hadi hayırlısı işlem tamam;
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Eleştiri 9: ". Çok yakında isim vermeden passatın tarifi yapılır ve bu özellikte talepler doğar"
Cevap 9: kjfweh hg WHOwhg oWHOHWou!
ve hatta faizsiz krediyle dahi olsa araba alamicak durumda olanlara (tahsil süresi boyunca, veya araba alabilecek duruma gelinceye kadar) devlete ait (hatta cogunlukla sifir kilometre) olan araba örencinin sinirisiz kullanimina sunulabilir, sigortasi da herhangi olasi bi tamiri de ödenebilir... neden olmasin? ... oluyor böyle sheyler... yakita gelince; benzin fishi degil de (araba alabilicek durumda olup olmamaktan bagimsiz olarak) okul ve ev arasindaki mesafeye göre hesaplanan, arabanin ufak tefek bakimi icin ihtiyac duyulabilicek miktari ve sosyal yashama katilmayi da göz önünde bulundurarak belirlenen götürü (umarim dogru kelimedir; sözlükten baktim) bi miktar, sakatligi yüzünden arabaya ihtiyac duyan örenciye her ay ödenebilir... ben dört yil boyunca ("betriebskostenpauschale" ismi altinda) her ay aldim bu parayi ama okulu haddinden fazla uzatinca -bence hic de haksiz olmayarak- kestiler tabe ... bi de ödenen miktar sömestr tatillerinde düshürülüodu biraz ama kesilmiodu...Eleştiri 10: "Hatta benzini biledevletten talep edebilir, sırf bu yüzden meydanlara dökülebiliriz"
Cevap 10: Neden olmasın! Mesela üniversite okuyan sakatların okula gidip gelmelerini kolaylaştırmak için faizsiz krediyle otomobil alımı ve belli bir ölçüde benzin fişi verilebilir. Böylece sakatların üniversite okumak için teşvik edilmesi sağlanabilir (Avrupa'da örnekleri var). Bir gün böylesi bir talep gelirse, Taksim'de slogan atmaktan mutluluk duyarım!
cesar39, ileti Meclis başkanına da gönderilebilir tabii. Ama bu gönderilecekler listesini seçerken doğrudan konuyla ilgili kişi ve kurumlar olsun istedik. Zira konunun Meclis'le bir ilgisi de yok...