Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Güzel zeka soruları

Orada kimsenin olmadığı gelmiyecegini göstermez. İtiraz ediyor ve 0 ı kabul edemem

Etmiyorum..:D

güneş tutulması koku almalarına engel değil.

Bilmecede koku aldıklarından değil GÖRDÜKLERİNDEN bahsediyor. Birbirlerinden koklayamayacak kadar uzak olabilirler. Mesela hepsi ayrı evlerin pencerelerinden bakıyor olabilirler.

Ah ah dedim fareye şu sevdadan vazgeç diye, hedef oluyor işte

Herşey olabilir.sadece bu üçünün ne işi var orada?Ne kervan geçiyor,ne kuş ötüyor. Bunlar ajanda olabilir.😃

Kılık değiştirmiş ve beyinlerine cip takılmış uzaylı ajanlar olabilirler bak. Virüsü de insanlığı yok edip dünyayı ele geçirmek için bunlar yaymış olabilir 🧐

Tamam bulduk. Kesin beyni cipli uzaylı ajanlar bunlar. Ama neden birden kaçıştılar, hala bulamadık? 😁

Kılık değiştirmiş ve beyinlerine cip takılmış uzaylı ajanlar olabilirler bak. Virüsü de insanlığı yok edip dünyayı ele geçirmek için bunlar yaymış olabilir 🧐

Tamam bulduk. Kesin beyni cipli uzaylı ajanlar bunlar. Ama neden birden kaçıştılar, hala bulamadık? 😁

Zombilerin istilası haberini almış olabilirler.😄

Komplo teorisi bunlar, şuç fareden

Peynirin hiç mi suçu yok! Peynir amaç mı, araç mı? fare nereden bilsin bunu.🤣

İdam kararı verilmiş şuçlu ya son istegi sorulmuş, verdiği cevap sonucu kurtulmuş ne demiş olabilir?

Sokakta fare peynir görüyor.Fareyi Kedi görüyor. Kediyi Köpek görüyor.
Sonra hepsi hedefinden vazgeçip ayrılıyor..
Onlardan başka kimse de yoktu halbuki. Neden fikir değiştirdiler?

sokağa 4. bir kimseyi katmadıkça

verilen tüm cevaplar doğru :)

Bir de resim göndermişler:)

VLYs1d.jpg

Bu çok ucu açık bir soru. Yanıt her şey olabilir. Açıkcası aklıma bir şey gelmedi. Sorunun eksik, yanlış veya absürd olduğunu düşünüyorum.

Ama aslında buna benzer gerçek bir bilmece var: Ölüm mahkumuna son bir söz hakkı vermişler. Söylediğin son şey doğru olursa seni kurşuna dizeceğiz, yanlış çıkarsa asacağız demişler. Mahkum ne demiş de kurtulmuş?

: Ölüm mahkumuna son bir söz hakkı vermişler. Söylediğin son şey doğru olursa seni kurşuna dizeceğiz, yanlış çıkarsa asacağız demişler. Mahkum ne demiş de kurtulmuş?

Hiçbir şey söylememiş ve kurtulmuş. İlle bir şey söylemek zorunda mı yani :)

Bu çok ucu açık bir soru. Yanıt her şey olabilir. Açıkcası aklıma bir şey gelmedi. Sorunun eksik, yanlış veya absürd olduğunu düşünüyorum.

Ama aslında buna benzer gerçek bir bilmece var: Ölüm mahkumuna son bir söz hakkı vermişler. Söylediğin son şey doğru olursa seni kurşuna dizeceğiz, yanlış çıkarsa asacağız demişler. Mahkum ne demiş de kurtulmuş?

Dr abi. İdam cezası kesilmiştir, son istegi sorulmuş ve bana bir tavuk verin ben tavuğu nasıl öldürürsem öyle öldürün diyor, tavuk geliyor tavuğun başını ağzına alıp havasız koyup öldürüyor ve idam mahkumu kurtuluyor.

Beni kurşuna dizeceksiniz demiş :)

Dr abi. İdam cezası kesilmiştir, son istegi sorulmuş ve bana bir tavuk verin ben tavuğu nasıl öldürürsem öyle öldürün diyor, tavuk geliyor tavuğun başını ağzına alıp havasız koyup öldürüyor ve idam mahkumu kurtuluyor.

Evet, cevap buydu. Hiç de absürd değil :)

Üst Alt