Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilerin ÖTV hakkı kısıtlanmak isteniyor! | Bülent Küçükaslan

Süreyya Sadi Bilgiç 2015 yılında Ispartada kaza yapmış kendisi ve danışmanı hafif yaralanmış fakat karşı arabadaki 2 kişi ölmüştür Öncelikle geçmiş olsun diyerek bu tip olaylar tüm sağlam kişilere olabilir ve bir gün herkes engelli olabilir düşüncesiyle empati kültürünü geliştirmeli engellilere tanınan haklara dokunulmaması hatta daha da iyileştirilmesi gerekliliği kafalara kazınmalıdır

Süreyya Sadi Bilgiç 2015 yılında Ispartada kaza yapmış kendisi ve danışmanı hafif yaralanmış fakat karşı arabadaki 2 kişi ölmüştür Öncelikle geçmiş olsun diyerek bu tip olaylar tüm sağlam kişilere olabilir ve bir gün herkes engelli olabilir düşüncesiyle empati kültürünü geliştirmeli engellilere tanınan haklara dokunulmaması hatta daha da iyileştirilmesi gerekliliği kafalara kazınmalıdır

Whatsapdan kendisine yazın ya da arayın konuşun

ben arıyorım ama 1 defa çalıp meşgule düşüyor. sanırım engellemiş beni. birisi arayabilir mi acaba dün bir arkadaşımız sizinle detaylı konuşmuş H sınıfı ehliyeti olanlar için sınırın kaldırılması gerektiğini anlatmış falan deyip hatırlatır mısınız. bakan ile görüşmüş mü sorar mısınız lütfen.

Telefona bakamıyor olabillir!
Burayı takip ettiğine eminim!!
Yasanın geri çekilmesi için yazmaya devam.

Zamanında komisyonda görüşülmeden önce taner kardeşimin verdiği tüm numaraları aradım bimer cimere ve birçok platforma mail attım hala kendi çapımda kulis yapıyorum hatta bir gün millet vekili diye taneri aramışim kendisi şahittir ozamanlar taner yucells ve birkaç kişi dışında bu konuya el atan pek yoktu ki o azınlık öncü arkadaşlardandım belki bu uğraşlar olmasaydı herkes uyurken bu yasa ilk haliyle çıkacak millette bu yasayı araba alırken öğrenecekti şimdi bana verdiğiniz akla gelecek olursak bu durumu beyfendinin düşünecek kendi aklı ve vicdanı yoksa idrak edeceğini sanmam yada akp bunu getirmeden önce akledemiyormuydu desekte oy kaygısı duymuyorlarsa bu yasayı zaten geçireceklerdir muhalefetinde oykaybı yasamalarına sevinmesi ve birsey yapmamaları normaldir olan yine gerçek hak sahiplerine olacaktır Birşey yapılacaksa kamuoyunu bilgilendirme ve toplumsal baskı gösteri yürüyüşü gibi unsurların daha fazla etki yaratacağını düşünmekteyim Tecrübeyle sabittir

Mevlüt çavuşoğlu 0532 6311646
fatma şahin 05332719126
nurettin canikli 0533 777 44 44
mehmet müezzinoğlu 05325175999
fikri ışık 0532 286 18 34
bekir bozdağ 05057776601 0542/ 647 4087

numaraların doğruluğunu teyit edemedim. aramakta fayda var. hepsi bakan başbakan yardımcısı.

Bende yazdim ve aradim okuyo ama acmiyo teli elbet pes edip birimize donecek baskiya devam sevgili arkadaslar

bugün saat 14:00 de meclis genel kurul toplantısı var. bugün süreyya bey'in komisyon toplantısı yok. belki müsait değildir ondan yazmıyordur cevap veremiyordur.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık : 0 533 651 33 82 bu da önemli bir milletvekili. whatsapp tan yazalım buna da

ben uzun uzun yazdım

Konuya tam hakim birini çağırıp dinlemeleri lazım.Yasa çıkarıp kısıtlama yapıyorlar ama meselenin iç yüzünü bilmiyorlar malesef.

ne yazalım arkadaşlar, kısaca bir metin örneği var mı?

