Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Fatma Şahin: ÖMSS yerleştirme sistemi 1 hafta içinde başlatılacak

ozkancey;
29 kehanetin tutacakmı bakalım :D
yani tutsa da fena olmaz hani..

golden_heart ; Bencede 29 Kehaneti Tutarsa Fena Olmaz :)

KALENDARŞAH kardeşim şu saatten sonra yorum yapmak anlamsız olur klavuz hazır artık boş boş konuşup şöyle olsun böyle olsun demek insanları kırmaktan başka bişey olmaz gerekli yerlerle düşüncelerimizi paylaştık zamanında yetki onlarda nasıl alınır nasıl olur biz karışamayız artık mümkün olduğunca az girmeye çalışıyorum gece rüyalarıma giriyor bu sınav kafa dinlendirelim az:eek:ÖZKANCEY kardeşim senin teorin gerçek olabilir 29 haziranda klavuz çıkar atamanın tamamlanması 15-20 günde işe başlama süresiyle 29 temmuzda iş başı yapılır hayırlısıyla;)

xxxman kardeşim ; İNŞALLAH 29'u Kehanetimiz tutarda ; 29 Temmuz da da Tüm Engelli Kardeşlerimiz işlerine başlamış olurlar :) ... Artık dediğiniz gibi bu saatten cok fazla yorum yapmanın da anlamı yok .. Hakkımızda Hayırlısı Olsun ...

Vallahi haklısın xxxman komuşmaya yorum yapmaya korkuyor insan ,Benim bile içimi bir ,ürperti sardı ... sn Fatma şahinin son açıklaması katti kendine aitse , Ucu açık bir açıklama ,açıklamayı nere çeksen oraya gider.......

xxxman arkadaş .. özkan abi... Atamalar özür gurubuna göremi yoksa sıralamaya ve puana göre mi derken , şimdi geldiğimiz durum sanki özür gurupları bile kendi içerisinde atrışacak gibi , yada bambaşka bir durum ...

artık herşey netleşmiştir, çarambaya kadar açıklanır bence

Öyle bir kısırdöngü oluştu ki bu süreçte sn Fatma Şahin hepimizi bir numara istihbarat analiz elemanı yaptı :)...

Hiç bir açıklaması net değil ve giz şifre dolu mübarek :)...

Bu süreç sonunda bir eyere yerlemeşemesek te analiz uzmanı olarak bir iş bulacağımız kesindir emin olun :))

Arkadaşlar bu hafta tercihleri yaptık varsayalım ilk atamalar ne zaman yapılır bilgisi olan varmı? ilk atamalarda 7 bin kişi alınacağı söyleniyordu yorumlarınız bekliyorum

arkadaşlar mülakat olacakmı? bilgisi olan varmı?

nur-571;

Öğle bir şey denilmedi.. Lütfen sabırlı olun işitme sorunu olan ile ayakta sorunu olan birey aynı şartlara sahiptir.
lütfen yanlış anlaşılma olmasın kalpler kırılmasın, memur olacaklar yani.. onlarda bizlerde eşitiz... saygılarımla

arkadaşlar kura ile katılacak kişiler içinde bu tercih ve tarih geçerli mi?

yüreginleyaz;

Sanmıyorum ben.. Çok tuhaf haber aldık işte.. Boşuna mı okudum ben,
İşitme engellilere standartlara uygun değil bu ne demek !!!!Bana kadro verilmezse bu hak mı efendim 24 yaşına kadar normal sınıflarda derece aldım bu bana hak mı???? Hakkımı arayacağım görsün artık...

Allah büyük hayırlısı olur hakkımda..

