Forumcu , Bana karşı yaptığın hitamlar üzücü ,yanılgılarla dolu ...Talihsiz lafı uzatmamak için sana karşı bir hitamda bulunmuyacağım....
Fakat belliki yazımı iyi okumamışsın.. yazımdan ufak bir alıntı. En zor soru genel özürlüdeydi en kısa süre genel özürlüdeydi 80.70 ALDIM 3900. sıradayım ..... Yinede binlerce şükürler olsun.. görme ,işitme,zihinsel .... Hem kolay soruyu cevapla
Bu ne lahana turşusu bu ne pehriz.. Merak etmeyin herkese az veya çok kadro verilecektir ,kalbinizi serin tutun ...Tabiki insanları belirli özelliklerine (özürlerine ) göre atıyacaklar.....Bu işte masallardaki gi Develer Tellal , Pireler berber olmayacak.......herkes özrünün elverdiği işlerde çalışacak......
Beni suçladığın yazıda ,dikkat et espirili bir mizaç kullanıyorum ,Kimseyi suçlamıyorum ,Kimsenin üzülmesini istemiyorum, herkesin atanacağını söylüyorum ve atmaların özrün elverdiği şekilde olacağını söylüyorum ....Kendibulunduğumum durumu ve puanıda açıklıkla yazıyorum halime şükür ediyorum
yinede bin şükür beterin beteri var
Diyosunya sınava Sen müzik eşliğinde girdim diye
Ben ,sınava girmeden 30 dakika kadar önce panik atak ağrılarım başladı .
Normal özrümün verdği eziyet yetmezmiş gibi birde bu hastalıkla uğraşıyorum.....
sınava sivas cumhuriyet ünüversitesinde girdim..... Yanı başımdaki HASTANEYE ağrılarım ve panik krizim için gidemedim...
Sınava girmeden ağrılarım biraz olsun dindi....
O soruları çözerken yaşadığım dehşeti çektiğim acıyı geçirdiğim panik atak kırizini , hayal bile edemezsin .....
Bu YAŞADIĞIM durumu sadece panik Atak Hastaları bilebilir ...
Ha BİR DE o dediğin müzüği de iyi bilirim ,Kulağından hastalığı olmayan da onu bilemez ..... % 4 de işitme engelliyim...
İŞTME engelim göz ardı edildi ,sınava genel özürlü olarak girdim