Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliler için ÖTV'siz araç alımında 2022 yılı limiti belli oldu: 450.500

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İhtiyacı olsada olmasada artık mecbur bekleyecekler çünkü limite giren arac yok su an bizi düşürdükleri hale bak

Önümüzdeki seçimlerde reise bi şans daha verelim. Bence en geç 25. Senesinde başaracak. 2023 diyor vaad ediyor bunu bı düşünün

21121210G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MUR37
yok yok hocam bence 2 milyon yaparlar ya. Kesin yaparlar %1000 ihtimalle. :D :D

mchi

Ya nasıl bunu yazabiliyorsunuz? Hakikaten beyninizde hiç mi nöron kalmadı?

osseoboys

Ama 2053 ve 2071 de diyor beni çok etkiliyor niye hakaret ediyorsunuz ki anlayamadım :)

1.6 dizel üstelik suv kasa çok araç var. Niye 2.0? 1.6 motorda %50-80 ötv var. 2.0'da ise %130-150. 5 sene sonra satarken 2.0'ın rantını yemek şahane di mi :) (2.0'dan çok korkuyorum) ..

Neden rahatsız oldun?vatandaşın vergisiyle 3000 4000 motorlara binenlerden rahatsız olmayıp sana bu mu dert oluyor?bugün bu kısıtlamaları getirenler feto ile beraberken kimlerin sahte raporlarla araba aldıklarınla çok ilgilenmiyorlardı.bilmediklerini mi zannediyorsun bunları o zamanlar

Dur hele şakasına dedik. Beni 3-4 bin motor değil onlara verilen para ilgilendiriyor. Makam sınıfı araçların ülkeye girişi 80-100 bin euro. Orta üst ise 50 - 70 binlerde. Onlar kendilerine bunu alıyor, ben de seçimlerde cevabımı veririm. Sorun değil.

Bizim isteğimiz şu. Ülkeye girişi 40 bin euro olan 1.6 motorlu Mercedesler Bmwler alınırken girişi 25-30 bin euro 2.0 motorlu araçların satışı yasaktı. Bunu serbest bırakalım dediğimizde vergi rantından bahsedildi. Onun çözümü de ya 5 değil 10 yıl satış yasağı olacak, ya da ötvnin yarısı satarken iade edilecek. Çözmek iseyen çözer.

mchi
Şimdi anladım hocam :D 2071 'de limitimizi artıracaklarmış güncel bilgi arkadaşlar.

osseoboys Uçan arabalara ÖTV siz bincez düşünebiliyor musun :)

Evet 2.0 alınacaksa aracın üzerinde 10 yıl yasak olabilir, veya daha mantıklısı %150-220 gibi eziyet rakamların yerine motor hacmi farketmeksizin bütün araçlar için <1600 tarifesi uygulanır.

Ötv hakkında bu indirimden faydalanan bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Merhaba arkadaşlar şimdi limit 450 bin TL mi güncelleme olmadı mı yani şuan otomatik olarak hangi arabayı alabilirim normal fiyatı 450 bin TL mi olması gerek en yüksek

neden reis daha iyi öldürsün diye mi herhangi bir siyasi tavsiye vermeniz sitenin dürüstlük kuralına aykırı...moderatör uyuma...

tuncay4236 Moderatör 2123 u bekliyo kardeşim. Dediklerini o süreye kadar yapamazsa biz bütün reiscileri banlicakmis

Ya arkadaş illa bir yasak mı olmalı.ne biçim düşünceler bunlar.Beğenmedikleri Türkiye de kısıt yoktu..

Arkadaslar kilicdaroglu na ulasmak lazim adam şunu yapacaz diyo ertesi gun akp yapiyor. Bi soylese engelli ötv diye aninda yaparlar.

Yokmu hic tanidigi filan olan

Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener'in Twitter hesabına ben yazdım.
Arkadaşlar birer dakikalarını ayırıp yazabilir diye düşünüyorum.
Kaybedecek bir şeyimiz olmaz.

Allah aşkına limit hakkında hiç bilgisini olan yok mu artış yapılacak mı kaldık ortada ya

Yapılacak Aralık 31 de. Oranıda Ekim'de belli olur :)

Kılıçdaroğlu 1.6 motor ve altındaki araçlardan ÖTV 4 te1 oranına indirilicek.

Son düzenleme:
Olay şu arkadaşlar.
1.6 ve altındaki araç satışları durma noktasına gelecek.
Buda gösteriyor ki,
Ayda 2-3 kez zam yapan otomobil firmalarının bundan sonra işleri bayağı zorlaşacak.

ÖTV değiştirme yetkisi Cumhurbaşkanına geçti! 3 kat artırabilecek ya da sıfıra indirebilecek. Reis bizim şu üst limitide yükseltse veya kaldırsa.

Bu konuda okadar gereksiz muhabbet donuyor zaman zaman okadar boş yapan varki. Girde kilicdaroglunun twitin aldina bitane yorum yaz diyoz baktim bi tane yorum yazilmamis arkadas.

Bu işi sadece Kemal KILIÇDAROĞLU düzeltir . Başka hiç kımse duzeltemez . REİS diye pesınden gittiğiniz adam hangi düzeni bozmadı? Yapabileceğimiz tek şey Kemal KILIÇDAROĞLUNA bir şekilde ulaşıp durumun aktarılması . Kesinlikle düzeleceğine eminim

fethiak

Maalesef hesapları kendileri takip etmiyor danışmanlar bakıyor.
Ankara’da ikame edenler gurup toplantısına katılıp görüşme daha yapıcı olur

Mevcut hukumetten bu konuyla ilgili adım beklemeyin. Kilicdaroglu ile iletişime gecilmesi gerek siyasilerle baglantili arkadaslar vardi onlar iletisime gecebilse sorun duzelecek. Zaten mevcut hukumet engelli için degilde muhalefete inat bu işe bi çözüm bulabilir. Otomatik sadece i10 kalmiş resmen insanlara zulüm ediyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt