Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Güzel zeka soruları

Oğlum geçerken hoş :)Dikkatli oku soruyu :D Zenci bebeğin dişleri ne renk olur :)

MAYDONOZ bence de ışık en iyisiydi ama soru zeka ya oda bende yok :D

Oscar istiyorum ben :D

Camdan dışarı baktığında ilk gördüğün şey: Cam :D iq sorusu bunlardı bizim zamanımızda ama şimdi çocuklara ekmek ne kadar diye soruyorlarmış :D hahaha

Made in Turkey :D

[FONT=times]Elimdeki çiçeklerin ikisi hariç hepsi papatya, ikisi hariç hepsi gül ve ikisi hariç hepsi karanfil olduğuna göre elimde hangi çiçekten kaç tane bulunmaktadır ?[/FONT]

6 tane ismini bildiğimiz gerisi ismini bilmediğimiz :D

6 tane ismini bilmediğimiz diğerleri 3 çeşit ismini bildiğimiz :D

o kadar salladım biri tutsun :D

3 çeşit ismini bildiğimiz diğerleri de diğerleri zaten :D

1 adet çiçek mi olur elinde 3 tane çiçek saydın

1 papatya 1 gül 1 de karanfil var Love Master [emoji4]

SM-G355HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen TahaAY [emoji16]

SM-G355HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

iki karakter yazamazsın dedi üç denedim oda olmadı nasıl sallayacaz şimdi 12314134 :D

Bravo :) Hocam @MeTePe :) [FONT=times]Ahmet 13. sokakta oturmaktadır. Evinin numarası 13-1300 arasındadır. Mehmet numarayı öğrenmek ister.[/FONT]
[FONT=times]Mehmet sorar: Evinin numarası 500'den küçük mü?[/FONT]
[FONT=times]Ahmet cevap verir ama yalan soyler.[/FONT]
[FONT=times]Mehmet sorar: Evinin numarası bir tamsayının karesi mi?[/FONT]
[FONT=times]Ahmet cevap verir ama yalan söyler.[/FONT]
[FONT=times]Mehmet sorar: Evinin numarası bir tamsayının küpü mü?[/FONT]
[FONT=times]Ahmet cevap verir ve doğruyu söyler.[/FONT]
[FONT=times]Mehmet der ki : Eğer evinin numarasının ikinci basamağının 1 olup olmadığını söylersen sana sayıyı söylerim[/FONT]
[FONT=times]Ahmet cevap verir ve Mehmet sayıyı söyler ama Mehmet yanılmıştır.[/FONT]
[FONT=times]Ahmet'in evinin numarası kaçtır? [/FONT]

Çok güzel soruymuş... Ama bu sorular tablo çizerek çözülür. Şu anda buna vaktim yok. Belki çözülmezse gece bakar çözerim. Aslında göründüğünden kolaydır.

Üst Alt