Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evlilik ile ilgili tereddütlerim var. Ne dersiniz?

Ne diyorsun Helsinki
Aldatıyormu bu,acaba başka kimler tanıyor,
İnsan kaynakları bitirmiş ama şimdilik cotsco diye bir yerde çalışıyormuş.

Nedir cotsco?

Sağolun kağan sende çok iyi bir insan,
Adam gibi adamsın🙋

Bugün kendimi bilirkişi ilan ediyorum.
Sırf DERS ÇALIŞMAMAK için her konuya atlıyorum bu arada.
Çevremde maalesef çok örnekleri var.Uzaklık hiç iyi değil.Maddi manevi yıpranırsın.
Benden size son bir şarkı...affınıza sığınarak ama konuyla alakalı ne yapayım yani...
UZAKLARA UÇMA KUŞUM, UÇUP DA GİTME VURULURSUN
MASALLARA KANMA KUŞUM, ÜZERSE ELLER YORULURSUN...

[FONT='inherit']Yüksek ücret ve yüksek üretkenlik Costco, perakendeciler için çalışanlarını alışılmadık ölçüde öder. Şirketin başlangıç ödemesi 11 $ iken. Saat başı 50, pek çok perakendeciden daha iyi değil, ortalama çalışan ücreti saatte yaklaşık 20 dolardır. Bir perakende satış elemanının ulusal ortalama ücreti sadece 11 $ 'dır.

Yüksek ücretlere ek olarak, Costco çalışanlarının büyük çoğunluğu şirketin sponsorluğunda sağlık hizmeti alıyor. [/FONT]
[FONT='inherit'] Costco, çalışanlarının son derece üretken olması nedeniyle bu kadar yüksek ücret ödemeyi göze alıyor.

iyi iyi kaçırma kızı Kanada soğuk olur bol bol geyik görürsün evlen temiz aile kızı aldatmaz git iç güveysi yerleş işte benim stajyerlerim oraya yerleşti AKP gitmeden Tr ye gelmeyiz diyorlar :eek: şartları TR den bin kat iyi hiç düşünme evlen kardeşim hadi hayırlısı inşallah olur bir evlilik platformu kuracağım hepinizi evlendireceğim:p bekar ve yalnız engelli kalmayacak herkes mutlu olacak:eek:
[/FONT]

niye hep yabancı hatun bakıyorsunuz yaaa,ne güzel türk kızları var,türk kızlarını tek gecerim,zorro aklını başına al bence,sonra pişman olursun,kanada neymiş yaaa:D:D.

Zorro, Kanada'ya gidersen söyle yakışıklı olan Kanadalılara, Türkiye'ye gelsinler. Gözümüz, gönlümüz açılsın biraz.. :))

Sizinki can da bizim ki patlıcan mı ? :)))

[FONT=sans-serif]Evlilik mevzusunu iyi düşünmek gerekiyor. Anne baba istedi diye evlilik olmaz. ancak herşeyin de bir zamanı var. çok yaşı geçirmemek lazım.
bekar takılıp, 45-50' ye kadar bekleyip sonra "ne olursa olsun evleneyim yalnızlık zor" demek var işin sonunda...
Vaktinden sonra gelen evlilik de yaramaz... İnsan yaş ilerledikçe daha seçici olur... bir yabancı ile hayatı paylaşması zorlaşır...

ben de bekar takılıyorum. yaş 33 oldu...
Biz engelli bireylerin kendilerine koyduğu bariyerleri, toplumun önyargılarını yıkması zor...
Geçmişte üzücü şeyler yaşadığımız için, Mutsuz olmaktan öyle korkuyoruz ki artık Mutlu olmayı denemiyoruz bile...

ancak hiçbir şey imkansız değil...

örneğin @[/FONT]
albatros_070 @StratoS kendi hayatından alıntılar yapan ve çevresine moral, motivasyon aşılama çabasında olan arkadaşlar sanırım. Allah mutluluğunuzu daim etsin.

Ben sizinle konuşmayı bitirdim. Bence artık sizde bana laf atmak yerine bu yeni ve harika üslubunuzla bana laf atmadan konuşmaya devam ediniz.

Hayat bu, öyle birini çıkarır ki, aşkınızdan neye uğradığınızı şaşırırsınız, o zaman develere selam durmanız gerekebilir.

@gabriel pasternak

Teşşekkürler. Allah sizinde gönlünüze göre versin.

@StratoS ,

tosssss

yahu benimle konuşmayı nasıl bitirirsiniz

şimdi öleceğim kahrımdan , kahhh ,kahhhhh

kah kah kah

Kibirli insanlara özgü tüm tavırları sergiliyorsunuz ,

neymiş benimle konuşmayı bitirmiş miş miş miş kiş kiş kiş

Ben size laf atmıyorum , dedim ya asla kalp kırmam

ama sizin insanlara tepeden bakan burnunuzun yanlış koku aldığını söyleyebilirim .

