Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilerin ÖTV hakkı kısıtlanmak isteniyor! | Bülent Küçükaslan

Bugün çok ara verir meclis başkanı:))
Genel kurul yarında var.bizim madde yarına kalır bence

adam utanmadan 1600 cc motorlu araçlar işimizi görmüyor 2000 cc için düzenleme istiyor valla hayret ettim
şu anda 150.000 tl lik araç alabiliniyor düzenleme kaldırılırsa kaç paralık arabaya bineceksiniz merak ediyorum valla

adamlar alıyor 1 milyonluk araç biniyor 5 yıl ondan sonra arabayı 1,5 milyona satıyorlar bunumu istiyorsunuz bende maliyeye mail atacam bu iş çok suistimal ediliyor ve edilecek diye 90.000 tl olan üst sınırı 50.000 tl ye çeksinler.

Ülke bu kadar zor günlerden geçerken adamlar 300-500 bin liralık araba alabilmek için bakan kovalıyorlar ne ayaksınız anlamadım

konya42

sana ne 900.000 tl param var sana ne alacam bir ferrari 1.600 cc özel yaptırıyom sana ne

devlet bize verdiği hakka kadar düştüyse bitmiş bu devlet bitmiş sana ne

konya42

at bence de arkadaşım yaa. ülke ekonomisi zor durumda bunu ben de kabul ediyorum. ama bu konu çok farklı arkadaşım. bilip bilmeden laf etmen hiç hoş değil. suistimal vardır bunu ben de herkeste kabul ediyoruz. ama suistimal eden gruba gidip kısıtlama getirsin ya da çözüm bulsun. 1 milyona alınabilecek 1.600 cc araç yok bu arada. ama o bahsettiğim grupta lüks araç alıp engelli yakınını arabaya bindirmemiş insanlar çok var. sen de haklısın ama ne olur konuyu biraz araştırıp bilgi alıp ondan sonra eleştir.

50000 liraya tropotör alırsın sende onu sürecek yetenek olduğunu sanmıyorum sen mail at seni ciddiye almazlar zaten
SAĞLAM GÜVENLİ BAŞA BELA OLMAYACAK ARABA İSTİYORUZ ANNADINMI

Arkadaşa özelden mesaj yazdım beni ararsa çok mutlu olurum. anladığım kadarı ile konuya hakim değil o yüzden böyle konuşuyor. beni ararsa onu ikna edeceğime inanıyorum.

[FONT=sans-serif] [/FONT][FONT=sans-serif]ozelkalem@maliye.gov.tr [/FONT][FONT=sans-serif]adresine mail atmaya devam arkadaşlar [/FONT][FONT=sans-serif][/FONT]

[FONT=sans-serif] [/FONT][FONT=sans-serif]ozelkalem@maliye.gov.tr bilgisayar başında elinde telefon olan arkadaşlar 5 dk ayırıp 1 mail atınız[/FONT]

valla alamazsak bile hayal ediyorduk onuda elimizden almaya çalışıyorlar...
bence sınırı vergisiz 150000 yapsınlar
yani illa yapacaklarsa

Naci AĞBAL gitmiş Fikri Işık gelmiş.Bekir BOZDAĞ geldi

Çerçeve madde 73 olarak kabul edildi yazıyor.bu gece görüşülür o zaman.Naci Beyin danışmanından haber var mı taner bey?

@konya42;

Sen neden bahsediyon utanmadan bana laf ediyon. Sen kimsin beni yargılıyon biz emek harcıyoz burda istiyoruz. Daha önceden hakkımız olan bir şeyi kaybettik zaten önceden alabiliyorduk senin gibi çekemezler olduğu için ve suistimalciler olduğu için kaybettik anlatabildiysem eğer.

Sen ne ayaksın bide bunu anlat bu fesatlık çekememezliğin sırrını açıkla. Ben toyotanın elektrikli suv aracı var C-HR 1.8 cc 140bin tl civarı onu istiyorum. Yakıt tasarrufu içinde düşünüyorum sokağa atacak param yok çünkü. Desen kdv yi almasın devlet bize araba beleşe geldin o zaman devleti suistimal etmiş oluruz. Kdv ödeyince devletimizin kasasına giriyor. Çok param varsa zaten öder alırım ferrarimi, senin ağız kokunu çekmem.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

CİMERE yazmıştım , maliye bakanlığına yönlendirdiler.
Cumhurbaşkanına ulaşmak şart oldu.
Engelliye huzur yok bu memlekette.

Bazi arkadaşlar saçma yorumlar yapıyor yine.
Az biraz yorumları takip ederlerse, suistimali kimlerin yaptığını, çözümün ne olduğunu çok rahat anlayacaklar.

Kaç tl lik araca binmek istediğim de seni aydınlattı mı merakını alabildim mi [emoji23] insanın fikri ne ise zikride odur. Eğer ben suistimal ediyorsam devletimin de görevi beni tespit edip cezamı kessin. Kimsenin hakkını engellemek olmamalıdır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

senugu

şimdi aradım tekrar. hakan bey diğer telefonda olduğu için halis bey diye biri açtı. ona da durumu anlatırken hakan bey yanından durumu bakan beye ilettik mesaj ile dedi. bakan şuan başbakan ile toplantıdaymış sonra yine genel kurula gidecekmiş. çok yalvardım ne olur görüştürün beni bakanımız ile diye ama çok yoğun bu aralar dedi. halis bey e tek tek anlattım ve anladığını da teyit ettim. bakan beye ileteceğini söyledi. bizi arayanları bakan beye mesaj ile iletiyoruz yüzyüze görüşmemiz mümkün olmuyor dedi.

bir arkadaş kızacak bana yine bakan peşinde koşuyorum diye ama durum bu. :)

90.000 ötv siz üst limit olarak kabul edilir. 1.6 motor sınırı devam eder. Daha lüx araç istemek abartı olur.

Konunun başından beri bazıları kendi içinde kavga ediyor. Bence buna hiç gerek yok. Bakalım görelim ne olacak...

Hak kısıtlanması olur ise hep beraber sesimizi duyurmak için birlik olmalıyız...

Suistimal edenleri de önce ALLAH'A sonra yetkili makamlara havale etmeliyiz...

17 10 2017 TARİHLİ BAŞBAKANIN AÇIKLAMASINDA; Engellilerin araçlarıyla ilgili yeni bir düzenlemeye gideceğiz. Fiyatı, vergisiyle 150 bin liraya kadar olan araçlar artık hiçbir vergiye tabi tutulmayacak. . derken ne tür vergiler, anlamına geliyor..

Kdv de almıyoruz. Ama limit Ötvli 150.000 deseler... Harika olacak. Hatta Ötvsiz 90.000 limiti de süper olur.

var mısın iddaaya?

Yeterli. Öyle olması. Ama birde Kdv düzenlemesi yapılsa iyi olur...

Üst Alt