Yılbaşı öncesinde başlayan araştırmalarımız sonucunda geniş bagaj hacmi ve uygun fiyattan dolayı ocak ayında egea cross wagon araca yazılmıştık.
O zamanlar 1.6 dizel otomatik olarak yazıldık fakat gel zaman git zaman araç limitten çıktı. Tam artık seneye kaldı diye düşünürken, nihayet geçen ay haber geldi, sistemde bir adet egea cross wagon lounge 1.0 manuel araç görünüyor ilk sırada siz varsınız almak isterseniz diye aradılar.
Aracı babam veya annem kullanacak o yüzden manuel olmasını gözardı ederek kabul ettik. Parasını liste fiyatı üzerinden anlaştık faturası kesildi. Zaten kararlıydık kesinkile fazladan para vermeyecektik, Sağ olsun st. fazladan para, aksesuar boya koruma cam filmi vs gibi şeyler istemedi.
Engelsiz fiyat listesindeki resmi kampanyalı fiyattan ödeme yaptık. (Faturanın kesildiği gün 26 haziranda 450k idi )
Araya bayram tatili girdi, Fatura kesildikten tam bir ay sonra aracı teslim alabildik. Bu bir ay içinde daha teslim almadan aracın vergili fiyatına 160 bin TL zam geldi. Zamlardan etkilenmedik.
Şimdi geleyim araca. Lounge donanım günümüz standartları için gayet yeterli, özellikle 10 inç ekran ve 7 hayaletimsi gösterge aracı zengin gösteriyor. En önemlisi bagajdı bizim için, 550 litre wollex wgp-100 akülü tekerlekli sandalyem sırtı yatırıldığında katlamaya gerek kalmadan bagaja sığdı. Tek dezavantaj şimdilik manuel olması.
Sizleri bilgilendirmek istedim. Darısı bekleten dostlarımın başına. Ben elendim
sizlere kolaylıklar ve sabırlar diliyorum. Umarım herkesin gönlüne göre olur.