Karşınızdaki insanları çok küçümsüyorsunuz .

Ben niye develere selam duracakmışım , böyle şeyler okuyup ta beni develere selam duracak biri sanmanıza şaşırıyorum .

Her şey sizin de gönlünüze göre olsun @StratoS bey , konuşmayı kapamadan önce @Batuhan4955 arkadaşımıza karşı sergilediğiniz

olumsuz tavırlardan ötürü bir özür dileseydiniz şık olurdu . Haksızlık ettiniz arkadaşıma ,

neyse canınız sağolsun biz sizi böyle kabul ediyoruz ,siz bizleri etmeseniz de :rolleyes:

SERAFİM

Yine şu başlığı 2 li tartışmaya döndürmeyin lütfen. Aksine sizin ve arkadaşınızın herkesten özür dilemesi gerekiyor. Şimdi çok sevimli üslubunuz keşke o yazılarda da olsaydı da okumasaydık...

Tekrir'lerinize hayran kaldım bu arada. Bende "Yallah Yallah Yallah" diye cevap vereyim size o halde...

Üslubu düzgün olmayan, aşağılayan, emir verip kendisini yükseklerde gören herkese tepkim olacağını söylemiştim. Yine kendinizde olan şeyleri başkasında arıyorsunuz... Bu sizin karakteriniz sanırım.

Benim her şey gönlümce, umarım sizinde belirttiğiniz eksiklikleriniz gönlünüzce olur, içinizdeki eziklik kendisini mutluluğa bırakır, umarım.

Bence çok ihtiyacınız var, sevgiler...

StratoS ,

Demek bizim içimizde eziklik var

ahahah

Siz de de ne göz varmış ama ,

insanların dışını görmeden içini görebiliyorsunuz .

Tavan yapmış özgüveninizin sizi hayeller dünyasına sürüklediğini umarım bir gün farkedersiniz .

Aslında ben sizinle konuşurken , sanki böyle kayalıklar altından konuşan biriyle konuşuyormuş gibi hissediyorum .

Madem , aynı anda ev kredisi , araba kredisi ödüyor , çocuğunuzu ve eşinizi ve üstüne bir de kendinizi geçindirdiğinizi

söylüyorsunuz , öyleyse neden aldığınız maaşı söyleyemediniz
:cool::cool::cool::cool:

Ortalama bir ev kredisi 2500 tl olsa + 1200 tl araba kredisi olsa = Sadece bu iki krediye 3700 tl ödemiş oluyorsunuz mr ekonomist .

Ayrıca 2000 tl evin geçimine harcasanız 5700 tl eder , arabanın benzini evin vergisi , telefon internet faturaları ,elektrik su faturaları

derken bin lira da öyle harcasanız eder 6700 tl , yani üst baş giyim , tatil vs masraflarını dahil bile etmeden 7000 tl maaşlara dayandık .

Anlattıklarınız benim mantığıma hiç uymuyor

SERAFİM

Belki o kadar maaş alıyorumdur, benim maaşım sizi niye ilgilendiriyor? Ama çok merak ettiniz, o kadar yazmışsınız ev kredisine 2.500 TL ödemiyorum. 1.500 TL ödüyorum :D Araç da 1.000 TL. Mr. Ekonomist olarak 2.500 TL kredilere ödüyorum yani Mr....

Neyse, tüm iyi dilekleri paylaşıyoruz sizinle. Bende size yazarken deryalarda dolaşıyorum, Bir mukabele.

Yine sevgilerimi göndereyim size...

StratoS ,

Elbette maaşınızı beyan etmek zorunda değilsiniz .

Ben de size sevgilerimi gönderiyorum

Kiminle evlenecekseniz evlenin ama dikkat edin, bir insana kendi hayat görüşünüzü dikte etmeyin, aynısını da size yapılmasına izin vermeyin. İki taraf da mutsuz olur. Bunun tek oluru, müşterek noktalarda birleşmek..

Zaten evlilik dediğin bir müessese, hayat birlikteliği için bir anlaşma yapmak. Öyle aşığım, yandım öldüm sana deyip evlenenler cicim ayları geçtiğinde ya da sorumlulukları, konumları daha da değiştiğinde (çocuk,yaşlılık vb.) o ilk başlardaki çiftten çok şey alıp götürmüş oluyor zaman.

Bu devirde yapılacak evliliklerde de en önemli faktör maddiyat olacak, dünya bile genel bir ekonomik kötü gidişatta iken..

Bir de bundan 20- 25 yıl sonrası gelecek nesilleri hiç düşünemiyorum; gıda,su kıtlığıyla uğraşan ama şöforsuz uçan arabaların olduğu bir dünyada evlilik yapmak, aile kurmak.

