Ip ucu camı açmak
Hiç demiyorsun cevap bulundu diye.
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Ip ucu camı açmak
Şöyle ki;
Spoiler/Ayrıntı İçerik:İntihar olsa dedektif madeni parayı atmak için katlardaki camlardan birini kendi açmak zorunda kalmazdı. Biri mutlaka açık olurdu
Ip ucu camı açmak
(ben) Şimdi bir ada var adı güzeller adası geleni öldürüyorlar biri kurtuluyor. Ne demiş olabilir?[/QUOTE' Alıntı:Ben çirkinim demiştir
Ben çirkinim demiştir
Ben çirkinim demiştir
Çok güzelim de demiş olabilir mi?
Degil, adadaki bayanlar güzel.
Ne demiş olabilir kurtulmak için.?
Degil, ne demiş te kurtulmuş?
Prensesim
İltifat işe yaramıyor., bir matematik konusu hani dikdörtgen nin kısa kenarı denir
Adada dikdörtgenin ne işi var?
Adada yok ip ucu verdim
En eee? endam mı?
Asker kaçağı görünüyorum başlık açamadım tekrar üniversite okusam tecil olur mu acaba arkadaşlar . Yardım lütfen
Niye bu başlık derseniz sorunun cevabı zeka gerektirdiği için
Asker kaçağı görünüyorum başlık açamadım tekrar üniversite okusam tecil olur mu acaba arkadaşlar . Yardım lütfen
Bi tamam. Hem Gulaysenin nişanlısı olaraktan vaktiyle yazdıydım bu nicki ki
Ne demek istedin babam affedersin, şu sıra korku paçadan akıyor, imzibat görecem diye Rüya göremiyom. Dalga geçmeyiniz istirham edeceğim ., Soru-yorum ; ne zaman asker olurum ne zaman biter ? Bi zatihi sorum Aya
Zaranın şarkısı kinin mi ? Ki... ben cezamı çekeyim ? Onun gibi yane. Tırstı ben , ben kardeş. Sankimbenbaşkabirsen
tekrar üniversite okusam tecil olur mu acaba arkadaşlar . Yardım lütfen
Yüksek lisansa kayıt yaptırırsanız askerliği erteletirsiniz.
Ancak bu soru zeka gerektirmiyor. Bu konu bilmece, bulmaca konusu. Sizinki sıradan bir bilgi konusu.
Ben Cabbar. Memnun oldum. Adamlığımı tartışma cesareti göstermişsiniz. Hiç asker olmam ya da askere gidene laf ederim tarzı bir yazı paylaşmadım. Hayal dünyanız epey renkli ebruli belli. Allah dert vermesin şu sıra ertelemek durumundayım. Nokta
Senin hayallerinin bittiği yerde benim gerçeklerim başlar merak etme .adamlığına tartışma değil,adamlığın korkunun paçalarından çıkacak uykuların kaçak durumun abest . yapacak işlemler çok basit ama işte senin de dediğin gibi zeka gerekli ..
Ben Cabbar. Memnun oldum. Adamlığımı tartışma cesareti göstermişsiniz. Hiç asker olmam ya da askere gidene laf ederim tarzı bir yazı paylaşmadım. Hayal dünyanız epey renkli ebruli belli. Allah dert vermesin şu sıra ertelemek durumundayım. Nokta
Esasen sana bir diyeceğim yok bacım. Sorun bu zaten. Zeka yok lisans okuyacak. Daha evvel de denedim olmuyor. Şimdi de askerlik konusu gündeme geldi. Çare arıyorum durumuma. Bacım böyle işte. Allaha amanet ol
Kardeş salça olacak yer arıyorsun. Konuşmuş olmak için konuşuyorsun, name yapmışsın bolca, kamyon arkası beylik laflar vs. Ben hadımım diyorum sen kaç çocuğun var diyorsun gibi bişiy. Abdest bozmuyorum ağır sorumluluklarım var. Şu sıra erkeklik gururu yapacak zamanım yok. Askerlik sevdası her delikanlı gibi bende de var. Çürük raporu sormadım. Şimdi yapmak istemiyorum konu bu. Hayat sana güzel bol keseden at tut
Bacım neden yanlış anlıyorsun lazım olmaz nasılsa diye deyiverdim. Affedersin, ablam. Hanfendicim. Benim nişanlım ince hastalıktan rahmetli olalı beri kimi görsem anam bacım olsun diye dua nida dökülüyor dilimden. Kusura kalmayasın
Anladım, senin ki biraz da kimliğe karşı kimlik çatışması gibi.
Kardeş salça olacak yer arıyorsun. Konuşmuş olmak için konuşuyorsun, name yapmışsın bolca, kamyon arkası beylik laflar vs. Ben hadımım diyorum sen kaç çocuğun var diyorsun gibi bişiy. Abdest bozmuyorum ağır sorumluluklarım var. Şu sıra erkeklik gururu yapacak zamanım yok. Askerlik sevdası her delikanlı gibi bende de var. Çürük raporu sormadım. Şimdi yapmak istemiyorum konu bu. Hayat sana güzel bol keseden at tut
Bacım neden yanlış anlıyorsun lazım olmaz nasılsa diye deyiverdim. Affedersin, ablam. Hanfendicim. Benim nişanlım ince hastalıktan rahmetli olalı beri kimi görsem anam bacım olsun diye dua nida dökülüyor dilimden. Kusura kalmayasın
Bak kardeş ergen gibi benle didişme salça malça ,mal mal konuşma benimle, eğer sorun sıknıtın varsa telini yaz konuşalım çözelim ne gerekiyorsa ne gerektiiği gibi anladığın dilden anlaşıacak dilden
Anladım, senin ki biraz da kimliğe karşı kimlik çatışması gibi.
Laf atan da saçma sapan yorum yapan da sensin. Cevabını alınca gocunan da. Ne telefonu yazıcam bi durum mu var? Sözlerini iade ediyorum sana daha çok yakışır.
Veli kardeşim sen müdehale etme istersen,sorun ikimizin arasında kimse karışmasın !!!Oluyor mu böyle konuşmalar, sakin olalım şimdi bir sorum var Cabbar niye Gulayse bu işte bir terslik var
Bu nick rahmetli nişanlımın amaneti kardeşim. Bi nevi anasını yaşatıyorum. Zaten kırk yılda bi gelirim. Bu güzel insanlara bakar Sessizce giderim. Gulayse ne buluyordu burada diye soruşturuyorum işte bi nevi. Bi sorunum vardı dün onu yazdım. Bu maço geldi ayar etti beni . Kendimi dışlandı hissettirdi. Ayıp bunun bu yaptığı. Erkekliğime cesaretime vs bel altı sataşıyor boyna. Yoksa muhatap değilim zati. Veli kardeşim memnun oldum
Arkadaşınız yazmıştı onları. 1 Ocak günü hakkın rahmetine kavuştu. Yok artık. İstanbul Kızıltoprakâta toprağa verdik . Sağol kardeşim eksik olma . Bu efkarlı yaslı zamanımızda bir de böyle oldu. Neyse olur be ya
Dünya hali