senugu

meseleyi anladı artık özellikle süreyya bey :)

adam komisyon tutanaklarında musa çam'a diyor ya bana hiç mesaj gelmedi diye. hayatının en büyük hatasını yaptı :)

tanerbudak

Bende yazıyom bol bol meseleyide anlatıyorum lakin iki kelimede olsa görüşmeler yaptık geri çekeceğiz diye cevap yazsa ne güzel olur

İnşaAllah. Twitter den yazdım.Engelliler güzel haber bekliyor sizden diye
@sdbilgic32

eger bunu yapğmaya ve yasalaştırmaya kafaya koymuşlarsa kdv nin kalkması bir nepse faydası olur sanır ...

evet gördüm. whatsapp sosyal medyadan mı sayılıyor yahu. komisyon biteli günler oldu bu hala komisyonda halledeceğiz diyor. buna bend e yazdım cevap vermedi

Onun bahsettiği komisyon muhtemelen bütçe görüşmeleri. Orada oylamada gösterecekler sanırım kendilerini. Anlayamadığım bir konu daha var Zeytinliklerin imara açılması konusu tüm ülkeyi galeyana getirirken engellinin elinden üç beş hak hırsızı yüzünden hakları gasp ediliyor ve bir Allahın kulundan da ses çıkmıyor. Ne yapalım yani taksimin orta yerinde kendimizi mi ateşe verelim sesimiz duyulsun diye. Zaten hayata karşı hep kimine göre 1 kimine göre 10 adım gerideyken bir de bu siyasi oyunlar insanın canını ziyadesiyle sıkıyor. Off yine darlandım ben.

tasarı genel kuruldan geçip kanunlaşınca chp ortalığı o zaman karıştıracak. yukarıda da yazılmıştı. ak parti yaptı biz engel olmaya çalıştık diyecekler ve ak parti oy kaybetsin biz oy kazanalım derdindeler. isteselerdi kılıçtaroğlu bile tv lere çıkıp bas bas bağırırdı hükümet engellinin haklarına göz dikti. aciz devlet bunlar diye

tanerbudak
meseleyi anladı artık özellikle süreyya bey
adam komisyon tutanaklarında musa çam'a diyor ya bana hiç mesaj gelmedi diye. hayatının en büyük hatasını yaptı

Taner sesli güldüm, Allahta seni güldürsün inşallah ;):D

Süreyya bey olumlu olmusuz birşey yazmadi. Taner amiira bir alo deseniz

Genel kurulda bir vekil 3 dk söz alıp dile getirse durumu iyi olur

süreyya bey açmayınca bari dedim ayşenur bahçekapılıyı arayayım. açtı telefonu. sordum tekrardan. hepsini ilettim komisyona diyor. dedim komisyon başkanına ben de ilettim zaten :) bakan ile görüşüldü mü onu merak ediyouz dedim. iletildi iletildi hepsi dedi.

Süreyya bey e yine yazdım kısada olsada bir cevap yazın telefonları açın diye yine okudu bütün yazdıklarımı ama birsey yazmadı.taner şimdi bir arasa açabilir telefonu

arıyorum hemen :)

Evet arkadaşlar aradım konuştum. biraz kızgın gibiydi. anladığım kadarı ile aramalardan ve whatsapp yazılarından rahatsız olmuş gibi yani. :) kendi kaşındı ben ne yapayım. toplantıdayım sonra konuşalım dedi ama kısa da olsa konuştu durumu anlattı. durum şu: söylediğin herşeyi (whatsapp tan yazdığım herşeyi, değişiklik için olması gereken kanun metnine kadar yazmıştım) bakan bey e ilettim dedi. pazartesiden itibaren genel kurul da görüşülmeye başlanacak torba yasa dedi. 1 ay içinde de tamamlanacak dedi. en son cümlesi ise şu oldu : 'BAKANIMIZA İLETTİM AŞAĞIDA KARAR VERECEKLER YASA TOPTAN DA ÇIKARILABİLİR TASARIDAN'

Büyük bir ihtimal ile genel kurulda bir teklif ile 78.madde tamamen torba yasadan çıkacak kanaatindeyim. bakan bunun ipucunu vermiştir ki bu cümleyi sarfetti bence.şimdiden hayırlı olsun demek istiyorum. artık bir kıyak yaparsınız bana :)

Emeklerimiz boşa çıkmayacak inşaAllah.Telefonları neden açmıyorsunuz yazmam telefonu açmasında etken oldu desene

Üst Alt