Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilerin ÖTV hakkı kısıtlanmak isteniyor! | Bülent Küçükaslan

genel kurul başladı. toplasanız 100 milletvekili anca var.

yoklama yapılıyor

izleyen varsa takip etsin bize de bilgi versin. ben sessiz izleyebiliyorum sadece

arkadaslar komisyona vekillerimize ulaşan arkadaslarım rica etsem engelli kadrosunda çalışıp emeklisi gelmiş 2008 öncesi işe başlamış engelli işçi kardeslerimiz vergi indirimi alamayor almak isterlerse 40 olan mevcut raporları engelleri düzelmiş gibi 30 ..35 düşürülüyor emekli hakları ellerinden alınıyor bunun içinde mesaj meil atacağımız bi yerler varmı lütfen bizede yardımcı olun

Bu yasa cıkarsa sımdı değil ama 5 yıl içinde cok mağdur oluruz. Şöyle ki benım gecen sene aldıgım aracın fabrıka cıksı fıyatı 45 bin tl idi. Bugun itibarı ıle 63bin tl 1 yılda artan fiyatı. 5 yıla vurursak 5yıl da şu an ki fiyatı 115bin olan aracı bıle alamayacagız . Hükümet belırledıgı fıyata her yıl 15-20 bin tl zam yapmayacagına göre . Elle tutulur hiçbir yanı yok bu kararın. Sırf engellılerın arac alımının önünü kesmek .

ılgaz20
çok dogru yazmissiniz. burada bazilari öle bir baski yapiyor ki, neredeyse yasanin verdiği. mahkemelerin haklı buldugu duruma suc diyecekler.

burada su var, eger bu hakkın kalkması durumu olsa ne 90 lik ne de aile kullansin, ama öle bişey de yok, ben 200 binlik araba değil 300 binlik araba istiyorum diyenler mahkemelerin verdiği bu hakkin kaldirilmasi için vekillere mesaj atip yeter ki biz 300 lük araba alabilelim diyorlar.

tsunami_
her yil degerleme oraninda artacak o da enflasyon degil vergilerin artiş orani oldugu için cok bi geri gidiş olmaz. ama çikmazsa daha iyi tabi

selo_selo07

Daha önceki sayfalarda birçok milletvekilinin, bakanın cep telefonu numaralarını paylaştık. imkanınız var ise kendiniz yazın. adamların başını şişiriyoruz zaten araya bir de bunu sokacak kimsenin vakti de yok imkanı da yok.

euro nun artış oranı ile yeniden değerleme oranı birbirinden çok çok farklı maalesef. araçlara %20 zam geliyorsa yeniden değerleme oranı %14 civarı oluyor. enflasyon düştükçe yeniden değerleme oranı da düşecek ama euro yükseldikçe araçlara zam gelecek. 5 yıl değil 3 yıl sonra araç alınamayacak düzeye gelecek. bakanlar kuruluna bu artış oranını %50 arttırma yetkisi veriyor kanun maddedi. ancak bakanlar kurulunun aklına gelecek te bu yetkiyi kullanacak. çok zor valla. tutar sınırlaması olmaz kabul edilemez. 1,2,3 kademeli sınırlama gayet mantıklı ve yerinde bir karardır. kimse ah vah etmesin boşuna.

Şu alt limiti TL yerine Euro yapsalar iyi olmaz mı, maliyet de Euro zaten...

cumhurbaşkanı gruplar halinde akp milletvekilleri ile görüşecekmiş ,aslında ulaşabildiğimiz akp milletvekillerine sorunlarımızı yazsak ve cumhurbaşkanına iletmelerini rica etsek nasıl olur.

Zaten Cumhurbaşkanı tarafından çıkıyor bu yasalar ve kendi onaylıyor,haksız mıyım..

