Ansi Kalesi ve Vtecll ya kusura bakmayın bir şeyi atladım toplar karışacak belli bir sırası yok yanı kutuların içindeki toplar karışacak
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
mineuy10 senin dedigin sekilde dizersek yuzde 50 sans oluyor herhalde
nasıl görmemişim...
679
Ben de inandım...2 gün uğraşıp anca çözebildin değil mi? ğ¤*
kolaymış
Çözüldükten sonra kolay geliyor insana, evet
Doğrusu, bana kolay görünmedi
Evt size zor bi dedektif sorusu
3 katlı binanin önünde ceset bulunur. Dedektif olayi araştırmak icin binaya gelir cinayet mi yoksa intihar mi araştıracak. Dedektif birinci kata cikar camı açar aşağı bozuk para atar sonra ikinci kata cikiyor yine camı açıp bozuk parayi atıyor. Ve son kata çıktığında da camı açıp bozuk para atıyor. Bunu intihar değil cinayet olduğunu anlamıştır sizce bunu bildi ğŸËÅ*
Spoiler/Ayrıntı İçerik:İntihar olsa dedektif madeni parayı atmak için katlardaki camlardan birini kendi açmak zorunda kalmazdı. Biri mutlaka açık olurdu
Paraya neden dikkat çekmişler ki.
Güzel yorumlar geldi
Bu Çakır keyf hiç mi polise yakalanmamış yoksa alkol metre hatalımı ölçüm yapıyorBiraz karışık ama kolay bir soru soralım...
Bizim binada 49 daire var. Her dairenin de kendine ait bir park yeri var. Normalde herkes kendi yerine park ediyor ama birisi başkasının yerine parkedince o kişi gidip başka birinin yerine, yeri işgal edilen de farklı birinin yerine park ediyor. Bu böyle gidiyor.
Yılbaşı gecesi komşulardan biri çakır keyif eve dönünce boş bulduğu bir yere park ediyor. Sonraki gelenler de kendi yerleri doluysa bir başka kişinin yerine park ediyorlar.
En son ben geliyorum ve kalan son yere park ediyorum. Park ettiğim yerin kendi yerim olma olasılığı nedir?
%100 @ MeTePe
Yaaa bravo yazisini görünce sevinmistim ne güzelğ cevabi ver artik istersen, kimse veremeyecek belli ki ğ
Evt size zor bi dedektif sorusu
3 katlı binanin önünde ceset bulunur. Dedektif olayi araştırmak icin binaya gelir cinayet mi yoksa intihar mi araştıracak. Dedektif birinci kata cikar camı açar aşağı bozuk para atar sonra ikinci kata cikiyor yine camı açıp bozuk parayi atıyor. Ve son kata çıktığında da camı açıp bozuk para atıyor. Bunu intihar değil cinayet olduğunu anlamıştır sizce bunu bildi
Bildi, bozuk paranın çıkardığı sese göre bu bir cinayet.