Faruk33 kardeşim kimsenin gazına gelme kafanın uyduğu biri olursa hiç kaçırma. yoksa benim gibi 43 e gelir evde kalırsın

gidengelmez

daha 23 yaşında evlenip iki sene sonra boşansın mı?:eek: 23 yaş evlilik için çok erken millet 35 ve 40 ta evleniyor ve boşanmalar son iki yıldır rekor kırıyor :confused:

Helsinki kardeşim selamlar, 35,40 yaşında boşanmama garantisi veriyor musun? EVLİLİK YAŞINA ALT ÜST SINIR MI GETİRİLDİ ? Yoksa benim mi haberim yok. 23 YAŞ gayet uygundur, aklına kalbine, ruhuna uygun birini buldun mu kaçırma Faruk33 kardeşim.

ZATEN BİZ ENGELLİLER OLARAK ÇOK ZOR EVLENİYORUZ DENGİMİZİ BULAMIYORUZ... HİKAYE UZUN, SONUÇ EVLİLİK OLSUN.

gidengelmez

23 yaş evlilik için uygun mu? :confused: Kardeşim İstanbul gibi metropolde yaşıyorsun köyde değil kim bu devirde 23 yaşında evleniyor :)

23 yaş kesinlikle uygun değil. Evet, insan her yaşta boşanabilir, garantisi yok bunun. Ama, 23 yaşında biri kanunen yetişkin gibi görünse de ruhen daha çocuktur. Bizim ülkemizde 18 e gelince kendi ayaklarının üzerinde duracak şekilde yetiştirilmiyor gençler ne yazık ki. 23 yaşına kadar ailesinin evinde yaşamış, kendi sorumluluğunu almamış bir erkek iyi bir evlilik kuramaz yaşı da çok gençse. Farazi yazıyorum. Konu açan arkadaşı tanımıyorum. Şartlarını bilmiyorum elbette.. Evlilik sorumluluk gerektirir. 40 yaşında 50 yaşında olup evlenecek olgunlukta olmayanlar da var tabi..

Evlilik prangadır. Bekarlık sultanlıktır. Hayatınızı yaşayın. Ve Hayatınızı bir imzaya hapsetmeyin 😂

Helsinki kardeşim konuyu uzatmaya gerek yok.? Ankara gibi bir yerde yaşıyorsun medeniyetin başşehrinde, güzel işlere güzel fikirlere güzel düşüncelere yönlendirelim.. OLUMSUZLUK OLUMSUZLUK getirir. 2 yaşındaki çocuklar bile şimdi cin gibiyken 23 yaşında yetişkin birinin evliliği düşünmesi gayet doğal. ALLAH ev alana ve evlenene yardım eder, maddiyat olarak hangimiz iyiyiz çalışan maaşlı insanlarız, KİŞİ DENGİNİ BULMALI HAYATTA.. herkes gücüne göre davranmalı gücü yetmiyorsa o başka.. ŞARTLARI ÇOK ZORLAMAKTA ÇÖZÜM DEĞİLDİR. Sevgilerimle

Evlenmeyin boşverin:D

Anlaşacağın birini bulmak çok zor

Arkadaşım evlendi yeni pişman özgürlüğü gittii

Koca lafondan çıkmıyo:(

Evlenenler face Instagram da resimler çekiliyorlar
Sanki mutlular gibi 😊

Gösteriş...instagrama ıyuz oluyom

Pluvia

Hahahaha iyi güldüm. Ben de hiç koca lafı dinlemedim. Hep kendimi dinlettim. Kraliçe olan benim çünkü :))) Evde benim sözüm geçer.

Dengini bulursan evlilik mükemmel bir kurum. Bulamazsan sonu hüsran

sweet guy
Boşanmayı isteyen bendim. Karşı taraf bezmedi. Beni seviyordu. Demek ki iyi iz bırakmışım ki hala görüşüyoruz eski eşimle :) Birbirimize saygımızı yitirmedik.

Bu yüzden boşandın sanırım adamı bezdirdin demek :(

O ne biçim laf? Çok ayıp! :)

Her zaman erkek kusurludur. Ama daha yaşın genç... bunu öğrenmek için biraz daha olgunlaşman lazım....

Bu arada, ben 24 yaşında evlendim, 25 yaşımda çocuk sahibi oldum ve hiç bir zaman erken evlendim diye pişman olmadım.

Tam tersine, çocuk bizimle büyüdü gitti, başımız boşa çıktı.. :) Şimdi rahat rahat köpek besliyor, bahçeyle uğraşıyor, gezip tozabiliyorum.

Tabi erken evlenmek de şart değil. İnsan kafasına göre birini bulmalı...

Üst Alt