1.bölüm bugün oylanacak
Her madde için torba yasadan çıkarılması için önerge veriliyor lakin iktidar parti el kaldıran sayısı fazla oldu için kabul edilmiyor.Bizi ilgilendiren madde için geri çekilmesi için muhakkak önerge verilecektir.Geri çekilirmi onu akp vekiller belirletecek.

Son düzenleme:
ulas79

Biz de günlerdir ulaşıyoruz yazıyoruz akp milletvekillerine. Önceki sayfalarda bir sürü numara paylaştık bulun sizde yazın lütfen. Yasa geri çekilsin talebimizdir

tanerbudak

Meclis başkanı Komisyon başkanına ve bakana soruyor siz katılıyormusunuz diye.Biz komisyon başkanını ve bakanı ikna etsek olay biter.Taner bey siz sureyya beyi bir arayın)))))

Muhalefet te iş yok. Kılıçtaroğlu bugun cam filmi yasagini bile dile getirdi ama bizim konudan hic bahsetmiyor

Ciddi imzalar toplandı cam filmi için,geçen benim paylaştığım imza ise çok fazla artış göstermedi.
Muhalefetin arkasında 3-5 kişi olunca neyi dile getirebilir diye düşünmeden de edemiyorum.
Kuvveti ilk bizim ortaya koymamız gerekiyor ama pasif kalıyoruz.Yani yarabbi şükür kısmında kalan arkadaşlar var sanırım.

tanerbudak

kılıçtaroğluna daha bu tasarı ilk ortaya çıktığında mail atmıştım ama dönüş dahi olmadı,muhalefet şu an etkisiz eleman.

senugu
arayayım hemen

ulas79
mail ile olacak iş değil bu işler. binlerce mail olacak ki danışmanları ona iletsinler. siz önceki paylaşılan numaralardan ulaşın. milletvekili, plan bütçe komisyonu başkanı ve bakanların bile numarasını paylaştık.

Etkili Eleman Medya Yani Yandaş Havuz Medyası. Onlarda ne istenirse borazan gibi aynı şeyi yazar aynı manşeti Atarlar :)

webtime

orası doğru ama muhalefetin hükümete yüklenebileceği en hassas konulardan biri bu değil mi? engellinin arabasından mı kısıyorsun diye yüklenebilirlerdi. hiç sesleri çıkmıyor. medya bile sesini çıkarmıyor. danışıklı dövüş mü var nedir.

aradım meşgule aldı süreyya bey. bütçe görüşmeleri için komisyonda mı acaba hala.

tanerbudak

7.madde ile ilgili düzenleme önergesini akp den imzalayanlar oldu.Komisyon ve Bakanda katıldıklarını söyledi.Birbirlerinden haberleri var.İlknur inceözün numarayı bulayım ben taner bey size.)) 7.madde geri çekildi

senugu

elitaş genel kurulda mı şuan gördünüz mü acaba? ilknur hn var başkanvekili olarak

ilknur inceöz 0 532 672 6027

aradım danışmanı açtı tabi. kısa ve öz konuşup destek istedim not aldı ileteceğini söyledi. 10 kişi arka arkaya arar ise iletirler vekile ancak.

Siyasilerden her şeyi beklerim,
Ama dediğim gibi kuvveti de bizlerin yaratması şart oldu ve eksiklik bizde.Neden bunu söylüyorum misal forum üyelerinin %90'lık dilimini etkileyen bu yasaya karşı bu konuyu konuşan çözüm çare arayan bir kaç arkadaşız.

Bir an insan düşünmeden edemiyor,iyi bir şey yapıl da biz mi anlamadık...

Evet burda.

Bizim madde perşembe ya da cuma görüşülür gibi

haftaya kalır bence :) akp kendi önerge verecek :)

bütçe görüşmeleri devam ediyormuş şuan. süreyya bey meşgul demek ki

Aynen,böyle bir şey nasıl yapılabilir edilebilir,engellilerin haklarına el uzatan eyyy chp diyerek kendisi yine önergeyi verip kabul eder :D

Üst Alt