Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Güzel zeka soruları

Üç agaç dört buçuk kuş, buçuk kuş agaçsız kalsa

B İ Ü D ?
Soru işareti yerine hangi harf gelecek bilene waffle ısmarlayaağım.
Ankara Balgat Brooklyn waffle' da
İnanmayanlar Google'dan bakabilir.

10 dakkadadır ücgen sayıyorum hep 26 çıkardım, orta kısımdaki üçgeni sayamamışım;) 27 yi buldum sonunda :)

B İ Ü D ? soru işareti yerine hangi harf gelecek birazda bunu düşüneyim. :confused:

Evet. Bir, İki, Üç, Dört, Beş, MeTePe sagolsun ben baktım bi bilemedim çıktım. :)

Bir tane adam var adam alışverişe gidiyor ama not bırakıyor nota anahtar paspasın altında yazıyor, sonra bir hırsız eve geliyor notu görüyor ama anahtarı alıp içeriye giremiyor, neden?

Bir tane adam var adam alışverişe gidiyor ama not bırakıyor nota anahtar paspasın altında yazıyor, sonra bir hırsız eve geliyor notu görüyor ama anahtarı alıp içeriye giremiyor, neden?

Hırsızlığında kendine göre bir raconu var, zorla eve girmek dururken anahtarla uğraşmaz

çünkü hep Osmanlıca kullandığı için Türkçeyi unutmuş anlayamamış yazılanı:) Klavyetor

Evinde Pitbull besleyip kapıyı pencereyi açık bırakıp hırsız girsin diye dua eden bi manyakla tanışmıştım :) Evde köpek olabilir mi? ferhat4959

MeTePe suriyeli değildir onlar epey söktü türkçeyi, konusmasalarda anlıyorlar :) :)

çünkü hep Osmanlıca kullandığı için Türkçeyi unutmuş anlayamamış yazılanı:) Klavyetor

hayır değil:)

MeTePe suriyeli değildir onlar epey söktü türkçeyi, konusmasalarda anlıyorlar :) :)

oda değil:)

selda* doğru yanıtı vermiş... :)

Hırsız Suriyeli de olabilir. :)

hayır ama yaklaştın:)

Evinde Pitbull besleyip kapıyı pencereyi açık bırakıp hırsız girsin diye dua eden bi manyakla tanışmıştım :) Evde köpek olabilir mi? ferhat4959

hayır değil:)

arkadaşlar hırsızın okuma yazması yokmuş:)

Yapan satıyor. Alan kullanmıyor. Kullananda görmüyor.

Nedir bu yapılıp satılan

Google'a bakan bizden değildir.

söz mü;)

googleden baktım şimdi;);) tabut diyenler var.bence değil.sence ne;););)

Üst Alt