Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilerin ÖTV hakkı kısıtlanmak isteniyor! | Bülent Küçükaslan

senugu

elitaş ın numarasını paylaşamayacağımı söylemiştim. anlayışla karşılayacağınızı ümid ediyorum. lütfen kusura bakmayın. ben gereken herşeyi yazıyorum kendisine zaten

tanerbudak Sanırım sırf senden kurtulmak için bu yasayı çekebilirler Taner bey, adamlara illallah dedirttin :)

Erdogan Er

dedim ya ben çok inatçıyımdır. sizlerden ricam süreyya bey'e whatsapp tan şunu yazmanız : Başkanım dün taner bey ile görüşmüş ve engelli ötv araç alımında getirilen kısıtlama ile ilgili maddedin toptan kaldırılabileceğini söylemişsiniz. İlginiz için çok teşekkür ederiz. Allah sizlerden razı olsun.

tanerbudak kardeşim bizlere de yaz bu arayacağın numaraları bizler de elimizden geldiğince baskı yapalım.

amiira

o numaraları veren kişi paylaşmamam konusunda tembihde bulundu. veren kişi de bizim bu forumdan. anlayışla karşılamak lazım.

aradım ama biri sürekli kapalı diğeri de cevap vermedi. ama sanırım maliye bakanının özel kalem md. değişmiş bana verilen numaranın sahibi değil şuan ki özel kalem müdürü.

gayet iyi olacak kötüye kullanırsan bir hakkı böyle olur

lutfuyarar

bizim amacımız ve çabamız da bu zaten. kötüye kullananlar ayıklansın. onalrın suçunun cezasını bi neden çekelim ki.

tanerbudak Bu iş çözülürse Taner beye güzel bir kıyak geçmemiz lazım :) Gerçi olumlu sonuçlanmasa da gayretine karşı bir kıyağı hakediyor :)

Taner bey sizin belirttiğiniz şekilde başkana yazdım. Şu ana kadar bir kez dönüş yapmıştı. Dönüş yapmasa bile okuması yeterli olacaktır.

Bu tasarının yasalaşmayacağina dair umutluyum. Sonuç her ne olursa olsun buluşma düzenleyelim arkadaşlar. Hem herkesin merak ettiği taner arkadaşımızı ve birbirimizi tanımış oluruz.

De haydı mücadeleye devam...

kimyager0529

yazılanları okuyor. dün bana dedi ki; yazdığınız herşeyi bakan beye ilettim. buluşma iyi fikir aslında.

evet ya ben yazmayınca kimse yazmıyor. hayırlı haberi dün verdik ya. dün ayşenur bahçekapılı da süreyya bey gibi söylediğiniz her şeyi bakan beye ilettik demişti. bundan sonrası maliye bakanlığında. süreyya bey aşağıda bir karar verecekler dedi ve telefonu kapatırken son cümlesi de MADDE TOPTAN ÇIKARILABİLİR DE oldu.

Büyük harflerle yazdığınız hem kulağa, hem de gönül teline ne de güzel dokunuyor taner bey.

Ha bu belirlenen limitten daha yüksek bedelde bir araç alacağımdan değil. Ama mesnetsiz şekilde hakkımızın alınacağındandır feryadım.

Hani gazete haberlerini deklare ediyor ya her yere mail atan arkadaş. Bunları biz zaten biliyoruz. Devletin denetim kabiliyetini ve erkini kullanmasıyla çözülecek sıkıntılar bunlar. Yoksa pireye kızıp yorgan yakmak en kolayı...

nihayet fotoğraf ekleyebildim profilime. merak eden arkadaşlar vardı. sıradan bir insanım yahu :)

tanerbudak

Heheheheh, nihayet gizem kalkdı. Gerçi dün akşam Whatsapp'da görmüştüm resminizi.

Maşallah kızınızda pek güzel, Allah bağışlasın :)

Vergiler çok acımasız olduğu için kaçak yakıt kaçak sigara ve kaçak alkol daha çok kayba neden oluyor. KDV yüksek diye naylon faturacı sayısı belirsiz. SGK primleri yüksek diye hiçbirşeyi olmayanlara vergi levhası alınıp SGK primleri ödenmeyerek devlet zarara uğruyor. Ötv az olsa çoğu kişi engelli hakkını kullanmaz zaten. Kaç kişi ötv si düşük ticari araç alıyorki ?

Mücadele eden herkesten Allah razı olsun. Geçmişte 1998-2000 de çok mücadele ettik sadece Hüseyin Çelik yardım etti diğer tüm siyasiler kofti çıktı. Şimdikiler gözüktüğü gibidir inşallah.

enes75

Enes75 Haberi iyi okuyun! Evrakta sahtecilik suçu var. İhtiyaç sahiplerinin hakkını suistimal etme şerefsizliği var. Peki çıkarılmaya çalışılan yasanın bu haberde yaşanan olayı engellemeye dair bir tarafı var mı? Elbette yok. Şu an yapılmakta olan şey suistimal edene de etmeyene de araç alımında fiyat, dolayısıyla marka ve segment sınırlaması koymak. Yoksa etmek isteyen yine suistimal edecek. Lütfen artık sebep-sonuç ilişkisini doğru analiz edin.

evet güncelleyelim hadi konuyu.

Bugün cuma ve herkese hayırlı cumalar. Komisyon başkanı Süreyya bey'e cuma mesajı yazalım whatsapp tan. ve bizim konu için desteğinden dolayı teşekkür edelim derim. hem konuyu sıcak tutmuş oluruz unutmaması için. bu tür mesajlar faydalı oluyor.

Süreyyacığımın numarası neydi arkadaşlar

battal

Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç : 0 532 331 54 86 ters birşey yazmayalım ne olur. yok şu olsun yok bu olsun gibi fikirler sakın yazmayın. sadece teşekkür mahiyetinde hayırlı cumalar mesajı olsun. biraz gururlarını okşayalım yani.

Üst Alt