Allah akıl fikir versin..!! Devletlere dilekçemi emaille yolladım.. Görelim ne diyecekler?? :mad:

frankenstein;

ben açıklayayım çünkü Bakanla bu konuyu yüzyüze konuştum bana başvurmamı söyledi. Demek istediği Bakanlıkta işaret dili tercümanı kadrosunun olduğunu fakat kadroyu dolduramadıklarını söyledi. Ben Denizli'de tercümanlık yaptım Bakana ve eğitim bilgilerimi vs. sordu bana Ankara'ya bakanlığa başvur seni oraya alalım dedi.

nur-571;

Nur hanım. sizi almayacak denilmıyor. mutlaka sizin için de bir kadro bulunur...

nur-571;
bakanın kastettiği size kadro olmadığı değil sizi daha iyi anlayabilmeleri ve size daha iyi anlatabilmeleri için tercüman bulamadıklarını söylüyor. kulakdan duyma haberlere inanmayın çünkü ben yüzyüze konuştum bu tercümanlık konusunu

evet yüzyüze konuştum diyorum :) Denizli'de Bakana tercümanlık yaptım o zaman beni çağırdı yanına bunları anlattı bakanlıkta İşaret dili tercümanlığı kadrosu olduğunu fakat dolduramadıklarını söyledi hatta bugüne kadar böyle bi kadro açılmadığını işaret dilinin tek çatı altında toplanılacağını ulusal olacağını her bölgede aynı dilin kullanılacağından bahsetti.

Bizim canımız yokmu:(; Genel Özürlü olarak sınava girdim , 7-8 TANE DOĞRUM GÜME GİTTİ cevap kağıdında hiç boş bırakmadım 2 boşum çıktı optikleri doldurmak fermana mahsustu nerdeyse düğme büyüklüğündeydi,ösym ye itiraz ettim olumlu bir sonuç alamadım.... En zor soru genel özürlüdeydi en kısa süre genel özürlüdeydi 80.70 ALDIM 3900. sıradayım ..... Yinede binlerce şükürler olsun ...... görme ,işitme,zihinsel .... Hem kolay soruyu cevapla:p ,hem en uzun süreyi kullan :eek:hemde itiraz et ........:confused: Bu ne lahana turşusu bu ne pehriz ..... Merak etmeyin herkese az veya çok kadro verilecektir ,kalbinizi serin tutun ...Tabiki insanları belirli özelliklerine (özürlerine ) göre atıyacaklar.....Bu işte masallardaki gi Develer Tellal , Pireler berber olmayacak.......herkes özrünün elverdiği işlerde çalışacak......

Maral;

MaşaAllah nasıl geçti maral?? geçen aralık ayında kalabalık yerini görmüştüm ama Bakanımız Fatma Şahin ve valimizle görüşüyordu. Yanına gidemedim sadece arabamı otoparka bıraktım, geçtim :) O günde engelli toplantısının yaptığını öğrendim eğer bilseydim yanına giderdim.. ;)

arkadaşlar kura ile katılacak kişiler içinde bu tercih ve tarih geçerli mi?

Dayanamadım patladım. içimdeki sese sizde ortak olun

Çok Sayın Fatma ŞAHİN

Yüzlerce binlerce Özürlü Vatandaş Özürlüler seçme sınavına memur olabilmek için 60.000 özürlü 35 'TL gibi bir ücret yatırıp sınava girdiler ve bu özürlü kardeşlerimiz hala tercih yapabilmek için tarih bekliyor ve bukadar insan iş başvurusu yaptıktan sonra neden işe gireceklerin sayısı düşürüldü, bu aşağıdaki sorulara cevap vermeye yüreğin varmı çok sayın değerli Fatma ŞAHİN (...Ban.:mad:..)

1-) Tercih kılavuzu yayınlanma tarihi nedir?
2-) Atama yapılacak tarih nedir?
3-) Açıklanan 7000 kadronun kaçı lisans, kaçı önlisans, kaçı lisedir?
4-) Engelli ögretmen alımı yapılacakmıdır?
5-) Söz verildiği gibi branş ataması mı olacak yoksa düz memur kadrosumu olacaktır.
6-) Bukadar insanın sınav için yatırdığı paralar kimin cebine girdi.

(Ben Hakkımı Helal Etmiyorum) memleketi soydunuz. insanımızın cebine göz diktiniz. şimdide özürlülerimi yolmaya çalışıyorsunuz.

rakadeniz ; bir düzeltme yapayım : ÖMSS Sınav Başvuru Ücreti ; Engelliler Tarafından Yatırılan Kısmı : 25 TL Dir ...

kura sonuçları nezaman beli olcak bilgisi olan varmı yardımcı olursanız sevinirim:confused:

Üst Alt