutuldu. Niye indirilir? Şartlar gereği geniş bagajlı, rahat, özel tertibatlı arabaya ihtiyaç duyan vatandaş bunlara ihtiyaç duymayan kimselerle aynı parayı ödesin diye. Makam sınıfı hariç tutulup ne fiyat
ne motor ne de çekiş sistemi kısıtlaması olmalıdır. Engelli olmasa C200 alacak olan biri E200 station wagon alabilsin, Fiesta bana yeter diyecek olan biri C-max alabilsin. Mesela Erzurum'da yaşayan biri 4x4 Subaru Outback binemesin mi?
2 lite motorlular ötvsiz satılır, 5 yılı dolduran kişi eğer satmak isterse 1.6-2.0 arasındaki ötvyi iade edebilir. Böyle olursa kimse 2.0ın ticaretini yapamaz.